Viem ze cas tam nesedi, musi ho mat vo fotaku blbo nastaveny. A ak ti to staci tak "vychod slovenska"jin napísal:Runes: Tá fotka určite nevznikla tým spôsobom, akým tá fotka, na ktorú si dal link, to je vidno.
BTW: ako si prišiel na to, ťo to bolo na dušičky? Exif vraví - 2007:11:26 17:19:33.
Ako ste ľudia prišli na pólnoc?? Alebo má holka zle nastavený čas a dátum?
pytsek: odkiaľ si? (myslené geograficky)
Duch na fotke
A uz nebudem odpisovat, nechce sa my hadat s takymi blbcami ako je RUNES, viem je to jeho nazor a ja mu ho neberiem, nech si ho necha. A vsetkym ostatnym vdaka za nazory, dal som tu to len preto lebo som chcel vediet co si o tom budu mysliet ostany, lebo ja sam som mal z toho zmiesane pocity. A nakoniec to mozno naozaj bol len dym. Aby som na take veci zacal naozaj verit, tak to by som musel zazit, mna osobne to nepresvedcilo na 100%
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
heh keby si cital to predtym, cital by si aj to ze hento bola moja prvotina toho druhu s mojim prvym fotakom normalne si dam tu robotu a pohladam novsie fotky takeho druhu preskumam seckych 30 cd a 5dvd na ktorich mam fotky heh moja blbost ze ich neznacimjin napísal:Runes: Tá fotka určite nevznikla tým spôsobom, akým tá fotka, na ktorú si dal link, to je vidno.
BTW: ako si prišiel na to, ťo to bolo na dušičky? Exif vraví - 2007:11:26 17:19:33.
Ako ste ľudia prišli na pólnoc?? Alebo má holka zle nastavený čas a dátum?
pytsek: odkiaľ si? (myslené geograficky)
chlape tak ako za takuto vetu heh no nefim, napises ze je to moj nazor a preto som blbec ??? nebudem blbec koli tomu ze som ta rozumne vyargumentoval ??? no nefim asi by si si mal zosebou spravit poriadky lebo v spolocnosti takymto pristupom daleko nedojdes, pozri spravil si temu v dacom comu sa venujem a proste vidim a vravim fake a viem to aj dokazat a toto iste by ti povedalo vela vela ludi co foti, btw ukazal som to kamosovi vcera a po 5 min mi pisal ze to preskumal a vravi to co japystek napísal:A uz nebudem odpisovat, nechce sa my hadat s takymi blbcami ako je RUNES, viem je to jeho nazor a ja mu ho neberiem
EDIT// heh CD stale skumam ked nenajdem konkretne pojdem spravit taku novu foto.
Inak uz podvodom smrdi len to ze sa tu snazis nahovorit ze to bolo fotene o polnoci heh ked si priblizis tie rozmazanesviecky su este na pociatku horenie ta sviecka hori cca 5 az 10 hodin a hentie nehoriadlho takzeneviem ci by dakto zapaloval sviecky o 11 v noci aleto je diskutabilne koli rozmazaniu, a rozpravka oduchoch o polnoci
EDIT//foto najdene a pridane no a tedraz dakto hovorte daco
-
jin
VIP
Runes: Ale noták... Nevidíš že na foto 1 je niečo amorfné, čo má len horko - ťažko rozoznateľné ľudské kontúry, naprotitomu na fotkách, ktoré si nahodil, je všetko jasné a zreteľné. Nemyslím, že je to duch. Skôr ten dym. Nemyslím si, že by tam niekto bol stál, pri uzávierke 4s by bolo vidieť pohybovú stopu. Tie sviečky som si priblížil tiež a fakt neviem prehlásiť, aké sú ešte dlhé, kvôli bluru a expozičným prepalom. Inak čo ma na tej fotke viac zaujalo, je silueta oka. Pod duchom nad tým malým modro-bielym svetlom.
Dym to podla mna nebude, pretoze ja tam vidim cierno-svetlu vetrovkujin napísal:Runes: Ale noták... Nevidíš že na foto 1 je niečo amorfné, čo má len horko - ťažko rozoznateľné ľudské kontúry, naprotitomu na fotkách, ktoré si nahodil, je všetko jasné a zreteľné. Nemyslím, že je to duch. Skôr ten dym. Nemyslím si, že by tam niekto bol stál, pri uzávierke 4s by bolo vidieť pohybovú stopu. Tie sviečky som si priblížil tiež a fakt neviem prehlásiť, aké sú ešte dlhé, kvôli bluru a expozičným prepalom. Inak čo ma na tej fotke viac zaujalo, je silueta oka. Pod duchom nad tým malým modro-bielym svetlom.
//runes: presne aj ja to tak vidim, mam leskly LCD monitor na notase nastaveny na plnu svetlost.
-
Runes
Addict
huh chlope aky mas monitor mam pocit ze tu je najvacsi problem lebo ja na mojom notebooku mam uplne jasne aj jeho ludske telo ako na tej fotke vraj ducha TAKZE SECI SI TO KUKNITE U DAKOHO S DOBRYM MONITOROM potom sa mozme asi bavit otvorenelebo ja useba vidim jasne cele telo nie len tvar aj tu bunduvidim a rozmazanu cmuhu ktora ide od toho kriza v pravojin napísal:Runes: Ale noták... Nevidíš že na foto 1 je niečo amorfné, čo má len horko - ťažko rozoznateľné ľudské kontúry, naprotitomu na fotkách, ktoré si nahodil, je všetko jasné a zreteľné. Nemyslím, že je to duch. Skôr ten dym. Nemyslím si, že by tam niekto bol stál, pri uzávierke 4s by bolo vidieť pohybovú stopu. Tie sviečky som si priblížil tiež a fakt neviem prehlásiť, aké sú ešte dlhé, kvôli bluru a expozičným prepalom. Inak čo ma na tej fotke viac zaujalo, je silueta oka. Pod duchom nad tým malým modro-bielym svetlom.
-
jin
VIP
Troška som s as tým teraz pohral v PS a ten svetelnú stopu už vidím tiež. Idem to hodiť na noťas. Zrejme si mal pravduRunes napísal:huh chlope aky mas monitor mam pocit ze tu je najvacsi problem lebo ja na mojom notebooku mam uplne jasne aj jeho ludske telo ako na tej fotke vraj ducha TAKZE SECI SI TO KUKNITE U DAKOHO S DOBRYM MONITOROM potom sa mozme asi bavit otvorenelebo ja useba vidim jasne cele telo nie len tvar aj tu bunduvidim a rozmazanu cmuhu ktora ide od toho kriza v pravo
-
wolodo
Professional
monitor 19" LCD..... a trochu tam vidno taku akoby stopu zprava dolava... a trochu to aj pripada ako telo..... ale to uz si tam doplna sama mysel, lebo to by sa uz dalo aspon trochu rozoznat vsetko.....
a ked si vezmes tak tie pomniky nie su take vysoke aby tade niekto presiel......
podla mna je to dym....
a ked si vezmes tak tie pomniky nie su take vysoke aby tade niekto presiel......
podla mna je to dym....
-
Runes
Addict
sak prave oto ide ze nikto tade nepresiel ta osoba tam zrejme skocila z mimo uhla zaberu aby tam nebola zretelna stopa keby dala uzavierku na cca 8sekund tak by to tam nebolo (ta cmuha vpravo)wolodo napísal:monitor 19" LCD..... a trochu tam vidno taku akoby stopu zprava dolava... a trochu to aj pripada ako telo..... ale to uz si tam doplna sama mysel, lebo to by sa uz dalo aspon trochu rozoznat vsetko.....
podla mna je to dym....
a nejde oto ci mas 19" lcd skor ide o kvalitu zobrazenia, dal som do prilohy fotku na predchadzajucom monitore som videl len tmu na novom uz vidim uplne krasne ako leim na zemi a mam zelene gate cierne boty so zltymi pasikmi atd atd
BTW dakujem za karmu -
sice cas karmi a poslednom prihlaseni pysteka hovori jedno a to iste
Ta karma preto, lebo ty furt to iste. To rovno napis ze tomu neveris, a nie vzdy tu spominas len uzavierku, iso, ze tam niekto prebehol atd., to s tym tvojim kamosom musite este dlhe roky popracovat na tom aby ste rozoznali skutocnu fotku od falzifikatu. Ci uz tam nieco je alebo nie, ale je to bez akichkolvek uprav. A identitu ti mozem napisat ss, ale neviem na co ti to je, lebo fora su o anonimite, ale ked na tom trvas ja s tym nemam problem
pls mozete povedat kde presne to tam vidite a aky jas gamma kontrast a ostatne veci mate nastavene pretoze ja v tom kruzku nevidim ziadnu vetrovku ale vidim rysi tvare v tom kruzku, a este chcem povedat ze verim Runesovi pretoze on nam tu dal jasne dokazy, obrazky a este sa do toho aj vyzna, ale ty pystek, stale tu len dookola omielas ze fotka je bez uprav ale hlavne ze Runesovi hovoris ze on stale o tom istom, ty to v hlave nemas v poriadku a mozno si len jedno z tych deciek ktore urobia fotku, pohraju sa s nou vo photoshope, daju na forum ze pozrite aku fotku urobila kamoska a teraz sa nam tu snazis vtlacit kaleraby do hlavy ze je to naozaj

Neser si do huby, ved ked tam vydis len tu siluetu tvare, a niejaky vtipkar povie ze tam vidi aj vetrovku, nohavice, a neviem co este. tak asi si tu fotku dobre neprezrel. Ja mam lcd monitor za 8 litrov, a ked som si akokolvek upravoval jas, kontrast, stmavoval, tak som tam ziadnu vetrovku nevidel. A ak neverite ze je to bez uprav, tak neverte. Mam dost inej prace ako tu stale dokola pisat to iste.-=wolf=- napísal:pls mozete povedat kde presne to tam vidite a aky jas gamma kontrast a ostatne veci mate nastavene pretoze ja v tom kruzku nevidim ziadnu vetrovku ale vidim rysi tvare v tom kruzku, a este chcem povedat ze verim Runesovi pretoze on nam tu dal jasne dokazy, obrazky a este sa do toho aj vyzna, ale ty pystek, stale tu len dookola omielas ze fotka je bez uprav ale hlavne ze Runesovi hovoris ze on stale o tom istom, ty to v hlave nemas v poriadku a mozno si len jedno z tych deciek ktore urobia fotku, pohraju sa s nou vo photoshope, daju na forum ze pozrite aku fotku urobila kamoska a teraz sa nam tu snazis vtlacit kaleraby do hlavy ze je to naozaj![]()
END
uz druhy krat koncis?pystek napísal:Neser si do huby, ved ked tam vydis len tu siluetu tvare, a niejaky vtipkar povie ze tam vidi aj vetrovku, nohavice, a neviem co este. tak asi si tu fotku dobre neprezrel. Ja mam lcd monitor za 8 litrov, a ked som si akokolvek upravoval jas, kontrast, stmavoval, tak som tam ziadnu vetrovku nevidel. A ak neverite ze je to bez uprav, tak neverte. Mam dost inej prace ako tu stale dokola pisat to iste.
END
-
Runes
Addict
pystek neda mi to reagoval som nateba v SS ale heh co natom ze mas lcd za 8 litrov ja mam lcd zadarmo od otca z roboty a jak to pekne vidim
v prilohe zosvetlena tvoja fotka a obtiahnuta silueta celeho tela
veru musime
ale aby sme rozoznali profi falzifikat. lebo toto mas pravdu neni falzifikat toto je dost ubohy podvrh to sa ani falzifikatom neda nazvat.To uz vacsi falzifikat su peniaze z monopoly hadam tie by mi predavacka skor zobrala ako daky fotograf tuto fotku. Inak starsne sa mi lubia takyto ludia ako ty ktori nevedia priznat porazku a podobne, najradsej ma mked pridu na jeden nemenovany velky chat na SVK a zacnu tam provokovat ja sa nanich bavim a oni po 5 minutach odchadzaju z rovnakymi reakciami len su troska vulgarnejsi 
v prilohe zosvetlena tvoja fotka a obtiahnuta silueta celeho tela
tu anonimitu som ti vysvetlil v SS ale vseci hadam chapali ze som mal na mysli v komentari ku karme napisat dovod a nick a ja s mojim kamosom nopystek napísal: to s tym tvojim kamosom musite este dlhe roky popracovat na tom aby ste rozoznali skutocnu fotku od falzifikatu. Ci uz tam nieco je alebo nie, ale je to bez akichkolvek uprav. A identitu ti mozem napisat ss, ale neviem na co ti to je, lebo fora su o anonimite, ale ked na tom trvas ja s tym nemam problem
RUNNES: To by sme sa tu mohli hadat az na 100 stranach. Ale ked ti to urobi radost tak sa priznavam je to falzifikat
. Dufam ze to si chcel pocut. Pozri 16 tomu veria, moj nazor je niekde medzi 1 a 2.
P.S. - ale tu vetrovku na tej zosvetlenej fotke aj tak nevidim
, asi mam sitny monitor
. A dikes za karmu, aj ked my bude na prd 
P.S. - ale tu vetrovku na tej zosvetlenej fotke aj tak nevidim