Drivery do notebook HP Pavilion dv6000
-
Andrew007
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Drivery do notebook HP Pavilion dv6000
Cauko surne hladam drivery do hp pavilion dv6000 cto notebook...no hladal som uz aj na stranke vyrobcov ale nic...prosim pomozte!!!!!! lebo preinstaloval som vistu na xp..a tam treba ine drivery ako na Vistu...vopred diky

Riesenie tvojich problemov:
http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/soft ... 155&dlc=en
A mam par poznamok.. Naco si daval dole Vistu? Aj si ju vyskusal alebo len kamarati skonstatovali ze je o nicom? A nemozem si neodpustit: I will first use Google before I ask dumb question!!! Vyhodilo to ako prvu adresu ..
http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/soft ... 155&dlc=en
A mam par poznamok.. Naco si daval dole Vistu? Aj si ju vyskusal alebo len kamarati skonstatovali ze je o nicom? A nemozem si neodpustit: I will first use Google before I ask dumb question!!! Vyhodilo to ako prvu adresu ..
-
Hulkm
Professional
notak ak niesu na stranke vyrobcu tak je dost mozne ze vobec niesu...este vyskusaj na strankach jednotlivych komponentov alebo tu an fore pohladat temy si myslim ze tu uz urcite bolo niekde spominane mozno aj tento model
///EDIT: tak asi si dost dobre nehladal na stranek vyrobcu kedze hento je stranka vyrobcu
///EDIT: tak asi si dost dobre nehladal na stranek vyrobcu kedze hento je stranka vyrobcu
-
Andrew007
Guru wannabe
no prvom rade myslel som tak ze nasiel som drivery len este vas poprosim mam tento model len neviem nainstalovat bluetooth...no teraz uz vydim kopec prispevkov, ktori tvrdia ze som lama a neviem nainstalovat jeden zasraní ovladac normal alebo v device managere..no leneze proble je ze ked som mal vista preinstaloval som na xp a potom zas na Vistu Ultimate ..vydel som ze xp na vistach kde je uz obchode nainstalovani je na hovno..ale teraz uz mam vista a ked som mal prvy krat vistu tak mi normal vyhodilo bluetooth device ale teraz mi NEVYHODI???
asi preco..
????..no len tak NOTEBOOK: HP Pavilion dv6000 CTO notebook...naozaj kto mi pomoze pridam karmu.....a poprosim adminov a moderatorov aby to nelockli...

asi preco..
Neopustaj sa.
Ujasnime si to. Kupil si notas s Vistou Home Premium - tu si v zavale nadsenia odinstaloval - dal si xp a teraz prichadzame k vyvrcholeniu: momentalne mas Ultimate. Predpokladam nejaku warez verziu.
Celkom som nepochopil ale na Ultimate ti to bluetooth islo a teraz uz nejde? Len tak odrazu? Na XP islo? Na Home islo? Napis to plz presnejsie.
Ujasnime si to. Kupil si notas s Vistou Home Premium - tu si v zavale nadsenia odinstaloval - dal si xp a teraz prichadzame k vyvrcholeniu: momentalne mas Ultimate. Predpokladam nejaku warez verziu.
Celkom som nepochopil ale na Ultimate ti to bluetooth islo a teraz uz nejde? Len tak odrazu? Na XP islo? Na Home islo? Napis to plz presnejsie.
take nieco ako recovery DVD, povodnej Visty si si nespravil ? - lebo ak nie tak si vyhodil 3000sk a rovno ti poviem ze si hlupak
riesenim je naistalovanie driverov pre konkretny model a OS. zo stranky
http://welcome.hp.com/country/us/en/support.html
riesenim je naistalovanie driverov pre konkretny model a OS. zo stranky
http://welcome.hp.com/country/us/en/support.html
-
Andrew007
Guru wannabe
RE
caute..no takze som tu zas s tím istím problémom..Pokusam sa teraz dat notas do stavu ked bolo zakúpené..recovery cd nemam
..ale pokusím sa prehodit win na normal home premium co som mal... ziadné Warez cd origo Vista plus Cd-key co som mal na stitku..čiže cd automaticky zisti verziu systemu(cize home premium)ked bude vsetko ok tak nahadzujem správné ovladace co som dostal neorigo cd s napálenimi hp-net drivermi...
-64 bit..poto velke finale bluetooth....budem velmi velmi zvedaví či bude fungovať....na xp som mal vsetko ok nastelovane v device manager písal bluetooth ale program vzdy hlásil chybu ze nemam zapnuté cize turn ON...ale hovno lebo na bluetooth ani nie je na to gombik...iba na Wi-Fi....uhh..potom som aj vyskusal v BiOse dat z enable na disable atd...ale ani to....cize pristúpime ku koncu......ked ani toto nebude fungovat ......behom tyzdna este preinstalujem....vela kamosov my povedali ze mám bluetooth odpálený...no behom týždna to urobím potom vám dám vediet ako som dopadol