DSL samoinstalacny balik

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
Juicy
King
King
Používateľov profilový obrázok

DSL samoinstalacny balik

Príspevok od používateľa Juicy »

Prisiel mi domov, obsahoval splitter kusok kabliku a CD. Router+modem si dokupim osobitne, teraz by ma zaujimalo ako mam do splitera spravit koncovku od telefonu lebo mame este tu starsiu siroku ako keby zasuvku na telefone a neviem ako to prerobit na taku malicku ethernet koncovku. Dajte nejaku schemu PLS
vladino001
Light Professional
Light Professional

Re: DSL samoinstalacny balik

Príspevok od používateľa vladino001 »

juicy51 napísal:Prisiel mi domov, obsahoval splitter kusok kabliku a CD. Router+modem si dokupim osobitne, teraz by ma zaujimalo ako mam do splitera spravit koncovku od telefonu lebo mame este tu starsiu siroku ako keby zasuvku na telefone a neviem ako to prerobit na taku malicku ethernet koncovku. Dajte nejaku schemu PLS
Tak akože mal by si skočiť do T-comu a nech ti tu tvoju staru škatulu vymenia za novú a bude! a potom nemaš čo riešiť 8) (myslím tu kde pripajaš pevnu linku)
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa STomko »

tak presne pre takychto ludi ten samoinstalacny balicek nie je :P
Juicy
King
King

Ok takze uz viem kde je problem...krabicku od telefonu mam+kabel ku spliteru tiez, od splitera k modemu mam ale mam tu staru koncovku na snure telefona co vyzera ako keby do zasuvky isla a neviem ako ju mam prerobit na konektor RJ 11
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

v stene mas rj11 ci ten stary sposob?
vymen zasuvku v stene, aby si do toho pichol RJ11, pak kabel zo steny daj do splitera, a do spliteraz napchas RJ11ky do telefonu a do modemu,..
ak mas kabel ktorym pripajas telefon k linke stou starou koncovkou, tak ten kabel vymen za telefonnu dvojlinku a nacvakni tam RJ11.. neviem kde mas problem,..
Juicy
King
King

Vsetko mam len koncovka od telefonu je taka stara velka ma myslim ze 3 zily a vobec neviem ako to mam do RJ 11 napichnut (poradie zil)
supermario
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa supermario »

nechápem ťa, čo stále riešiš..
na t-come som sa dočítal:... ak máte na stene koncovku, do ktorej nie je možné zapojiť tento konektor, kontaktujte našich technikov a oni vám ju vymenia...
ja by som to neopravoval ani nemenil, je to ich povinnosť....(a je to so zárukou)
vladino001
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa vladino001 »

juicy51 napísal:Vsetko mam len koncovka od telefonu je taka stara velka ma myslim ze 3 zily a vobec neviem ako to mam do RJ 11 napichnut (poradie zil)
Dementátor??? ved som ti hned napísal že potrebuješ isť do T-comu nech ti vymenia zasuvku! Ty to asi velmi ťažko spraviš ked nemaš ten panel na RJ11
Juicy
King
King

vladino001 napísal:Dementátor??? ved som ti hned napísal že potrebuješ isť do T-comu nech ti vymenia zasuvku! Ty to asi velmi ťažko spraviš ked nemaš ten panel na RJ11
DEMENT SI TY
Ja v stene zasuvku mam trebalo mi koncovku telefonnej snury prerobit a uz som to spravil tha sa nehraj na MR. Super ked nevies o co bezi.Radsej rad detom v skolke snurovat topanky :evil:
Napísať odpoveď