DVD prehravac Znova aktualne (27 sep 08)

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Canabik
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

DVD prehravac Znova aktualne (27 sep 08)

Príspevok od používateľa Canabik »

Tak znova aktualene!
poradite mi niaky lacny dvd prehravac ktory takpovediac prehra vsetko aj napalene dvd, vela formatov videa aj tituliek..bez pevneho disku...dakujem :)

ma niekto? http://www.alza.sk/SK/stolni-dvd-prehra ... d89536.htm

alebo: http://www.orava.info/fkh/default.asp?c ... tiid=26289

alebo poradte nieco lacne co prehra takpovediac vsetko...hlavne by som uvital osobne skusenosti...DAKUJEM!
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

cena?
Canabik
Medium Expert
Medium Expert

cena co najmensia...cize do tych 3500 priblizne...nemusi to byt renovovana znacka...ide hlavne o funkcnost
Blazeer
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Blazeer »

http://www.hej.sk/audio-video/obchod/32 ... -dvd-p370/

tak tento vzyera celkom fajn podla mna ... prehrava aj divx cize myslim ze v poho :)
PeterCA
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PeterCA »

ja by som popozeral po nejakom DVD znacky SONY :wink:

//na daleko obchadzaj znacku Orava :)
Canabik
Medium Expert
Medium Expert

hehe orava...no jo...ted ma napadlo ze by to mohlo aj avi prehravat aby som nemusel konvertovat jak dilinko vsetky filmy

// respektive aby prehral aj divix aj xvid
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Ak pisu, ze podporuje DivX, tak podporuje aj XviD. Len sa treba pozriet ako je na tom s QPel a GMC, takze treba si vsimat aj podporu tychto dvoch veci, ta vsak nebyva standardne uvadzana a na stranke hej.sk ju asi nenajdes, treba pozerat skor na specializovanejsie stranky alebo na stranky vyrobcov. Neviem ako je to momentalne u Sony, ale pred rokom mali stale problem s diakritikou pri titulkoch. Ja osobne by som sa Sony v pripade DVD prehravacov vyhol.
holenda
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa holenda »

neviem preco by si mal obchadzat znacku orava. som majitelom DVD prehravacu Orava a priamo v obchode som skusal rozne znacky a prave orava toho precitala najviac, ako formatov videi tak aj titulky a nema problem s napalenymi DVD, nehovoriac o vyhodnej cene. svagor ma sony DVD rekorder, novsi a podstatne drahsi a neprecita mu moje napalene filmy... ta nezavrhuj nieco o com nic nevies... tolko moja rada, vela stastia s nakupom

//PeterCA vidno ze mas kopec skusenosti s prehravacmi, tak mu kludne porad, aspon bude mat potom na koho nadavat...
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

kup si oravu bude ta stat okolo 2litrov a prehra ti vsetko ja osobne mam oravu a prehrala mi vsetko nebolo filmu co by neprehrala ani cdcka ci dvdcka. ORAVA JE KING v oblasti lacnych a spolahlivych DVD.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Tiez mam Oravu a zatial precitala vsetko, takze po tejto stranke sa nemozem stazovat na nu bez ohladu na to, ze ludia na nu nadavaju uz len kvoli znacke. Aj tak pochadza vsetko z Ciny.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Orava.. máme doma 561ku.. po cca 6mes. pri prehrávaní DVD začala mechanika strašne hučať. Priateľke presne tá istá Orava odišla po 9 mesiacoch totálne. Keď som pred cca rokom zháňal túto Oravu, tak čo som pobehoval po elektroobchodoch, v mnohých mi povedali, že značku stiahli z predaja kvôli veľkému množstvu reklamácií.

Prehrá však takmer všetko. Čo jej dávam divxka/xvidka, iba z cca 3% filmov má problém.

Predtým sme mali Sony, plná spokojnosť, avšak ešte nemala podporu divx/xvid ani USB, tak musela ísť preč.. ;)

Priznám sa, že dnes by som nevedel, do čoho ísť, ale podľa mňa už budú všetky prehrávače na približne rovnakej úrovni, určite nebudú mať problémy s prehrávaním, maximálne tak s diakritikou v titulkoch pre divx/xvid.
PeterCA
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PeterCA »

holenda: ja som mal tu Orava 561... natom mi filmy sekali(vsetky), trhalo obraz... bola to ta chybna seria... po 3 reklamaciach som zobral prachy a vypadol som... a teraz tu predajnu z daleka obchadzam :wink:
ten prehravac ma stal 2499,- sk

teraz mam Sony a ten zatial cita vsetko bez problemov.. preto som mu aj to poradil... nevidim zmysel, preco by som mu mal radit Oravu :roll:

//co sa tyka este aktualneho dvd prehravaca Sony DVP-NS38B nema USB(ale to ani nepotrebujem)... a ja pozeram 95% divx filmy a nemal som este problem...
je to uplne jednoduchy prehravac... za tu istu cenu co bola aj Orava... Orava mala plno funkcii.. len mi boli platne ako mrtvemu kabat, ked mi ani jedno DVD cko neprehralo do konca!!!

///hojko: mozes byt stastny clovek :smt023
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Zhodou okolnost mam tiez spominanu Oravu 561, ale problemy o ktorych sa tu pisalo som nastastie nemal.

Pozri test prehravacov na tvfreak.cz ;)
Canabik
Medium Expert
Medium Expert

Znova aktualne vid prvy prispevok
an0nym0us3
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa an0nym0us3 »

ja rozmyslam taktiez nad tym fergusonom. Asi ho aj vezmem.. ta podpora je v pohode , trosku sa vsak obavam USB podpory, ale hadam to nebude take zle... skus checknut diskusiu o tomto prehravaci na czechcomputer.cz najdes tam vela zaujimaveho ;)

Kód: Vybrať všetko

http://www.czechcomputer.cz/disc_doc-PCB60AC7FC601D047C12574170056DADB.html?&all=1
Canabik
Medium Expert
Medium Expert

dakujem nakoniec som kupil 880 a v pohode prehravam z usb kluca je to super:)
Napísať odpoveď