Dva a pol chlapa / Two and half men

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Sagittarius
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Dva a pol chlapa / Two and half men

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Tento populárny seriál ešte nemá na hojku tému. Táto téma sa bude týkať práve tohto seriálu. Takže čo hovoríte na tento seriál? :)

CSFD: http://www.csfd.cz/film/135284-dva-a-pul-chlapa/
IMDB: http://www.imdb.com/title/tt0369179/
TV: http://www.tv.com/shows/two-and-a-half-men/
Titulky: http://www.titulky.com/index.php?Fullte ... a+Half+Men
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Re: Dva a pol chlapa / Two and half men

Príspevok od používateľa Zaxman »

uplne genialny serial :D charlie a alan spolu už hrali v horucich strelách a už tam im to šlo :D

vydel som ho už cely , a nema to chybu aj ked je už jake teraz vačši tak už neni taky dávač ako ked tam behal taky maly a bachraty :D ale aj tak je to pecka , prirovnal by som to z oblubenostou ku priatelom(samozrejme nie tym slovenskym :D )
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

ja tiez davam palec hore pre tento serial :)
zarazajuci je vplyv dabingu - ked si porovnam cesky a slovensky, tak v cestine akoby odtial vysali humor
v originali som este nepozeral :)
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

Najlepší serial. Osma seria zatial nemá chybu :D..
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa typek61 »

tiez sa pridavam asi najlepsia komedia v serialy :D heh nechapem ako ich take hovadiny mozu napadnut :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Po dlhom case serial na ktorom sa dokazem zasmiat. Mam pozrete zatial vsetky odvysielane casti, cize 7 serii v slovenskom dabingu, ktory je podla mna velmi dobre a 14. casti v eng+titulky, teda aj pondelkova cast. Ak by som mal serial zhrnut, tak tie prve serie boli najlepsie, tak ako to vo vacsine serialov byva. Tusim siesta seria dosla s dost odlisnym humorom a bola az prilis sexualne radena, no humor tam nechybal. V aktualnej osmej serii to uz tak nie je, pretoze mal som pocit, ze niektore casti neboli prilis dobre. Skoda, ze sa v osmej serii vytratila zo serialu Chelsea, pretoze to bola taka oblubena postava u mna, navyse sa vytratila stylom, ze na konci siedmej casti vecierok, stala sa urcita udalost (nebudem prezradzat) a prva cast osmej serie na to vobec nenadviazala...
Murder_Inc
Star
Star

Príspevok od používateľa Murder_Inc »

Tak toto hej, úplne návyková vec :D Tie Charlieho "povzbudzujúce" reči na Alanovu adresu, čo sa týka jeho sebavedomia nemajú chybu :D Teraz pozerám tretiu sériu, som už pri konci, keď Alan mal za priateľku "inteligentnú" Kandi :D A najviac sa mi páči vzťah Charlieho s Alanovou bývalou Judith a Charlie vs jeho mama :D Niektoré vety, odj*by alebo najlepšie scénky by sa tu mohli aj uverejňovať ;)
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

"Z ginu sa potim" jedna z najlepsich hlasok :D
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

gin. hh : )

Tak tak. Je to veru zábava.
Osobne ma z Elena ide občas poraziť.
Jake dával v 5tej sérií úplne neskutočne a áno tiež som si všimol že ten humor je uź drsnejší.
Slovenský dabing v tomto prípade rulez (anglicky som ešte nepozeral).
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

http://www.youtube.com/watch?v=C0TlFQ-n ... re=related

ja rad česky :) ale to preto že som to už kukal od začiatku po česky :)

inač toto je serial kde mam rad fakt každu postavu, charlie aj jake su peckovy a alan :D neni čo dodať aj te baby čo tam chodia fakt proste každa postava je super
Murder_Inc
Star
Star

Príspevok od používateľa Murder_Inc »

Mne sa páčila táto časť :D

http://www.youtube.com/watch?v=qUB-edRU ... re=related

Evelin Harperová - Milujíci žena, oddaná matka - to je dobrý, chceš skončit vtipem :D :D
Komplex
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Komplex »

Jeden z najlepších seriálov aký som videl tiež som videl všetky diely a nepamätám si ani jednu časť na ktorej som sa nesmial. Proste Charlie s Alanom su bombový.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Kvalitka, to ano..Zatial len vsetky 7 serii so SVK dabingom..Bolo umna bezne byt aj do 2-3 rana hore, co sa mi nechcelo spat, ked som to vkuse kukal..Na 8cku si pockam..nieje sa kam ponahlat :)
xmatkoo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa xmatkoo »

v pohode... ale mne viacej sedi cesky dabing :]
BBeast
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa BBeast »

ja si myslim že pozerat tento serial s dabingom je absolutna blbost .. pozeram dva a pol chlapa len v originali a plakala som ked som si to pustila minule v slovenčine 50% vtipov stratilo pointu.. uplne inak poprekladane dialogy no proste strach a hroza ... už len časť ako alan spaval s rose a ta mu prilepila autičko na iste miesta ... v originali si spieval you and my car we can do what we want no a v slovenčine to bolo prespievane do slovenčiny preložene uplne inak a stratila sa veškera pointa celeho dielu ... to nehovorim o vyrazoch ktore používa charlie a kedze v originali neni taka cenzura ako u nas vyznie to napodobne inak ... naozaj odporučam tu namahu stiahnut si casti z netu a k tomu titulky verte zažitok bude ovela lepši :) už je tu polka 8mej serie a ja sa na každej časti neskutočne bavim proste asi naj serial ktorý aj napriek rokom čo sa točí stale nestraca na kvalite
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

BBeast: Takze mi chces povedat, ze to pozeras v anglictine s anglickymi titulkami (alebo bez tituliek)?
Inak ma vyznam pre cloveka, ktory nerozumie anglicky a bude citat len slovenske/ceske titulky asi nulovy..Tak naco menit dabing za titulky..
Pozeravam filmy Anglicky+Anglicke titulky a taktiez vravim, ze original je original, ale tento serial si napriklad pozriem v slovencine..Podla mna tie casti mali vzdy hlavu a patu a taktiez vtipy prekladaju na slovakov kvalitne..nehovorim o slangovych slovach a podobne..Proste nechce sa mi do anglictiny.
BBeast
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa BBeast »

asi pretože titulky ti preložia vetu rovno zatial čo v dabingovom študiu sa dialogy upravuju aby presne sedeli tak isto aj rymovačky a ine .. no blbosti :smt006 a dalsia vec vramci dabibgu sa napr. nadavky a iste vyrazy cenzuruju, titulky ich necenzuruju ... a tak podobne ma to velky vyznam
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

No az tolko sa tam neupravuje..Anglicka veta sa da vyjadrit vela sposobmi v slovencine..Viem ako to funguje, ale spravit kvalitne titulky, ktore stoja zato a este k tomu v slovencine nieje len take lahke najst..Predsa kazdy co preklada si tu vetu prelozi po svojom, takze aj tam su odchylky..A ako kukam, tak titulky k serialu su hlavne v cestine..
Nehadam sa..kazdeho sila zvyku..ja vacsinou ako vravim pozriem si radsej v originale ako dabing ci titulky..Ale na tomto serialy mi vyhovuje dabing.. :)
xmatkoo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa xmatkoo »

@bbeast zalezi od titulkov/titulkarov... ja som sa stretol s pripadom - bez dabingu film s eng. titulkami, typek hovoril f*ck f*ck a titulky oh no oh no....
kostak
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kostak »

úžasný seriál vždy sa na ňom zasmejem ale teraz už nejako nebýva alebo čo alebo kedy chodí teraz?
Napísať odpoveď