Uz som trikrat zmenil vo windowse (vo vlastnostiach DVDROM) region a uz mi nejde menit. Neviete poradit bud ako to odblokovat prip. ako by som mohol menit regiony aj nadalej.
Diky
to si mozno trosku posral. potrebujes na nete najst novy firmware ktory flashnes a budes mat znovu 3 moznosti.
radsej pouzivaj region free+css ten ti simulovane odblokuje mechaniku a pustis tam aj DVD v inej norme
ok diky za rady vyskusam....teda ja osobne som to nespravil ale sestra a volala mi az ked bolo zle.....tiez nechapem preco to meni a necita co jej pise
no tak nový firmware ti nepomôže, a softwareové riešenie je len polovičné. pomôže upravený firmware RPC1, všetky súčasné DVD napalky majú firmware RPC2. stačí nájsť svojho výrobcu a model a flashnúť, ale na vlastné riziko. jedna známa "firma"
Je to DVD-rom na notebooku ta dvd rom je TOSHIBA R2412 a ked som stiahol novy firmware tak mi vypisalo ze ju nenaslo ale presne ten firmware som stiahol pre nu a nenaslo netusim preco.
A na mojom PC mi to s mojou mech. (inou ako na booku) mi to slo takze nerobim to zle.
Normalne stiahni si na nete novy firmware a nadod tam novsi. Je to jednoduche a trva to niekolko sekund. Ale POZOR ak sa ti reštartuje alebo vypne pc počas toho čo budeš nahadzovať nový firmware tak mechaniku daš do koša !!!
napíšem to jednou vetou: novým firmwareom RPC2 sa neresetuje počet nastavení DVD regiónu.
PS: chlapi, to by potom každý robil takto. ak sa mi minie počet zmien tak nahodím nový firmware, o5 sa mi minie a vrátim sa k starému. takto to naozaj nefunguje.