Dva zdroje na jeden pc-suri ma to al. ako nakrmit x1950
-
Masaker
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Dva zdroje na jeden pc-suri ma to al. ako nakrmit x1950
caute... mam zostavu P4 3,06 Ghz asi sa bude taktovat:D.. grafika ma agp slot a pojde tam x1950pro (co je kamen urazu .. ale neskor) 1gb ram bude 2gb disk jeden 320gb sata2 samsung... 2 mechaniky... pouzivam iba jednu aj to zriedka..
ale k veci.. zdroj je eurocase 350w a bojim sa toho ze po zalozeni novej grafiky a par komponentov ako ram skolabuje zdroj a nahodou mam doma este jeden 200w ... nemohol by som pouzit na napajanie grafiky ten 200 w zdroj a na napajanie pc by sluzil ten ako doteraz? mam pc zapnuty na predlzovacke s gombikom a zdroj by bol spraveny tak ze ri zapnuti gombika sa zapol zdroj napajajuci grafiku... mohli by sa acoi tak grafike stat? co keby nahodou do grafiky isiel prud a pc by bol vypnuty? pls poradte. .nestoji mi to za to vrazat do starsieho pc este aj novy zdroj. .a grafika ktora ide do neho ma vysoku spotrebu..
dik
ale k veci.. zdroj je eurocase 350w a bojim sa toho ze po zalozeni novej grafiky a par komponentov ako ram skolabuje zdroj a nahodou mam doma este jeden 200w ... nemohol by som pouzit na napajanie grafiky ten 200 w zdroj a na napajanie pc by sluzil ten ako doteraz? mam pc zapnuty na predlzovacke s gombikom a zdroj by bol spraveny tak ze ri zapnuti gombika sa zapol zdroj napajajuci grafiku... mohli by sa acoi tak grafike stat? co keby nahodou do grafiky isiel prud a pc by bol vypnuty? pls poradte. .nestoji mi to za to vrazat do starsieho pc este aj novy zdroj. .a grafika ktora ide do neho ma vysoku spotrebu..
dik
to CPU mas P4 alebo Celeron D? ja mam Celeron D 3,06GHz a taktovat sa da az po 3,91GHz ja mam zostavu ako chces mat ty 2GB RAM dve mechaniky a dva disky. napajanie mam 550W a stiha vsetko a k tym dvom zdrojom - videl som podobne pozapajane PC, bolo to zaujimave ale fungovalo to, jeden napajal vsetko okrem diskov a mechanik.
-
t0m4s3
Admin
http://www.hojko.com/post611132.html#611132
TDP tej X2 bola tusim 90W, u P4 to bolo cca 115W, takze ziadne stresy
TDP tej X2 bola tusim 90W, u P4 to bolo cca 115W, takze ziadne stresy
-
Marko5211
Medium Professional
na nete su kalkulacky o vypocte spotreby...ta 350 by ti to utiahnut mala,ak by si chcel spojit dva zdroje da sa to...videl som jedneho typka ako jednym napajal mechaniky a druhy maticnu ,zapojit sa to da tak ze mas jeden vystup zo zdoja PS ON ak ten uzemnis napr cez rele z druheho zdroja tak ti automaticky zapne druhy...no ide o to ze tie zdroje su impulzaky a tym padom su na nich zakmity...vies si predstavit ze by sa zvlnila jedna zem z jedneho zdroja ???bezpecne by ti odpieklo cely komp...takze radsej jeden zdroj alebo predat a kupit novy....ak novy tak odporucam fortron...tam by som sa tych 350w nebal