Čaute,
máte niekto skúsenosť s nejakým DVD playerom (do 50€), kt. prehráva FULL HD video? Tak aby bola dobrá kvalita!
Nepotrebujem kupovať Blu-ray vypalovačku a prehrávač za draho, ak môžem mať rip, kt. sa vojde na DVD.
Je tá kvalita nejako horšia oproti Blu-ray prehrávačom?
//popr. existuje také niečo? A hlavne aby to čítalo formáty ako mkv atd.
Dik
DVD player s FULL HD
-
Ryan Giggs
VIP
Re: DVD player s FULL HD
DVD s full HD? Veľa šťastia pri hľadani. Nejake sice existuju, ale spočitaš ich na prstoch jednej ruky. Aj keď isty si nie som či to dokaže skutočne prehrať 1080p. Skôr len 720p. Len s mkv asi nepochodiš, maximalne divx HD. Avšak unika mi pointa takeho nakupu.
Prečo si nekupiš nejake MMC? Napr. Asus O!Play mini kupiš za cca 57€, Xtreamer Elvira aj za 50€ atd.
Prečo si nekupiš nejake MMC? Napr. Asus O!Play mini kupiš za cca 57€, Xtreamer Elvira aj za 50€ atd.
Aká tam je kvalita obrazu?
Popr. som našiel aj http://dvd-blu-ray-prehravace-rekordery ... -bdp-s185/ .
A keď si hodím na USB/HDD video vo Full HD bude to stíhať čítať?
Popr. som našiel aj http://dvd-blu-ray-prehravace-rekordery ... -bdp-s185/ .
A keď si hodím na USB/HDD video vo Full HD bude to stíhať čítať?
-
Ryan Giggs
VIP
Kvalita obrazu je porovnateľna s priemernymi BD prehravačmi. Je to digitalny prenos, tam sa kvalita veľmi neliši či je to taka alebo onaka krabička.
USB ma omnoho vyššiu prenosovu rychlosť ako je bitrate full HD videa. Tie MMC su robene prave na prehravanie cez USB, tak čo mysliš?
Tie BD prehravače nemaju taku podporu kodekov ako MMC. Na MMC toho prehraš podstatne viac. jedine že maš doma veľa blue ray diskov. Vtedy kup BD prehravač.
USB ma omnoho vyššiu prenosovu rychlosť ako je bitrate full HD videa. Tie MMC su robene prave na prehravanie cez USB, tak čo mysliš?
Tie BD prehravače nemaju taku podporu kodekov ako MMC. Na MMC toho prehraš podstatne viac. jedine že maš doma veľa blue ray diskov. Vtedy kup BD prehravač.