Driver pre grafiku
Driver pre grafiku
Zdravim, mal som doteraz NVIDIU a tam som si vybral presne typ grafiky. No teraz mam novu grafiku SAPPHIRE HD 7750 a mam teraz driver pre HD 7700 series. U amd neni presne driver pre danu grafiku ? Nie ze by mi to nejak nefugovalo ale tak radsej nech mam spravny driver.
verzia :
verzia :
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Re: Driver pre grafiku
driver je (presne ako u nvidie) rovnaký pre všetky grafiky s výnimkou starých a novo-vydaných.
-
DeFeAt
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
odporucam slimdrivers
nainstalujes, scanne komp, vyhodi ti co vsetko ti chyba pripadne nemas aktualizovane, staci 1 klik na kazdy update, samo ti ho stiahne a nainstaluje
1 update mas hned, ak chces zvysne, musis sa zaregistrovat, neplatis nic a nechodia ti potom ani reklamne maily takze free
nainstalujes, scanne komp, vyhodi ti co vsetko ti chyba pripadne nemas aktualizovane, staci 1 klik na kazdy update, samo ti ho stiahne a nainstaluje
1 update mas hned, ak chces zvysne, musis sa zaregistrovat, neplatis nic a nechodia ti potom ani reklamne maily takze free
Ved mas nainstalovany driver, kde je problem?
Diky za odpovede. No tak som konecne otestoval co som chcel a kvoli tomu som pisal ohladne tych driverov lebo sa mi stava ze pri hrani akejkolvek hry sa mi proste sekne a nasledne sa mi potom minimalizuje a musim ju ukoncit cez spravcu uloh. Obcas sa mi este stava ze hra sekne, na 2 sek svieti cerna obrazovka a hra sa znova na chvilu spusti a zase ide cierna obrazovka a tak dokola az kym to neukoncim. Najprv som myslel ze sa mi prehrieva procesor ale kupil som chlodic a teplota mi nejde nad 66°C pri hrani no robi to stale. Ono to neni nejak caste, niekedy ani raz za den, inokedy sa mi ledva spusti hra a uz mi to sekne a aj po niekolkych spusteniach mi to stale sekne. Zatial mi potom vzdy pomohol reset pocitaca a potom slo vsetko ok. nejake tipy ?
inak : DeFeAt dik za good soft
inak : DeFeAt dik za good soft
-
MichalkoOo
Zablokovaný
pridať voltage grafike - skúsiť v inom pc - reklamácia
No v inom PC to zial nemam moznost skusit a kde zvysim valtage na grafike ?
-
MichalkoOo
Zablokovaný
msi afterburner, evga precision..
skusal som ale ani jednym mi to nejde. pri evga precision ked kliknem na adjust voltage tak mi to napise ze This device is not supported a pri msi afterburner mi s tym nejde pohnut aj ked som to v nastaveniach povolil.
screens :
screens :
-
MichalkoOo
Zablokovaný
tak skús preinštalovať driver s pomocou driver fusion.. Možno je zle nainštalovaný
a vymazat ten driver cez safe mode alebo staci normalne ?
-
MichalkoOo
Zablokovaný
lepší bude safemod ale myslím že postačí aj normálne
no tak som to spravil cez safe mod ale pri opatovnom naistalovani a naslednom resete pc ked chcem spustit : Catalyst Control Center tak napise : screen dole.
Nasiel som ze treba preinstalovat net framework ale bez zmeny skusal so mtie drivery aj znovu preintslovat ale stale to iste a voltage tiez stale nejde menit. Co s tym moze byt ?
Nasiel som ze treba preinstalovat net framework ale bez zmeny skusal so mtie drivery aj znovu preintslovat ale stale to iste a voltage tiez stale nejde menit. Co s tym moze byt ?
-
MichalkoOo
Zablokovaný
použil si driver fusion?
Odinstaluj vsetky .Net Frameworky, verzia 1, 2, 3 aj 4. Potom odinstaluj driver. Restart pc, potom nainstaluj driver. Ak sa nemylim, tak driver obsahuje potrebny .Net ovladac.
MichalkoOo : Postup ako som to robil. - klasicky som odinstaloval driver cez CCleaner (pouzivam ho na kazdu odinstalociu). Nasledne som resetol pc a isiel do safemode kde som spustil driver fusion kde som analyzoval a nasledne vymazal AMD subory. Po tomto som pc znova resetol uz do normal rezimu a spustil som instalaciu najnovsich driverov pre moju grafiku. Po instalaci sa pc resetol a ked som hcel spustit ten catalyst tak napisl tu hlasku.
test : ked pridem domov skusim to tak.
test : ked pridem domov skusim to tak.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Ako je spomenute vyssie, treba odistalovat Catalyst a veci s tym suvisiace, odinstalovat .Net Frameworky a restartovat. Potom precistit Win cez CCleaner, ktory mas nainstalovany, precisti aspon registre a restartni. Nainstaluj NET Framework 4 a aj verziu 4.5, restartuj. V lepsom pripade mozes cez Windows Update stiahnut aktualizacie pre NET, tam bude treba zo dva restarty po dvoch instalaciach, az potom nahod Catalyst, ale nahod finalnu verziu, nie preview/beta.
Utilita na odinstalovanie NET Framework:
http://blogs.msdn.com/cfs-file.ashx/__k ... 0_tool.zip
Instalacia NET Framework:
http://www.microsoft.com/en-us/download ... x?id=17851
Utilita na odinstalovanie NET Framework:
http://blogs.msdn.com/cfs-file.ashx/__k ... 0_tool.zip
Instalacia NET Framework:
http://www.microsoft.com/en-us/download ... x?id=17851
OK tak driver preinstalovany a plne funkcny ale voltage sa stale neda menit. Da sa to vobec na kazdej grafike menit ale su aj nejake rady co to proste nepodporuju ?MichalkoOo napísal:tak skús preinštalovať driver s pomocou driver fusion.. Možno je zle nainštalovaný
-
MichalkoOo
Zablokovaný
voltage nerieš.. Funguje to už?
no hral som vyse dvoch hodin Battlefield 3 a zatial v pohode. Ked nieco bude dam vediet. Zatial diky vsetkym.
//autoeditácia príspevku (09 Sep 2012, 9:08)
Tak som tu lebo mi to vcera znovu spravilo. Hral som hru a asi po 30 min hrania mi to seklo, scernela obrazovka, monitor mi dokonca nachvilu napisal ze nema signal a hned potom ma to hodilo na plochu s minimalizovanou hrou ktora nereagovala cize som ju musel ukoncit cez spravcu uloh. V com je problem ? Je to tou grafikou ? Totiz pri starej Geforce 9500 GT mi nic taketo nerobilo a to som vtedy mal aj vysoke teploty.
//autoeditácia príspevku (09 Sep 2012, 9:08)
Tak som tu lebo mi to vcera znovu spravilo. Hral som hru a asi po 30 min hrania mi to seklo, scernela obrazovka, monitor mi dokonca nachvilu napisal ze nema signal a hned potom ma to hodilo na plochu s minimalizovanou hrou ktora nereagovala cize som ju musel ukoncit cez spravcu uloh. V com je problem ? Je to tou grafikou ? Totiz pri starej Geforce 9500 GT mi nic taketo nerobilo a to som vtedy mal aj vysoke teploty.