DVD RIPPER mpeg4 AVC (x264)

Informácie o software, ankety...
Ch.Daniels
Medium Expert
Medium Expert

DVD RIPPER mpeg4 AVC (x264)

Príspevok od používateľa Ch.Daniels »

vedel by mi niekto poradit nejaky dobry dvd ripper ktory pracuje aj s kodekom mpeg4 AVC (x264)?okrem xilisoft ultimate dvd ripper.vopred diki
goten
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa goten »

Skús kombináciu DVD Decrypter + MeGUI + Avisynth pozri tento návod.
Ch.Daniels
Medium Expert
Medium Expert

no dakujem.je tam toho hrozne vela,este keby som tomu tak rozumel.skusim sa riadit podla obrazkov,uvidim
goten
VIP
VIP

Ch.Daniels napísal:no dakujem.je tam toho hrozne vela,este keby som tomu tak rozumel.skusim sa riadit podla obrazkov,uvidim
Google Translate :wink:
http://translate.google.sk/translate?pr ... l=en&tl=sk
Obrázky + GT = nemal by si mať problém.
Ch.Daniels
Medium Expert
Medium Expert

dobre dakujem,ale mam tu problem.ktoru verziu dvd decrypteru mam stiahnut aby som tam mal to čo je na obrazku 2?konkretne tie tabulky INPUT a STREAM PROCESSING,či da sa to na každom?ked ano ako to tam nahodim?
goten
VIP
VIP

Ch.Daniels napísal:dobre dakujem,ale mam tu problem.ktoru verziu dvd decrypteru mam stiahnut aby som tam mal to čo je na obrazku 2?konkretne tie tabulky INPUT a STREAM PROCESSING,či da sa to na každom?ked ano ako to tam nahodim?
Je to tam napísané, treba len čítať :) . Stlač písmeno i na klavesnici a zobrazia sa ti ponuky INPUT a Stream Processing. Stiahnuť si môžeš poslednú verziu DVD Decrypteru.
Ch.Daniels
Medium Expert
Medium Expert

sorry,ale ja to proste nedokazem podla toho navodu.nevyznam sa v takych veciach.nemohol by si si to vyskusat ty a napisat mi podrobny navod podla seba?krok po kroku.bol by som ti vazne vdacny
goten
VIP
VIP

Nahral som ti taký "zrýchlený tutoriál", mal by si to z neho pochopiť. Ak nie tak sa spýtaj.
Keď nainštaluješ a spustíš prvý krát meGUI, tak ti ponúkne aktualizáciu, daj všetko aktualizovať. Po aktualizácií, vypni meGUI a stiahni si Nero AAC. Po stiahnutí rozbaľ archív. V archíve je adresár win32, ten premenuj napr. na Nero AAC a skopíruj ho do do adresára tools, kde máš nainštalované meGUI, default: C:\Program Files\megui\tools. Spusti meGUI a choď do Options/settings/Program Paths/audio/neroAacEnc a vyhľadaj umiestnenie neroAacEnc.exe (default: C:\Program Files\megui\tools\Nero AAC\neroAacEnc.exe) a klikni na save. Potom už postupuj podla videa meGUI.
Video mkv merge. Keď budeš mať encodovane audio a video v samostatných súboroch, budeš ich musieť spojiť do jedného pomocou mkvmerge.
Postupnosť videí: 1. DVD Decrypter, 2. megui, 3. mkvmerge
Prílohy
meGUI.swf
MEGUI
(3.13 MiB) 491 stiahnutí
MKVMERGE.swf
MKVMERGE
(2.56 MiB) 488 stiahnutí
DVD Decrypter.swf
DVD Decrypter
(1.23 MiB) 485 stiahnutí
Ch.Daniels
Medium Expert
Medium Expert

este som to neskusal,ale nedokaže to kodovat video a audio naraz?(a hlavne chcem robit video v AVI formate,ale vidim tam len mp4 a mkv a este nejaky neznamy)lebo ja som hladal taky program čo vie pracovat s tymto kodekom a čo koduje audio a video naraz a priamo s dvd mechaniky(take niečo ako dvd fab,lenže ten zas nema konkretne kodeky)ale ako vidim tu musim ten film najprv skopirovat do pc a potom to az koduje audio zvlast a video zvlast a potom to musim spajat.taky program už jeden mam.len som chcel nejaky čo ripuje priamo s dvd a audio a video naraz.vecer vyskusam tento tvoj navod.ale som ti hrozne vdacny za ochotu.a inak nepoznaš este nejaky program čo koduje v XVID a možem s nim urobit napr aj 2 hodinovy film na 700 mb a v dobrej kvalite?lebo som skusil už milion programov,lenže ked zvolim XVID kodek tak mi neurobi ani 80 minutovy film v dobrej kvalite,same kocky.tak by som rad vedel ktory typ toho XVID kodeku to dokaže.
goten
VIP
VIP

Ripovať do xvid avi sa dá aj cez meGUI. Keď chceš niečo ľahšie, použi napríklad AutoGK. Tu je tutoriál, nieje to nič zložité, skús. Kvalita videa závisí od bitrate. čím väčšia bitrate, tým väčšia výsledna veľkosť videa a lepšia kvalita videa. Čím menší bitrate = menšia veľkosť videa ale aj menšia kvalita videa.
Prečítaj si túto stránku: http://jech.webz.cz/ (je to po česky) tam sa toho dozvieš dosť o komprimácií videa. Je tam aj návod ako ripovať DVD.
Ch.Daniels
Medium Expert
Medium Expert

ja teda vyskušam niečo s toho dakujem
Napísať odpoveď