Tak ked mas negarantovanu 10 Mbit linku uz podla vypoctov je idealne maximum 1,25 MB/s a to je velmi optimisticky udaj dosiahnutelny o 4 rana za nestratoveho predpokladu takze v reale sa dostaneme na polovicu co je tvoj vysledok takze nevidim problem.
Latency je pochopitelne zavisle nielen od tvojho internetu ale aj od polohy a pripojenia serveru.
DSI DATA internet
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: DSI DATA internet
s dsi som velmi spokojny
zalezi aj ci budes mat optiku alebo dsl
Urcite optiku,u nas na sidlisku maju polozene kable,takze s pokrytim by nemal byt problem.Len som chcela vediet ci nemavaju vypadky a ide to dost rychlo.Uvazujem o tom baliku 100Mb i ked mi je jasne,ze tolko to asi realne nebudetypek61 napísal:s dsi som velmi spokojnyzalezi aj ci budes mat optiku alebo dsl
-
typek61
Darca
vies co musim ti povedat ze rychlosti som mal slusne,ale vypadky mali mozno raz za rok
na kabli mi to tahalo takto
na kabli mi to tahalo takto
to su celkom dobre rychlosti.Vypadok raz za rok mi tiez nepride strasny.Teraz mi to vypadava ovela castejsie.To si mal tiez ten 100MB internet od DSI?
-
typek61
Darca
tak to bolo napichnute priamo na komp,cez wifi router to slo pomaly lebo som mal zastaraly typ.no teraz uz neviem ako to je z vypadkami byvam inde
ano 100/100 optika.mozno to aj zavisi ako daleko si, alebo kde byvas
-
Jerry
Light Star
Cauko, ako DSI po rokoch? Stale spokojny? Zvazujem tohto providera, 10Mb/1Mb za 17€ aDSL je celkom slusna cena + 1€ za WiFi router