Caute chcem sa spýtať či je to chyba merania alebo Ivy Bridge architektúra sa tak vyšvihla ma mini notebook Acer Aspire One 756 s procakom 1007u a kúpil som ho s jednou 2gb ram tam som mal napríklad pri teste v Aida 64 čítanie ram okolo 8000-9000 mb/s nestihol som od fotiť pri pridávaní ram, no teraz s aj s režimom dualchannel mám skˇore okolo 16000 mb/s či je to možné. Alebo je to len chyba meranie.
Pýtam sa z dôvodu písania vlastnej recenzie aby som nepísal omylné informácie
Vďaka
DualChannel RAM Ivy Bridge
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: DualChannel RAM Ivy Bridge
Ak máš 2 RAM tak každá RAM môže vykonávať inú operáciu. Tzn. že tento nárast je v pohode.
okey takže to neni chyba merania, ešte zaujímavejšie je hodnota zápisu ram ktorá je vyššia ako čítanie
prvý krát mám po 4 rokoch intel , naposledy som ho mal ešte z atomom čo nebola žiadna sláva.
Dokonca ma aj prekvapil herný výkon kde zvláda aj skyrim v nativnom rozlíšení s integrovanou grafikou na 25-30 fps takže intel klobuk dole
prvý krát mám po 4 rokoch intel , naposledy som ho mal ešte z atomom čo nebola žiadna sláva.
Dokonca ma aj prekvapil herný výkon kde zvláda aj skyrim v nativnom rozlíšení s integrovanou grafikou na 25-30 fps takže intel klobuk dole
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Hej, oboje je "klasický" intel. Majú zápisy ako na RAMkách vďaka ich radiču v procesore, tak na ich SSDčkach obvykle vyššie ako čítania.