Duke Nuke 3D vs 6120
-
SIX
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Duke Nuke 3D vs 6120
kto by prosim vedel spravne nastavit , spojazdnit, rozbehat... atd. Duke nuke 3d, na 6120c, mam to nainstalovane spusti sa mi to ale nemozem sa pohybovat v menu
a este ak by sa dakto nasiel co vie rozbehat, stare dos hry ako simcity 2000, doom, atd..
ma stym niekto skusenosti?
diki moc
a este ak by sa dakto nasiel co vie rozbehat, stare dos hry ako simcity 2000, doom, atd..
diki moc
-
dr.robik
Medium Expert
soj...ja mam stakymi starymi hrami skusenost ale na mobil su to brutalne hry co sa toho tyka ale ja mam NOKIA N73 a to ma starsi symbian 9.1 a ty ma uz symbian 9.2 a take hry ako napr. ALADIN co pozname so starych pc spustanych napr. takziez cez MS-DOS ja ich nemam ako javu ani ako symbian-sis ale spustam ich cez soft v mobile cez konzolu uz davno som to nesies tu, dufam ze to tam najdes a pojde ti to keby neco napis...
Kód: Vybrať všetko
http://www.symbianportal.cz/-
cORP.
Addict
Re: Duke Nuke 3D vs 6120
no mozem ti povedat ze presne ale presne tento problem som zazil aj ja s tou istou hrou pustil som ju isla ale ako som sa dostal do menu nepohol som sa inak len vypnutim zial asi nam to nepojde mimochodom mam totozny telefonS666 napísal:kto by prosim vedel spravne nastavit , spojazdnit, rozbehat... atd. Duke nuke 3d, na 6120c, mam to nainstalovane spusti sa mi to ale nemozem sa pohybovat v menu
diki moc