Seva ...
Hmm , mam taky mensi problem v urcitom okamihu mi zrazu prestala ist mechanika , vlozim do nej DVD or CD a nenacita ho ...
Neviete v com moze byt problem ? Mam taky pocit ze to schytalo citacie zariadenie ...
DVD-Mechanika necita DVD/CD
ako napisal sudo tak sa pozri ci sa cd/dvd tocia
a este dodam skusal si aj napalene a originalne cd/dvd v mechanike? lebo mne sa raz stalo ze sa odpalila optika a uz si nepamatam ale nechcela citat bud originali alebo napalene (nieco s tych) ak to je aj u teba ze necita nic, tak ak je v zaruke ta to daj REKLAMOVAT
a este dodam skusal si aj napalene a originalne cd/dvd v mechanike? lebo mne sa raz stalo ze sa odpalila optika a uz si nepamatam ale nechcela citat bud originali alebo napalene (nieco s tych) ak to je aj u teba ze necita nic, tak ak je v zaruke ta to daj REKLAMOVAT
-
Designer
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ono system ju detekuje normalne ako keby bola ok , lenze ked som predtym vozil medium do mechaniky tak asi 3 sekundy blikala pomaly potom na sekundu nic a potom uz zacalo nacitavat tak ze som pocul ze sa otaca a rychlo blikala . Ale teraz vlozim zacne 3 sekundy blikat a nic dalej ...
Samozrejme ze ak sato neviriesi tak to reklamovat dam .
Samozrejme ze ak sato neviriesi tak to reklamovat dam .
hm ja mam teraz ten problem, ze moja DVD napalovacka (Sony NEC AD-7191A) cita vsetko mozne, len originalne CD nie (je jedno ci datove, hudobne, vyskusal som ich mnozstvo - inde samozrejme idu). Napalene CD/DVD, aj orig. DVD precita bez problemov. Flash firmweru nepomohol 
nasere to o to viac, ze zrovna dnes mi dosla jedna starucka hra, ktora je dodavana na dvoch CD.. ked sa dari, tak sa dari no. Sice to vidim na RMA, ale ak mal niekto podobny problem a riesenie bolo uplne trivialne, uvitam radu. thx
nasere to o to viac, ze zrovna dnes mi dosla jedna starucka hra, ktora je dodavana na dvoch CD.. ked sa dari, tak sa dari no. Sice to vidim na RMA, ale ak mal niekto podobny problem a riesenie bolo uplne trivialne, uvitam radu. thx