Dva krat zalubit?
-
papillonbubu
Expert
a síce áno čítam dá, dá, dá... myslíte že sa to dá aj po takom dlhom čase ako sú 4 roky? po tom čo ste boli roky len priatelia a len tak zrazu si zmyslieť, že asi s Tebou chcem chodiť? Stretávať sa s tým človekom a predstavovať mu svoje nové objekty? a samozrejme nebrať ho inak ako kámoša po celý čas?
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Za 4 roky sa clovek dokaze obdivuhodne zmenit, hlavne ak sa bavime o tych +- 18... a tak sa vlastne zamiluje niekto uplne iny do niekoho uplne ineho...
tiez si myslim ze priebeh druheho pokusu dost zavisi od priebehu prveho pokusu, a hlavne jeho ukoncenia. Vysoku pravdepodobnost uspechu by som videl pri obojstranne nedobrovolnom ukonceni vztahu - nuteny odchod mimo, napr. VS, pripadne "docasne prerusene" vztahy (idem na VS, ale co, ved budem chodit kazdy mesiac nazad, o rok prides za mnou...)
tiez si myslim ze priebeh druheho pokusu dost zavisi od priebehu prveho pokusu, a hlavne jeho ukoncenia. Vysoku pravdepodobnost uspechu by som videl pri obojstranne nedobrovolnom ukonceni vztahu - nuteny odchod mimo, napr. VS, pripadne "docasne prerusene" vztahy (idem na VS, ale co, ved budem chodit kazdy mesiac nazad, o rok prides za mnou...)
-
papillonbubu
Expert
-
papillonbubu
Expert
No sú spolu dvaja ľudia nejak rok... a chalanovi zahrabne a prestane si ženskú všímať, nechodí za ňou, venuje sa svojim veciam a samozrejme kamošom, chlastu a koncertom... Okrem toho ženskú podvedie. Rozídu sa. A po 4 rokoch sa dajú vraj znovu dokopy... A síce to je diskutabilné, ale ženská zrejme vie(utešovala predsa) , že sa práve taký istým sposobom rozišiel s inou (takže sa nám niekto asi nezmenil aj keď bez podvádzania) a navyše na tá rozídená stále dokáže nasrať jak nikto na svete... Ja potom nechápem ako tá ženská može byť znovu pri ňom.