DVB-T prijímač

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Rocker_finck
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

DVB-T prijímač

Príspevok od používateľa Rocker_finck »

Cavte, donedavna sme mali v celom panelaku spolocnu antenu, doma mame dva televizory tak slo to v pohode... ale dobri ludia od kablovky to akosi pokazili a aj vplyvom inych okolonosti je jedinou moznostou asi kupa DVB-T prijimaca.

Chcel by som poradit s jeho kupou, potrebujem proste aby boli napojene dva televizory, a aby kazdy mohol pozerat co chce... jeden z nich je vsak starsi a potrebuje koaxialny vstup... tak mi prosim poradte co by mi bolo dobre, nepotrebujem nic extra, proste aby to chytilo a dalo sa to potom posuvat dalej... nasiel jeden nenarocny, neviem ci by vyhovoval:

Kód: Vybrať všetko

http://www.pckomponenty.sk/zbozi/dvb-t-prijimac-maximal-max-t115-2xscart-cz-menu-/detail.aspx?p=z:136681
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa brm »

Obávam sa, že táto "krabička" Ti vyrieši iba jeden televízor, na druhý budeš potrebovať druhú takú istú "krabičku".

A ešte nezabudni na zdroj DVB-T signálu, máte ho už v panelákovom rozvode? Ak nie, budeš potrebovať anténu na DVB-T a Tvoja poloha musí byť v mieste, kde je DVB-T signál šírený. Nikde som nenašiel, že by anténa bola súčasťou tejto "krabičky"..
Rocker_finck
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Rocker_finck »

hmmm no dik, neexistuje nejaky sposob ako to spravit? jasne no antenu to mi je jasne ze bude treba, ale to je detail.. a ano mam pocit ze v BB funguje digitalne vysielanie...
Napísať odpoveď