dsfd
-
DeFeAt
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
niekto potrebuje zhodit tuto "sortu", komplexy..Opak napísal:Neviem prečo to zasa pripisujete hoperom..ja som zatial takého nevidel..či už v telke alebo vo svojom okolí..naopak mám spolužiaka ktorý si rád vypočuje dáke vypalováky,oldies atď a má to na obočí..mne sa to nepáči a nedal by som si to..to je všetko..
videl nejaky seksi klip, ko*ot s kelňou a uz o tom vie vsetko
-
zuzkazuzka
VIP
s tym dorastanim s tebou teda suhlasim, no nehrozi to ak si starostlivazuzkazuzka napísal:Vyzerá to hrozne, nevidím v tom žiadnu pridanú hodnotu... Okrem toho, keď ti to začne dorastať, tak budeš vyzerať ako chujko.... Ale vkus máme každý svoj.
A Haslerka. Co sa tyka hlavy... Tiez to nepristane kazdemu ale na hlave to vyzera omnoho lepsie ak je to samozrejme dobre spravene.
-
wolodo
Professional
mam dvoch kamosov co to maju nechtiac (jazva) a nevyzera to zle...
a myslim ze to mal jeden spoluziak a tiez to nevyzeralo zle, pierc mal na dolnej pere, v jazyku, takze komu to sekne uplne v pohode... mozno by som si aj ja dal take daco.... lepsie(zdravsie) ako mat piercing podla mna....
ked uz sa chce dakto odlisit
a myslim ze to mal jeden spoluziak a tiez to nevyzeralo zle, pierc mal na dolnej pere, v jazyku, takze komu to sekne uplne v pohode... mozno by som si aj ja dal take daco.... lepsie(zdravsie) ako mat piercing podla mna....
ked uz sa chce dakto odlisit
-
DeFeAt
Medium Professional
nemam rad, ak niekto niekoho odsudzuje podla toho, ako sa oblieka, vyzera..moosha napísal:Ako neviem ako to myslis. Ci si zastancom breakbeatu alebo naopak truľku ktory ide odsudzovat?
ked tu jazvicku priradi k hoperom ^,,-, whatever, ak si niekto mysli, ze ked ma niekto sirsie gate, tak je to automaticky ko*ot pretoze dotycny neznasa "hip-hop", na zaklade toho, ked videl klip, pocul pesnicku nejakej "odrody rapu"
jednoducho, inac povedane, nikdy nevies na koho to hovoris ze je geno, ked ma kelňu..