Co si myslite o tejto sluzbe? Resp. ti, ktori ju vyuzivate ste s nou spokojny?
Ja osobne to povazujem za velmi prakticku vec uchovania dat na internete. Mozem sa na dropbox prihlasit kedy chcem a odkial chcem a vsetky dolezite data mam po ruke.
Dropbox
sluzba to bude fajn. zatial je to len beta. registrovat sa tam je pre mna zatial nemozne. zadal som mail, aby mi poslali ten invite code a nic mi neprislo. zadal som mail aj dnes a zase nic. pochybujem, ze mi ta pozvanka vobec pride. najblizsie to budem skusat az ked to bude vo finalnej verzii.
edit: takze s winovou pomocou som rozbehal dropbox pod windowsom a vo webovom rozhrani. potesujuca sprava bola ked som ti precital dropbox blog
edit: takze s winovou pomocou som rozbehal dropbox pod windowsom a vo webovom rozhrani. potesujuca sprava bola ked som ti precital dropbox blog
napisane to bolo 25. juna. takze onedlho bude klient aj pre linux. presnejsie info: http://blog.getdropbox.com/?p=10Rian, our resident Linux expert, is also occupied 24/7 with putting the finishing touches on our super-elusive Linux client. All you rabid Linux users out there needn’t fret anymore. We’ll have your vaccine out and ready within a week or two.
Re: Dropbox
Aby som nezakladal novú tému...
Pred pár dňami sa mi vyskytol problém s Dropboxom. Z kontextového menu mi vo Windowse zmizla ponuka Dropboxu (Copy link...). Čiže nemôžem cez Prieskumník skopírovať link na súbor.
Skúsil som ho aktualizovať, potom aj odinštalovať a znova nainštalovať, ale nepomohlo mi to
Verziu mám 2.6.20 a Windows 8 Pro 64bit.
//autoeditácia príspevku (26 Mar 2014, 17:09)
Problém vyriešený.
Pre iných do budúcna: Treba zapnúť a znova vypnúť Kontrolu používateľských kont (UAC). Po zapnutí a vypnutí samozrejme reštart. Potom sa vrátia do kontextového menu Prieskumníka aj Dropbox možnosti.
Pred pár dňami sa mi vyskytol problém s Dropboxom. Z kontextového menu mi vo Windowse zmizla ponuka Dropboxu (Copy link...). Čiže nemôžem cez Prieskumník skopírovať link na súbor.
Skúsil som ho aktualizovať, potom aj odinštalovať a znova nainštalovať, ale nepomohlo mi to
//autoeditácia príspevku (26 Mar 2014, 17:09)
Problém vyriešený.
Pre iných do budúcna: Treba zapnúť a znova vypnúť Kontrolu používateľských kont (UAC). Po zapnutí a vypnutí samozrejme reštart. Potom sa vrátia do kontextového menu Prieskumníka aj Dropbox možnosti.