dva ucty na icq
dva ucty na icq
Da sa nejako zistit ak ma niekto dve nicky na icq? Ze mi povedzme pisu akoze "dvaja" ludia, a pritom je to jeden.. Da sa to zistit?
(Inak ako ze ked je jeden teraz online druhy je off..)
(sorry ak to tu uz je, nenasiel som to)
(Inak ako ze ked je jeden teraz online druhy je off..)
(sorry ak to tu uz je, nenasiel som to)
-
Začiatok Konca
Professional
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Pokiaľ však zdieľajú verejnú IP, tak si nepomôžeš. Hoci v tom prípade by bola určujúcou privátna IP.ZitePunkom napísal:pozri si ip adresu, ak sa prihlasuje z rovnakého počítača, bude ip rovnaká..ale ip si niekam zapíš a potom si pozri na účte číslo dva a uvidíš..
neviem, či som to správne napísal..
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
skus tomu prvemu poslat nejaky HOAX "od toho a toho bude icq platene, posli toto vsetkym v kontaktoch a budes to mat zadarmo a este ti kurier donesie colu a pizzu zadarmo." Ved vies co myslim, alebo "uzivatel s cislo 226 000 000 je virus, nepridavaj si ho do kontaktov bla bla bla".Zaxman napísal:skus ho nejak nachytať napiš niečo tomu :1 icq a potom o nejake tri dni sa ho to spitaj ale už na tom 2 icq
Ked ti to za par dni pride od toho druheho nicku, tak mas aku-taku istotu ze je to ten isty clovek.
(plati iba v pripade ze dotycny ma v hlave nasrane, len debil posiela taketo spravy na povel, myslim toho co ma dva nicky, nie zakladatela temy)