DVB-T tuner ASUS MyCinema U3000Hybrid, USB2.0
DVB-T tuner ASUS MyCinema U3000Hybrid, USB2.0
cawte chalani chcel by som si tuto vec kupit k notebooku..má z vás niekto s takýmto alebo niečím podobným skúsenosti?ak hej mohli by ste mi prosím napísař že čo a ako? Keby som chcel prijímať digitálny signál cez to ako na to čo k tomu potrebujem a tak? diki
Lokality a presné frekvencie môžeš kuknúť tu: www.dvbt.sk
btw.. dalo by sa na takýto digitálny tuner chytiť aj digitálne vysielanie slovenských kábloviek?
//oki.. čiže to asi bude DVB-C a na to je potrebné úplne iné zariadenie.. škoda..
btw.. dalo by sa na takýto digitálny tuner chytiť aj digitálne vysielanie slovenských kábloviek?
//oki.. čiže to asi bude DVB-C a na to je potrebné úplne iné zariadenie.. škoda..
-
Lord ANAKIN
Professional
analog je citlivy na signal ... pri digitale bud mas signal a ide obraz pekny ale pri analogu zrnitost a podobne srandy su dost neprijemne ... preto osobne uprednostnujem tunery na ktore sa da pripojit este externa antena (vecsina pristrojov) ... celkovo by som povedal ze ide hlavne o obsluzny softver ale o tom nemam ani sajnu ako to funguje ... skus pohladat nejake recenzie na hocijaky tuner aspon uvidis co je dolezite ...dekarbon napísal:a s analogovym nebude problem?
-
Lord ANAKIN
Professional
heh pri internych kartach je to samozrejmost ale napr.:STomko napísal:ukaz mi nejaku kartu do PC, s DVB-T tunerom (alebo analogom), ktora nema vstup na koaxial???
http://www.alza.sk/asus-mycinema-u3100m ... d95069.htm
tato ma internu antenu ... a toto je podla mna strasne na nic ... ma to svoje vyhody ale napriklad : Kosice analog zrnity , digital ziadny - okraj kosic nedaleko letiska v plechovej bude ... vyhodil som malu antenku von oknom a digital som v pohode chytal aj ked prsalo ale vyhod vonku notebook alebo cely tuner ked poprskava
-
reno23
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
si si isty ?Lord ANAKIN napísal:heh pri internych kartach je to samozrejmost ale napr.:
http://www.alza.sk/asus-mycinema-u3100m ... d95069.htm
-
Lord ANAKIN
Professional