Dva OS na jednom HDD

Informácie o software, ankety...
ushke
Novice
Novice

Dva OS na jednom HDD

Príspevok od používateľa ushke »

Zdravim, prosim o pomoc...

Mam HD rozdeleny na dve particie (odiely), na prvej C je nainstalovany Win. XP home, pri preinstalovani nechtiac, som nepreinstaloval particiu C, ale som vyformatoval pardiciu D, a nainstaloval ten isty Win. na D-cko... v podstate je to v poriadku, funguje mi aj jeden aj druhy OS na svojich particiach... ale nemam potrebu mat dva OS...

rozhodol som sa odinstalovat Win XP co bol na D-cku.. vyformatoval som D - pravy click-format, (nie som si isty ci je to spravny sposob)..
v pohode mi to vycistilo celu particiu vsetko funguje ale....
PROBLEM: pri startovani PC vzdy dostanem ponuku, ze ktory windows chcem spustit, ten co je na C-cku ide normalne a ten co bol na D-ecku nejde vobec ale vzpisuje mi ze potrebuje reinstal....
Poprosim Vas ked viete ako by som odstranil uplne ten D-ckovy win. alebo ako by som odstanil tu startovacu ponuku dvoch OS, aby som si nejak nastavil spustanie windowsu z C-cka,,, napiste mi alebo nechajte mi link na podobny problem... nedari sa mi vobec najst riesenie problemu na nete

Vopred dakujem
helicos
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Dva OS na jednom HDD

Príspevok od používateľa helicos »

už sa to tu riešilo stačí len pohľadať
ale malo bi stačiť editovať súbor boot.ini na C-čku a z tade vimazať záznam o tom wine čo si vimazal.
ushke
Novice
Novice

Re: Dva OS na jednom HDD

Príspevok od používateľa ushke »

helicos napísal:už sa to tu riešilo stačí len pohľadať
ale malo bi stačiť editovať súbor boot.ini na C-čku a z tade vimazať záznam o tom wine čo si vimazal.

Dakujem,
posluchol som ta a pravil som co si mi poradil... a uz to mam,,,
Dakujem este raz
Napísať odpoveď