drogova politika OSN

Diskusie na politické témy...
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

drogova politika OSN

Príspevok od používateľa brainwirm »

ludia, mal by som otazku ohladom celosvetovej drogovej politiky, na poslednej konferencii OSN ohladom drog jasne zaznelo ze vojna proti drogam uplne zlyhala, a ze to treba legalizovat :D nuz ja som sa chcel spytat ci ste sa niekto nedostali k nejakym clankom, informaciam ohladom tohto, ci sa to uz zavadza aj oficialne alebo ako to s tym OSN vlastne je.. velmi ma to zaujima ale nepodarilo sa mi dokopy nic vygooglit..
// poprosim pisat k veci, v tejto teme sa chcem dozvediet ci sa neco pohlo v prospech legalizacie, nic ine ma nezaujima.
zelovoc
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Re: drogova politika OSN

Príspevok od používateľa zelovoc »

osn nema pravomoci nad zakonmi jednotlivych statov, cize co vydal bolo len odporucanie. drogy sa urcite legalizovat nebudu, pretoze mafia prepletena so statnymi zlozkami na nich poriadne zaraba vsade vo svete. je to prilis velky biznis nato, aby sa ho zbavili. takze sa na legalizaciu tak skoro netes.
mfp
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: drogova politika OSN

Príspevok od používateľa mfp »

Bohuzial sa legalizacie asi nedockame, zakaz drog je len dalsi velky podvod na ludi :(

//tresol a preco? drogy sa budu brat ci su zakazane alebo nie, ale zakazovat ich je take... obmedzujuce? kazdy nech si je strojcom svojho stastia a minimalne dekriminalizovane by byt mali
Napísať odpoveď