Dropbox

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Dropbox

Príspevok od používateľa yazoo »

Co si myslite o tejto sluzbe? Resp. ti, ktori ju vyuzivate ste s nou spokojny?

Ja osobne to povazujem za velmi prakticku vec uchovania dat na internete. Mozem sa na dropbox prihlasit kedy chcem a odkial chcem a vsetky dolezite data mam po ruke.
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

sluzba to bude fajn. zatial je to len beta. registrovat sa tam je pre mna zatial nemozne. zadal som mail, aby mi poslali ten invite code a nic mi neprislo. zadal som mail aj dnes a zase nic. pochybujem, ze mi ta pozvanka vobec pride. najblizsie to budem skusat az ked to bude vo finalnej verzii.
edit: takze s winovou pomocou som rozbehal dropbox pod windowsom a vo webovom rozhrani. potesujuca sprava bola ked som ti precital dropbox blog
Rian, our resident Linux expert, is also occupied 24/7 with putting the finishing touches on our super-elusive Linux client. All you rabid Linux users out there needn’t fret anymore. We’ll have your vaccine out and ready within a week or two.
napisane to bolo 25. juna. takze onedlho bude klient aj pre linux. presnejsie info: http://blog.getdropbox.com/?p=10
rados915
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Re: Dropbox

Príspevok od používateľa rados915 »

Aby som nezakladal novú tému...

Pred pár dňami sa mi vyskytol problém s Dropboxom. Z kontextového menu mi vo Windowse zmizla ponuka Dropboxu (Copy link...). Čiže nemôžem cez Prieskumník skopírovať link na súbor.

Skúsil som ho aktualizovať, potom aj odinštalovať a znova nainštalovať, ale nepomohlo mi to :/ Verziu mám 2.6.20 a Windows 8 Pro 64bit.

//autoeditácia príspevku (26 Mar 2014, 17:09)
Problém vyriešený.

Pre iných do budúcna: Treba zapnúť a znova vypnúť Kontrolu používateľských kont (UAC). Po zapnutí a vypnutí samozrejme reštart. Potom sa vrátia do kontextového menu Prieskumníka aj Dropbox možnosti.
Napísať odpoveď