v tomto sa naozaj tazko radi ,skus improvizovat podla srdca a aktualnej situacieStanley30 napísal:![]()
![]()
ta prva poznamka bola bozska.. skoro som spadol pod stol.. dik za zlepsenie nalady
Druha sanca?
tak v skratke
vlastne inak sa to ani neda.. Prisla s kamoskami,ktore ju cakali oproti cez ulicu.. doniesla moju retiazku, moje dvd-cka s poznamkou ze nevie ci su to vsetky ale ze ked nejake najde tak ze ved mi ich donesie.. este som bol dlzny nejake eurace jej mame, tak som jej povedal ze jej ich rovno dam, no ze netreba uz dnes, ze nabuduce (ake nabuduce???), opytala sa ako sa maju moje psi a uz odchadzala. Pozrela sa na mna a v ociach sa jej dalo jasne precitat ze urcite cakala co poviem (asi cakala odo mna ospravedlnenie a ako ma to vsetko mrzi, aby mi odpustila).. no ja som bol ticho (cakal som co urobi ona). Este som sa stihol opytat ze ci uz ide domov a ze ano, ze ju cakaju kamosky. Cely cas sa tvarila tak hrozne previnilo, ako keby mi zavrazdila nejakeho clena rodiny a ani sa mi velmi nechcela pozriet do oci... "Cau".. "Cau".. a odisla.
Mam z toho pocit, ze tym ze sa mi ozvala, znovu ma zaradila medzi priatelov na azete a aj z toho ako sa previnilo tvarila, ze nieco chce, len nevie ako alebo co ma urobit. Bud ma chce uz len ako kamosa, ma ma rada a mrzi ju ze mi ublizila. Alebo chce nieco viac, len nevie ako na to. Ale takto ako sa zachovala dnes to urcite nepojde. Esteze som sa prinutil si od tohto nic velke neslubovat a v podstate som ratal aj s takouto moznostou.
Mam z toho pocit, ze tym ze sa mi ozvala, znovu ma zaradila medzi priatelov na azete a aj z toho ako sa previnilo tvarila, ze nieco chce, len nevie ako alebo co ma urobit. Bud ma chce uz len ako kamosa, ma ma rada a mrzi ju ze mi ublizila. Alebo chce nieco viac, len nevie ako na to. Ale takto ako sa zachovala dnes to urcite nepojde. Esteze som sa prinutil si od tohto nic velke neslubovat a v podstate som ratal aj s takouto moznostou.
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
moze to tak byt ale aj nemusi ,s jej ziadnou kamaratkou niesi v kontakte ? skus sa jej nejako nenapadne spytat ci ti dava neaku sancu alebo si u nej odpisany ,kazdopadne nenamyslaj si zbytocne veci pretoze ta to moze znova ranitStanley30 napísal:tak v skratkevlastne inak sa to ani neda.. Prisla s kamoskami,ktore ju cakali oproti cez ulicu.. doniesla moju retiazku, moje dvd-cka s poznamkou ze nevie ci su to vsetky ale ze ked nejake najde tak ze ved mi ich donesie.. este som bol dlzny nejake eurace jej mame, tak som jej povedal ze jej ich rovno dam, no ze netreba uz dnes, ze nabuduce (ake nabuduce???), opytala sa ako sa maju moje psi a uz odchadzala. Pozrela sa na mna a v ociach sa jej dalo jasne precitat ze urcite cakala co poviem (asi cakala odo mna ospravedlnenie a ako ma to vsetko mrzi, aby mi odpustila).. no ja som bol ticho (cakal som co urobi ona). Este som sa stihol opytat ze ci uz ide domov a ze ano, ze ju cakaju kamosky. Cely cas sa tvarila tak hrozne previnilo, ako keby mi zavrazdila nejakeho clena rodiny a ani sa mi velmi nechcela pozriet do oci... "Cau".. "Cau".. a odisla.
-
erytrocyt
VIP
Môj najlepší kamarát sa rozišiel so svojou priateľkou. Konkrétne pár dní po prelome rokov 08/09. Týždeň bol spokojný, lepšie nemohol urobiť. O asi 10 dní to na neho prišlo. Nespal, nejedol, nepil, len na ňu myslel, chodil ako tieň. Došlo mu čo urobil. Nerozmýšľal nad ničím, len nad tým ako nájsť cestu späť. No spravil obrovskú chybu. Ak ho naozaj miluje, ona sa ozve. Rozmýšľal tak ako ty. A ona rozmýšľala rovnako. Obaja hrdí až to nebolo zdravé. Prešli dva mesiace. Sú spolu. A jediná vec na ktorú bolo toto odlúčenie dobré, boli dva mesiace v smútku, bez jedla, spánku...Stanley30 napísal: Jedina veta ktora ma nuti sa ovladat je "ak ma lubi, tak sa pokusi nieco urobi a ak nie, tak by to aj tak nefungovalo a skor ci neskor by sa to aj tak skoncilo"
Obaja rozmýšľali tak, ako hovorí tvoja citovaná veta.
Ciastocne suhlasim s Erikom. Zelezo sa ma kut, dokial je zerave. Je to dost citlive, ale treba sa snazit neprepasnut moment, v ktorom sa este veci daju dat do poriadku. Hrdost je fajn, ale netreba to prehanat. Aspon nejaky maly naznak z Tvojej strany by mozno nebol od veci... Aj ked je otazne, co vsetko si schopny/ochotny odpustit. Mna zivot uz trosku vycvicil, takze sa poznam. Osobne by som sa s nou uz dokopy nedal - raz som nieco podobne odpustil a vratilo sa mi to velmi kruto. Treba pocitat so vsetkym, je to uz velmi individualne. To co ja mozno odpustit nedokazem by si Ty zvladol v pohode a opacne.
Tak som jej dnes rano napisal sms, aby mi aspon napisala co ku mne city a ci ma este lubi. Ci si vie este predstavit nasu spolocnu buducnost. A pred chvilou mi prisla odpoved, ze ma stale lubi, ze je to pre nu tazke, ze vie ze mi hrozne ublizuje, ale ze mam chapap ze teraz na vyske zije iny zivot a ma z toho kvoli mne teraz vycitky...
No neviem, ci som uz totalny idiot, ale nerozumiem tomu. Co to vlastne riesi? Ved som jej asi 1000 krat povedal ze ja viem ako to chodi na vyske, ze nech chodi vonku, nech sa zabava.. co tam chce robit take ze bude mat kvoli mne z toho vycitky? Ja to vnimam rovnako, ze mozem prepast ten cas kedy sa to este bude dat zachranit, ale ked ona sama nie je presvedcena ze ci chce byt so mnou. Ked je doma tak by chcela byt so mnou, ked je na vyske tak sa bavi, v podstate na mna nemysli a uziva si vysokoskolsky zivot. Asi prave to jej vadi, ze uz na mna nemysli tak ako niekedy a stale si domysla ze ako sa ja doma trapim. Ja uz neviem.. najlepsie asi urobim ze to necham uz tak.. mozno casom sa jej utrasie co vlastne chce, ale to uz moze byt pre nas neskoro.
No neviem, ci som uz totalny idiot, ale nerozumiem tomu. Co to vlastne riesi? Ved som jej asi 1000 krat povedal ze ja viem ako to chodi na vyske, ze nech chodi vonku, nech sa zabava.. co tam chce robit take ze bude mat kvoli mne z toho vycitky? Ja to vnimam rovnako, ze mozem prepast ten cas kedy sa to este bude dat zachranit, ale ked ona sama nie je presvedcena ze ci chce byt so mnou. Ked je doma tak by chcela byt so mnou, ked je na vyske tak sa bavi, v podstate na mna nemysli a uziva si vysokoskolsky zivot. Asi prave to jej vadi, ze uz na mna nemysli tak ako niekedy a stale si domysla ze ako sa ja doma trapim. Ja uz neviem.. najlepsie asi urobim ze to necham uz tak.. mozno casom sa jej utrasie co vlastne chce, ale to uz moze byt pre nas neskoro.
Podla mna bola ta sms skor chyba. Nic si tym nevyriesil, iba si o nu prejavil zaujem a dal jej dalsiu (zbytocnu) sancu. Iniciativa teraz proste musi ist od nej. A nemyslim tym nejake zaradenie medzi priatelov alebo ine prkotinky, ktore vobec "nebolia" a nepotrebuju velku snahu, aby boli zrealizovane... Je to sice mozno gesto, ale to, ze "je na vyske a vedie iny zivot" hovori ovela jasnejsou recou - napokon, aj sam si to napisal. "Zlatko, teraz kym dostudujem a budem na intraku, tak sa nebudeme vidiet, dobre? Ale potom hadam...mozno..." - alebo to zle parafrazujem? A potom mozno "Zlatko, kym pracujem v inom meste a mam po praci cas na kamaratov tak sa nebudeme tolko vidat, ale potom...".
Zase mozme spekulovat, ako to pojde dalej...
Vie, ze mas stale zaujem a mozno si to rozmyslis, takze nema vela dovodov menit svoj terajsi lifestyle. Alebo naopak vie, ze ma sancu a posnazi sa nieco urobit. Alebo vie, ze este dlho-dlho vydrzis v tomto neistom stave a proste bude vyckavat. Neviem...chce to viac casu - mozno mesiace.
Ale do inej temy som nejakemu mladasovi pisal, ze vztah je aj o respekte - nie je respekt (obojstrany), nemoze byt ozajstneho vztahu. Otazka na teba je, kto ma voci komu respekt (a ci vobec aspon jeden z vas, voci tomu druhemu...).
Vie, ze mas stale zaujem a mozno si to rozmyslis, takze nema vela dovodov menit svoj terajsi lifestyle. Alebo naopak vie, ze ma sancu a posnazi sa nieco urobit. Alebo vie, ze este dlho-dlho vydrzis v tomto neistom stave a proste bude vyckavat. Neviem...chce to viac casu - mozno mesiace.
Ale do inej temy som nejakemu mladasovi pisal, ze vztah je aj o respekte - nie je respekt (obojstrany), nemoze byt ozajstneho vztahu. Otazka na teba je, kto ma voci komu respekt (a ci vobec aspon jeden z vas, voci tomu druhemu...).
Este vecer mi nakoniec napisala sms, ze aj pre nu to je tazke, ze jej chybam a je pekne ked sa ma ku komu stale vracat ale ze voci mne to nie je fer a takto to nechce.. a zakoncila troma bodkami. Na to som uz neodpisoval, nebolo preco.zmija1313 napísal:Podla mna bola ta sms skor chyba. Nic si tym nevyriesil, iba si o nu prejavil zaujem a dal jej dalsiu (zbytocnu) sancu. Iniciativa teraz proste musi ist od nej. A nemyslim tym nejake zaradenie medzi priatelov alebo ine prkotinky, ktore vobec "nebolia" a nepotrebuju velku snahu, aby boli zrealizovane... Je to sice mozno gesto, ale to, ze "je na vyske a vedie iny zivot" hovori ovela jasnejsou recou - napokon, aj sam si to napisal. "Zlatko, teraz kym dostudujem a budem na intraku, tak sa nebudeme vidiet, dobre? Ale potom hadam...mozno..." - alebo to zle parafrazujem? A potom mozno "Zlatko, kym pracujem v inom meste a mam po praci cas na kamaratov tak sa nebudeme tolko vidat, ale potom...".
Ano, ta moja sms bola chyba a uvedomujem si to (obcas sa podari vyhrat srdcu nad rozumom
A druha vec na co to bolo dobre je ta ze ked mi to napisala, som konecne pochopil o com to vsetko je.. a vlastne prvy krat som si pripustil ze je naozaj medzi nami dvoma koniec. Taha sa to s nami uz dlhsie a aj ked som to hovoril, nikdy som si to vnutorne nepripustil, az teraz (hmm.. no som zalubeny az po usi a nejak mi to nezapinalo
Od soboty som ako ovaleny traktorom, chodim ako duch, nic sa mi nechce, nic ma nebavi, skoro celu nedelu som prelezal v posteli. Vcera som sa z poslednych sil prinutil ist do prace (po ceste som skocil pod auto, lebo som sa zamisleny zabudol poobzerat okolo seba) no nejak sa to vo mne pocas dna poukladalo, vecer som bol s kamosmi v kine a v jednom bare. Sice som sa tam necitil nikaj prijemne ale asi to tak ma teraz byt a bolo to lepsie ako sediet doma a rozmyslat. Je tazke si pripustil ze to na com som pracoval 2 a pol roka, do coho som vkladal vsetko je zrazu prec a totalne sa mi to rozpadlo
V tom bare si ma odchytila jedna moja kamoska a chcela aby som jej vsetko vysvetlil (zeny sa v tom vyzivaju, ked mozu pocuvat a radit
Vraj mam byt rad ze som nebol az tak zaslepeny ze by som si nevsimol jej zmenu a ze to aj ona priznala, lebo je kopec bab na vyske ktore sa takto spravaju, ich polovicky si to nevsimnu alebo nechcu vsimnut a tie ich casom zacnu veselo a bez vycitiek podvadzat a klamat na kazdom kroku. Takto sa to stalo aspon na zaciatku, ked ma nema co mrziet lebo este k nicomu nedoslo a aspon si ta moja teraz skusi zivot bezomna a uvidi ci je to takto lepsie. Ak ma lubi tak ako mi to napisala, budem jej chybat a nebude moct byt bezomna, tak sa rychlo (mozno mesiac, dva) spamata a urobi s tym nieco a ak nie tak som tym rozchodom urobil tu najlepsiu vec vo svojom zivote.. aj ked si to teraz neuvedomujem. Ja mam na to teraz prestat mysliet a nic si nedomyslat ze co bude zajtra. Ak to tak ma byt a mame byt spolu, tak to tak aj bude.
-
triple
Guru wannabe
presne viem o čom hovoríš a ako sa cítiš.. ten čas ked si pomaly uvedomuješ že niečo je inak ako pred tým a stále a stále sa ti to dáva na javo ale ty tomu nechceš nevieš uveriť..
pak príde prvý krok - pripustíš si to ale stále ešte v kútiku duše dúfaš, že to bude ok - príde nejaký podnet z druhej strany a v tebe sa živí nádej.
pak ale príde niečo čo ťa totálne sklame a prinúti všetky nádeje vyhodiť a následne si fakt uvedomiť tú hnusnú skutočnosť JE KONIEC..
presne ten čas od prvého náznaku až po "vyliečenie" (uvedomenie si konca) je to najťahšie obdobie - úľava príde pár dní resp týždnov po tom ako si povieš s pokojom na duši je koniec.
ja osobne som takto zabil pol roka svojho život ale beriem to tak že všetko zlé je na niečo dobré - ked sa mi to stane druhý krát nebude to pol roka ale iba 1-2 mesiace alebo menej - ale osobne dúfam, že sa to už nikdy nestane
podľa môjho názoru si teraz iba v prvom kroku - uvedomiješ si situáciu, pripúšťaž koniec ale ešte dúfaš - a poviem ti dúfaj až kým to neprestane mať zmysel - kedy to bude to zistíš len ty sám
(mne pomohlo ked som počul slová - nie neľúbim ťa)
držím palec
pak príde prvý krok - pripustíš si to ale stále ešte v kútiku duše dúfaš, že to bude ok - príde nejaký podnet z druhej strany a v tebe sa živí nádej.
pak ale príde niečo čo ťa totálne sklame a prinúti všetky nádeje vyhodiť a následne si fakt uvedomiť tú hnusnú skutočnosť JE KONIEC..
presne ten čas od prvého náznaku až po "vyliečenie" (uvedomenie si konca) je to najťahšie obdobie - úľava príde pár dní resp týždnov po tom ako si povieš s pokojom na duši je koniec.
ja osobne som takto zabil pol roka svojho život ale beriem to tak že všetko zlé je na niečo dobré - ked sa mi to stane druhý krát nebude to pol roka ale iba 1-2 mesiace alebo menej - ale osobne dúfam, že sa to už nikdy nestane
podľa môjho názoru si teraz iba v prvom kroku - uvedomiješ si situáciu, pripúšťaž koniec ale ešte dúfaš - a poviem ti dúfaj až kým to neprestane mať zmysel - kedy to bude to zistíš len ty sám
(mne pomohlo ked som počul slová - nie neľúbim ťa)
držím palec
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
Ďakujem, toto mi zlepšilo dnešný deň. Som na tom podobne ako ty...Stanley30 napísal:V tom bare si ma odchytila jedna moja kamoska a chcela aby som jej vsetko vysvetlil (zeny sa v tom vyzivaju, ked mozu pocuvat a radit Wink ). No tak ked som sa jej vyspovedal, dozvedel som sa ze ona urobila presne to iste svojmu terajsiemu priatelovi.. Po styroch rokoch vztahu sa jej zapacil nejaky iny chalan a ze ked rozmyslala ze co s tym teraz, tak ze sa spravala presne ako ta moja. Nakoniec ze sa rozisli, no po 3 mesiacoch prisla na to ze bez neho nemoze zit a ziaden iny jej nestoji za to aby znicila 4 rocny vztah. A tak su spolu.. uz tusim 6 rokov a chysta sa svadba. Pekna bola poznamka, ze je rada ze nie je muz, lebo ze to s nimi mame tazke a ze zeny su strasne komplikovane stvorenia, ktore aj ked su spokojne vzdy rozmyslaju ake by to mohlo byt este lepsie a potom robia taketo veci a len komplikuju zivot. Ze muzi maju v takychto veciach jasno.
hmm.. nasa kriza je uz asi skoncena.. dnes som sa konecne pripojil na icq bez invisible a po pol hodinke mi napisala.. ze mi chce uz dlhsie napisat mail ale ze sa jej to zda take neosobne.. tak som jej navrhol osobne stretnutie alebo ak nie tak moze aj icq.. samozrejme ze si vybrala icq. zacala s tym ze ju mrzi ako to medzi nami dopadlo a ze vie ze je to jej chyba, co ju este viac mrzi. nechce aby medzi nami boli nejake rozpory a aby sme ostali kamosi, ze vie ze to nie je lahke ze som si urcite vsimol ze sa mi ani nedokazala pozriet do oci v ten piatok. Na co som jej napisal "kamosi ostat nemozeme.. aspon z mojej strany urcite nie.. z kamaratstva laska moze byt.. ale z lasky naspat kamaratsvo urcite nie.. to odo mna nemozes chciet.. ja ta lubim a nedokazal by som po 2 a pol roku byt uz len tvoj kamarat". A ona odpisala: "To nehovor. nechcem ta presvedcit ze to bolo najlepsie riesenie lebo ja si to tiez nemyslim...
prezili sme spolu toho strasne vela... nelutujem nic z toho co bolo za tie dva ci dva a pol roka... pretoze mi bolo s tebou uzasne stale... boze strasne tazko sa mi to pise lebo mam slzy v ociach. nekcem aby si sa na mna hneval... mas na to plne pravo....ale musime to obaja nejak prehryznut.... snad to nie je koniec sveta.. pre mna to nie je vobec lahke..... ale myslim, ze uz nema vyznam nad tym premyslat". Tak som jej napisal ze tomu nerozumiem, ze nam bolo spolu super a zrazu vsetko zrucala a pokazila, ze mam aspon pravo na to aby som vedel preco? na to mi napisala ze sa mi len snazi ospravedlnit, ale ze to asi nema vyznam, ze mozno chce len viac volnosti ale ze cokolvek by mi napisala aj tak by mi to nepomohlo. Ze urcite som si vsimol ze sa zmenila a ze nie k dobremu. Tak som jej napisal ze to beriem, a rozumiem co mi chce povedat.. ale ze kamosmi uz byt nemozeme. Na co mi podrazdene napisala ci sa teraz budeme jeden, druhemu vyhybat? Tak som jej odpisal ze ved podla jej slov uz ma iny zivot na intraku, doma velmi nie je tak to bude takto najlepsie pre nas oboch. Ze sa rozhodla tak ako sa rozhodla a ze je to len o tom ci vztah chce alebo nie.. nic medzi tym. A ze ked ma to casom prejde, preboli, ze mozno niekedy v buducnosti sa budeme moct stretnut ako kamaradi ale teraz urcite nie. Ukoncila to iba suchym OK a odpojila sa.
Neviem co tomu dievcatu sadlo na nos alebo co sa to s nou stalo.. vie ze mi ublizuje, nemysli si ze to bolo najlepsie riesenie co urobila, vie ze sa zmenila a nie k dobremu, ale nic s tym nerobi.. nechapem, co to s nou ten intrak a tie "super" kamosky porobili. Pred ocami sa mi zmenila na uplne ineho cloveka a to za dva ci tri mesiace. Ale ak jej je takto lepsie, ja jej branit nebudem. Uz je to len jej zivot.. uz nie je ziadne my.. uz je len ona a ja a kazdy mame svoje, oddelene zivoty. Dufam, ze to stastie ktore hlada, raz najde. Ja to musim nejak prezit a mozno za pol roka sa uz dokazem pozriet na zeny, lebo teraz su pre mna vsetky "vypocitave a hnusne mrchy" (sorry za vyraz)
Vcera som musel ist k jej rodicom, vysporiadat este stare podlznosti a bolo na nich vidiet ze su z toho uplne mimo a ze sa citia dost trapne a previnilo (co je pochopitelne), ale nejak sme dali rec na tuto temu a z toho co mi povedala jej mama, ich to dostalo podobne, aj sa jej snazili dohovorit (dokonca aj krikom, ako som sa dozvedel) no co sa stalo si nevedia vysvetlit a nerozumeju tomu. Jej mama mi len povedala, ze mozno to naozaj potrebuje cas.. mesiac, dva, mozno do leta, aby sa zase vratila do normalu, ale ze to co som urobil, ze som to skoncil plne schvaluje, ze to uz naozaj bolo o zahravani sa. Sice ma cely vecer presviedcala, aby sme to zatial ukoncili v dobrom, ze si nevie predstavit ze sa v meste stretneme a ani sa nepozdravime, no vysvetlil som jej ze to teraz urcite nie je mozne.. ostat len kamaratmi.. a ani si to neviem predstavit.. v sobotu mi napisala ze ma stale lubi a o tyzden nato by dokazala byt uz len kamaratka? nerozumiem tomu. A presne toto som povedal aj jej mame.. ze teraz sa to neda, dva a pol roka sme boli spolu, drzali sa za ruky, bozkavali a zrazu uz len kamarat? mozno casom.. o mesiac, dva ma to prejde a dokazem sa s nou porozpravat ale teraz urcite nie. Ja uz neviem.. ta iskierka ze sa este nieco upravi a nejak sa to zachrani, aj ked az o 3 mesiace, tam stale je. Neverim tomu, ze sa clovek dokaze za 2 mesiace zmenit uplne a vsetko z toho co v nej bolo doteraz sa len tak strati.
musim sa proste prinutit sa jej uz neozyvat, mozno takto ju prinutim sa nad sebou zamysliet. Myslim si ze uz ma aj na to vek aby dostavala pomaly rozum. No uvidime..No bolo mi toto treba? Keby mi nepisala tak uz som mohol byt zase o krocik dalej, ale takto ma zase vratila o 3 kroky spat. Ked so mnou nechce byt, co este riesi? Preco mi pise a ozyva sa mi? vrrr.. este hodinka v praci a idem domov.
prezili sme spolu toho strasne vela... nelutujem nic z toho co bolo za tie dva ci dva a pol roka... pretoze mi bolo s tebou uzasne stale... boze strasne tazko sa mi to pise lebo mam slzy v ociach. nekcem aby si sa na mna hneval... mas na to plne pravo....ale musime to obaja nejak prehryznut.... snad to nie je koniec sveta.. pre mna to nie je vobec lahke..... ale myslim, ze uz nema vyznam nad tym premyslat". Tak som jej napisal ze tomu nerozumiem, ze nam bolo spolu super a zrazu vsetko zrucala a pokazila, ze mam aspon pravo na to aby som vedel preco? na to mi napisala ze sa mi len snazi ospravedlnit, ale ze to asi nema vyznam, ze mozno chce len viac volnosti ale ze cokolvek by mi napisala aj tak by mi to nepomohlo. Ze urcite som si vsimol ze sa zmenila a ze nie k dobremu. Tak som jej napisal ze to beriem, a rozumiem co mi chce povedat.. ale ze kamosmi uz byt nemozeme. Na co mi podrazdene napisala ci sa teraz budeme jeden, druhemu vyhybat? Tak som jej odpisal ze ved podla jej slov uz ma iny zivot na intraku, doma velmi nie je tak to bude takto najlepsie pre nas oboch. Ze sa rozhodla tak ako sa rozhodla a ze je to len o tom ci vztah chce alebo nie.. nic medzi tym. A ze ked ma to casom prejde, preboli, ze mozno niekedy v buducnosti sa budeme moct stretnut ako kamaradi ale teraz urcite nie. Ukoncila to iba suchym OK a odpojila sa.
Neviem co tomu dievcatu sadlo na nos alebo co sa to s nou stalo.. vie ze mi ublizuje, nemysli si ze to bolo najlepsie riesenie co urobila, vie ze sa zmenila a nie k dobremu, ale nic s tym nerobi.. nechapem, co to s nou ten intrak a tie "super" kamosky porobili. Pred ocami sa mi zmenila na uplne ineho cloveka a to za dva ci tri mesiace. Ale ak jej je takto lepsie, ja jej branit nebudem. Uz je to len jej zivot.. uz nie je ziadne my.. uz je len ona a ja a kazdy mame svoje, oddelene zivoty. Dufam, ze to stastie ktore hlada, raz najde. Ja to musim nejak prezit a mozno za pol roka sa uz dokazem pozriet na zeny, lebo teraz su pre mna vsetky "vypocitave a hnusne mrchy" (sorry za vyraz)
Vcera som musel ist k jej rodicom, vysporiadat este stare podlznosti a bolo na nich vidiet ze su z toho uplne mimo a ze sa citia dost trapne a previnilo (co je pochopitelne), ale nejak sme dali rec na tuto temu a z toho co mi povedala jej mama, ich to dostalo podobne, aj sa jej snazili dohovorit (dokonca aj krikom, ako som sa dozvedel) no co sa stalo si nevedia vysvetlit a nerozumeju tomu. Jej mama mi len povedala, ze mozno to naozaj potrebuje cas.. mesiac, dva, mozno do leta, aby sa zase vratila do normalu, ale ze to co som urobil, ze som to skoncil plne schvaluje, ze to uz naozaj bolo o zahravani sa. Sice ma cely vecer presviedcala, aby sme to zatial ukoncili v dobrom, ze si nevie predstavit ze sa v meste stretneme a ani sa nepozdravime, no vysvetlil som jej ze to teraz urcite nie je mozne.. ostat len kamaratmi.. a ani si to neviem predstavit.. v sobotu mi napisala ze ma stale lubi a o tyzden nato by dokazala byt uz len kamaratka? nerozumiem tomu. A presne toto som povedal aj jej mame.. ze teraz sa to neda, dva a pol roka sme boli spolu, drzali sa za ruky, bozkavali a zrazu uz len kamarat? mozno casom.. o mesiac, dva ma to prejde a dokazem sa s nou porozpravat ale teraz urcite nie. Ja uz neviem.. ta iskierka ze sa este nieco upravi a nejak sa to zachrani, aj ked az o 3 mesiace, tam stale je. Neverim tomu, ze sa clovek dokaze za 2 mesiace zmenit uplne a vsetko z toho co v nej bolo doteraz sa len tak strati.
musim sa proste prinutit sa jej uz neozyvat, mozno takto ju prinutim sa nad sebou zamysliet. Myslim si ze uz ma aj na to vek aby dostavala pomaly rozum. No uvidime..No bolo mi toto treba? Keby mi nepisala tak uz som mohol byt zase o krocik dalej, ale takto ma zase vratila o 3 kroky spat. Ked so mnou nechce byt, co este riesi? Preco mi pise a ozyva sa mi? vrrr.. este hodinka v praci a idem domov.
Nechcem ta stale kritizovat, ale dalsia chyba - icq?! Ked chce byt taka kamaratka, tak si hadam najde na kamarata cas (na tych ostatnych ho mala toooooolko..) + na icq, ked si precitala to, co sa jej nepacilo, tak to mohla ihned zahodit za hlavu a "OK a off, nic to, skusime nabuduce". Ale toto vsetko vlastne vyplyva z toho, co si napisal, takze to len podciarkujem.
Kamarat sa vie kamaratovi pozriet do oci, tak nech pekne-krasne docupka a pozrie sa. Ale ak nie je natolko silna, alebo to proste nezvlada, tak by som ju nenutil.
Z jej snazenia mi zatial trochu vychadza, ze ma vycitky a nejak sa ich snazi zbavit (idealne bezbolestne pre nu). Priznava chyby, ale zaroven sa citi strasne, ma vycitky, lutuje sa. Mozno sa ozyva svedomie, ktovie..
Inak mi nie je celkom jasne, preco sa tak branis kamaratstvu - ak to ma byt len o tom, ze sa obcas niekde uvidite a pozdravite, prehodite par slov, tak preco nie? Ostatne je na tebe - ked budes mat pocit, ze na teba nieco skusa, tak sa (ako kamarat, ktory ma na to pravo) ospravedlnis a ides si svojou cestou (alebo napises ok a odpojis sa..)..
Rodicov by som z toho vynechal. Ved to je tvoj a jej zivot, tak preco sa Vam obom snazia dohovarat? Je to sice rodina a je to sympaticke, ale ked uz prislo na krik, tak je to..mhm..neviem, nemozem sudit, nepoznam ich a mozno z dohovarania vznikla hadka. Nie ste predsa male deti...
Ale ked to beriem celkovo, tak ti to ide fajn..nezatracujes, nehrotis zbytocne, nehystercis..Len by som to nechal na nu - cim viac bezvyznamnych gest, tym dlhsie bude trvat, kym si to obaja rozmyslite. Pocit odlucenia v pripade uplneho odlucenia rastie denne geometricky (ok, je to blbo napisane, ale vyznam je zrejmy). Preto by som si vzal este nejake nadcasy, zasiel parkrat na pivo, na hokej a cakal...
Kamarat sa vie kamaratovi pozriet do oci, tak nech pekne-krasne docupka a pozrie sa. Ale ak nie je natolko silna, alebo to proste nezvlada, tak by som ju nenutil.
Z jej snazenia mi zatial trochu vychadza, ze ma vycitky a nejak sa ich snazi zbavit (idealne bezbolestne pre nu). Priznava chyby, ale zaroven sa citi strasne, ma vycitky, lutuje sa. Mozno sa ozyva svedomie, ktovie..
Inak mi nie je celkom jasne, preco sa tak branis kamaratstvu - ak to ma byt len o tom, ze sa obcas niekde uvidite a pozdravite, prehodite par slov, tak preco nie? Ostatne je na tebe - ked budes mat pocit, ze na teba nieco skusa, tak sa (ako kamarat, ktory ma na to pravo) ospravedlnis a ides si svojou cestou (alebo napises ok a odpojis sa..)..
Rodicov by som z toho vynechal. Ved to je tvoj a jej zivot, tak preco sa Vam obom snazia dohovarat? Je to sice rodina a je to sympaticke, ale ked uz prislo na krik, tak je to..mhm..neviem, nemozem sudit, nepoznam ich a mozno z dohovarania vznikla hadka. Nie ste predsa male deti...
Ale ked to beriem celkovo, tak ti to ide fajn..nezatracujes, nehrotis zbytocne, nehystercis..Len by som to nechal na nu - cim viac bezvyznamnych gest, tym dlhsie bude trvat, kym si to obaja rozmyslite. Pocit odlucenia v pripade uplneho odlucenia rastie denne geometricky (ok, je to blbo napisane, ale vyznam je zrejmy). Preto by som si vzal este nejake nadcasy, zasiel parkrat na pivo, na hokej a cakal...
ICQ - plne suhlasim, nemal som odpisovat ani reagovat. Presne ako pises, ked chcela byt sama preco sa mi ozyva? uz som dokonca aj mal napisanu odpoved ze nie je spravne aby sme si pisali a ze to ani nechcem.. ale povedal som si ze nebudem svina a odpisem.. a nakoniec som to zase olutoval.. no co uz so mnou.. zamilovany blbeczmija1313 napísal:Nechcem ta stale kritizovat, ale dalsia chyba - icq?! Ked chce byt taka kamaratka, tak si hadam najde na kamarata cas (na tych ostatnych ho mala toooooolko..) + na icq, ked si precitala to, co sa jej nepacilo, tak to mohla ihned zahodit za hlavu a "OK a off, nic to, skusime nabuduce". Ale toto vsetko vlastne vyplyva z toho, co si napisal, takze to len podciarkujem.
Presne takto som to pochopil aj ja a asi caka ze ju ja nejak ospravedlnim, ze ospravedlnim to co urobila aby sa lepsie citila .. nenee.. ja nemam dovod nieco ospravedlnovatzmija1313 napísal: Z jej snazenia mi zatial trochu vychadza, ze ma vycitky a nejak sa ich snazi zbavit (idealne bezbolestne pre nu). Priznava chyby, ale zaroven sa citi strasne, ma vycitky, lutuje sa. Mozno sa ozyva svedomie, ktovie..
kamaratstvo - to som jej v jednej vete napisal, ze teraz nie ale ze casom mozno ano, mam v sebe teraz v sebe obrovsku dieru a vidiet ju teraz ako kamosku by mi nepomohlo.. ale casom to myslim pojde.. a to som jej aj napisal.zmija1313 napísal: Inak mi nie je celkom jasne, preco sa tak branis kamaratstvu - ak to ma byt len o tom, ze sa obcas niekde uvidite a pozdravite, prehodite par slov, tak preco nie? Ostatne je na tebe - ked budes mat pocit, ze na teba nieco skusa, tak sa (ako kamarat, ktory ma na to pravo) ospravedlnis a ides si svojou cestou (alebo napises ok a odpojis sa..)..
ano.. mozno to bola chyba, ich do toho zatahovat.. no pytali sa ma na to a povedal som im iba co citim.. v nicom som ju neohovaral, nic som nespominal z toho co robi na intraku, myslim ze som ju pred rodicmi nijak nezhadzoval. Ale asi ano, nemal som o tom s nimi hovorit.. no co uz.. stalo sa.. aj ona povystrajala a bolo toho viac.. tak si mozem dovolit aj ja niekedy prestrelitzmija1313 napísal: Rodicov by som z toho vynechal. Ved to je tvoj a jej zivot, tak preco sa Vam obom snazia dohovarat? Je to sice rodina a je to sympaticke, ale ked uz prislo na krik, tak je to..mhm..neviem, nemozem sudit, nepoznam ich a mozno z dohovarania vznikla hadka. Nie ste predsa male deti...
presne toto som si dnes uvedomil.. presne to co si mi napisal. a nejak sa mi ulavilo.. aspon ciastocne, dokonca som si uz pozrel vecer spravy a prave pozeram futbal (ManU)zmija1313 napísal: Ale ked to beriem celkovo, tak ti to ide fajn..nezatracujes, nehrotis zbytocne, nehystercis..Len by som to nechal na nu - cim viac bezvyznamnych gest, tym dlhsie bude trvat, kym si to obaja rozmyslite. Pocit odlucenia v pripade uplneho odlucenia rastie denne geometricky (ok, je to blbo napisane, ale vyznam je zrejmy). Preto by som si vzal este nejake nadcasy, zasiel parkrat na pivo, na hokej a cakal...
Presne toto od dnes urobim.. ziaden kontakt, ak mi napise, nebudem reagovat.. budem sa jej vyhybat, nech si poriadne vychutna tu volnost ktoru tak chcela. lebo ked uz jej je fakt blbo a chybam jej, tak si najde nejaku zamienku aby si so mnou aspon popisala, alebo sa so mnou na chvilku stretla a to predsa nechcela!! tak jej nebudem kazit tu jej slobodu. uvidim ci jej dojde konecne co chce, lebo ja mam stale pocit ze to nevie. V piatok si beriem dovolenku a idem s kamosom na dva dni cestovat po Slovensku.. paaana, ale sa tesim.. 130 po dialnici.. to bude pohodicka
Vdaka za tvoj prispevok.. super nazor, ktory mi velmi pomohol
stanley, mne to pripada ako keby potrebovala ten pocit, ze ma k tebe dvere este stale otvorene a ze ked bude mat chut tak sa s tebou pobavi ale nechce niest ziadnu zodpovednost za to co robi (ktovie co robi ked je na intraku)
podla mna si spravil dobre ze ste sa rozisli a ze cakas ci sa umudri alebo bude pokracovat v tom co uz zacala.
(offtopic: len 130 po dialnici? ta budu vsetci obiehat
)
podla mna si spravil dobre ze ste sa rozisli a ze cakas ci sa umudri alebo bude pokracovat v tom co uz zacala.
(offtopic: len 130 po dialnici? ta budu vsetci obiehat
vdaka.. ja to vidim podobne. Mala pocit, ze tym ze ma trvaly a stastny vztah ze o nieco moze prist.. a ona je typ ktory by nechcel o nic prist ibaze teraz si uvedomuje ze to ze si niektore veci odpusti nie je tym ze bola so mnou ale tym ze aj ona ma nejake zabrany a niektore veci neurobi ani ked je teraz slobodna. Ona je dost tvrdohlava a hrda a nechce aby jej do spravania hocikto nieco hovoril, no sama si zacina uvedomovat ze su veci ktore ani sama nechce robit a nie je to tym ze by mala voci mne vycitky, ale preto ze to sama nechce a v podstate to nebolo o mne, len si to myslela. Aspon mi to vychadza z toho ze aj ked ma teraz tu slobodu tak ju nevyuziva a v podstate zistuje ze ani ten intrak nie je az tak super ako bol na zaciatku.. mam informacie od jednej kamosky ktora je na intraku s nou ze bola ako utrhnuta z retaze, ale ze teraz sa nejako ukludnuje.. ale mozno to je len ticho pred burkou a este sa viac prejavi.. ale to uz by mna tak nemrzeloLoomy napísal:stanley, mne to pripada ako keby potrebovala ten pocit, ze ma k tebe dvere este stale otvorene a ze ked bude mat chut tak sa s tebou pobavi ale nechce niest ziadnu zodpovednost za to co robi (ktovie co robi ked je na intraku)
130 po dialnici.. tak, tak.. pred 2 mesiacmi som mal mensiu buracku.. musim byt slusny a zodpovedny teraz..
//autoeditácia príspevku ( 17 Mar 2009, 12:37 )
Chcem len podakovat vam vsetkym, ktory mi prispievate v tejto teme a pomahate mi to nejak zvladnut.. konkretne K6, cORP., zmija1313, ale samozrejme aj inym
V mojom pripade zatial nie je nic nove, uz tyzden sme bez kontaktu. Viem len o nej ze prestala pisat po internete tie somariny ktore pisala (uz len poznamky typu ze sa uci, ze sa nudi, nic sa jej nechce, nieco ju trapi a pod), na jednu stranku sa stale prihlasi, nieco skontroluje (asi ci tam nie som) a odhlasi sa.. pricom pred mesiacom tam travila dost casu. Podla jej poslednych statusov to vyzera ze sa dost nudi a stale je na nete aj ked bez zjavnej aktivity. Najviac sa ta nuda prejavuje ked je doma.. od stvrtka do nedele sedi doma a nudi sa, ako sa vravi, ako pes. Mne chyba, stale sa premaham aby som sa jej neozval, ale dari sa mi to a mam pocit ze sa s tym zacinam zmierovat. Je mi hrozne, smutno, no mozno trochu menej ako to bolo minuly tyzden.. pomaha mi myslienka, ze ak nam to ma v zivote spolu vyjst musi aj ona zabojovat a ak nezabojuje, tak by nam to ani v zivote neslo. Tak stale cakam ako sa to nakoniec vyvinie, ci jej budem chybat a ak ano, ci dokaze prekonat tu svoju tvrdohlavost a hrdost a ozve sa mi. A v podstate ani nechcem aby sa mi uz ozyvala, ak si ma uvedomit ze jej chybam, tak nech si uzije tu slobodu. uvidime.
Este raz vdaka vsetkym.
//autoeditácia príspevku ( 30 Mar 2009, 11:40 )
Ano, uz je to lepsie, aj ked obcas ma chyti taka ta smutna nalada a vtedy to nie je nic moc. Aj vcera som sa od kamosa dozvedel ze moja byvala mala minuly tyzden, jeden vecer v statuse na ICQ spravu "chcem sex". Co mi teda velmi nepridalo a dost ma to vzalo. Ja viem, ze uz nie sme spolu a malo by mi to byt jedno ako si teraz zije, ale stale ju milujem a hrozne ma boli ked sa takto sprava a robi zo seba teraz nieco co nikdy nebola. Ale co uz, jeden mesiac bez nej som uz nejak prezil, verim ze dalsi bude uz len lepsi a postupne sa od nej nejak odstrihnem (pricom taketo jej "frajerinky" mi v tom dost pomahaju) a uz mi naozaj bude jedno co robizmija1313 napísal:To chce este chvilu casu a pevnu volu...
-
Shark NX
Addict
Stanley ... Don't worry.
Ja som to mal tiez tak ... Po roku som sa rozisiel s priatelkou ... Prvy cca tyzden som si to vobec neuvedomoval ... Zil ako keby sa nic nestalo.
A potom nastali tie depresivne chvilky ked som 2dni nevedel dat nic do ust, nevedel som spat, nevedel sa ucit ... Myslel som len na jedno ... Na nu.
Este k tomu si predstav byvat v Cudziom meste, Cudziom state, uplne sam ... S jednou kamaratkou s ktorou ked som bol von tak mi bolo uzasne. Pokecala, potesila, objala. Ale akonahle si isiel naspat domov tak zas to iste.
Depky ... Rozsypane nervy, s tym spojena kompletne rozsypana zaludocna mikroflora. Tzn napinalo ma ked som videl jedlo ... Ked som uz nieco zjedol tak mi bolo strasne zle atd. Za 3mesiace z 98kg na 92kg.
Cokolvek sa jej stalo ... vzalo to aj mna ... Ale kazdy jej uspech ma z toho mierne vytiahol.
Trochu davnejsie mi povedala aby som na nu proste zabudol ... Tak to dost pomohlo.
Cize tak ... aj teraz ma to niekedy pochyti ale je to len chvilkove. (5min) ... A pritom je tomu uz pomali 5 mesiacov
Vybehni von s kamaratmi ... Chod si zabehat, zabavit sa, sadni si do podniku ... Proste bud v spolocnosti. Nesmies sa zavriet doma ... Lebo to s tebou bude neuveritelne metat.
Ja som to mal tiez tak ... Po roku som sa rozisiel s priatelkou ... Prvy cca tyzden som si to vobec neuvedomoval ... Zil ako keby sa nic nestalo.
A potom nastali tie depresivne chvilky ked som 2dni nevedel dat nic do ust, nevedel som spat, nevedel sa ucit ... Myslel som len na jedno ... Na nu.
Este k tomu si predstav byvat v Cudziom meste, Cudziom state, uplne sam ... S jednou kamaratkou s ktorou ked som bol von tak mi bolo uzasne. Pokecala, potesila, objala. Ale akonahle si isiel naspat domov tak zas to iste.
Depky ... Rozsypane nervy, s tym spojena kompletne rozsypana zaludocna mikroflora. Tzn napinalo ma ked som videl jedlo ... Ked som uz nieco zjedol tak mi bolo strasne zle atd. Za 3mesiace z 98kg na 92kg.
Cokolvek sa jej stalo ... vzalo to aj mna ... Ale kazdy jej uspech ma z toho mierne vytiahol.
Trochu davnejsie mi povedala aby som na nu proste zabudol ... Tak to dost pomohlo.
Cize tak ... aj teraz ma to niekedy pochyti ale je to len chvilkove. (5min) ... A pritom je tomu uz pomali 5 mesiacov
Vybehni von s kamaratmi ... Chod si zabehat, zabavit sa, sadni si do podniku ... Proste bud v spolocnosti. Nesmies sa zavriet doma ... Lebo to s tebou bude neuveritelne metat.
heh.. no vidis.. a ona mi este pred dvoma tyzdnami poslala sms, ze ma stale lubi.. co mi teda nepomohla, ze?triple napísal:mne strašne pomohli slová - nie nemilujem ťa už.. donútil som ju mi to povedať do očí.. po týchto slovách šlo vyliečenie o dosť rýchlejšie a hľa dnes sú to ani neviem presne dva roky a už ani neviem poriadne kto to je
//autoeditácia príspevku ( 06 Apr 2009, 12:11 )
Tak jedna novinka
vcera som sa dohodol s kamosmi ze pojdeme von, len tak k vode sa prejst no a nakoniec to dopadlo tak ze som isiel iba ja a jedna kamoska (mojej byvalej najlepsia kamoska) no a samozrejme nahoda je svina, tak sme tam pocas tej prechadzky natrafili na moju byvalu. Jej pohlad bol taky ze co tam robim a este aj sam s jej kamoskou.. heh, zmohla sa iba na suche caute a hned sa otazala a kecala dalej s kamoskou. Ja som ju videl prvy krat po asi mesiaci a viete si predstavit co to so mnou robilo, ale drzal som sa, odzdravil a isli sme dalej bez zastavky.. uff.. to bola ale skuska