Ide o problem s mediami DVD+-RW,ale ked ho vlozim prazdne tak ukazuje ze je RW,ale ked nieco nanho napalim,tak mi ukazuje ze je DVD-ROM a plne a nejde vymazat
Uz tento problem mam uz dlho a nevim v com to je.Napriklad pouzil Nero najnovsi aj starsi som skusal,ale stale to iste.
Mam 2 dvd nap a to su: Lite-on 1693S a tato je uplna nova kupena Lite-on LH-20A1H a na nej to iste . Diki vopred za pomoc
RobertHammer napísal:Ide o problem s mediami DVD+-RW,ale ked ho vlozim prazdne tak ukazuje ze je RW,ale ked nieco nanho napalim,tak mi ukazuje ze je DVD-ROM a plne a nejde vymazat
Uz tento problem mam uz dlho a nevim v com to je.Napriklad pouzil Nero najnovsi aj starsi som skusal,ale stale to iste.
Mam 2 dvd nap a to su: Lite-on 1693S a tato je uplna nova kupena Lite-on LH-20A1H a na nej to iste . Diki vopred za pomoc
no moze byt ze je to softverovy problem, asi mas nejaky virus....alebo si vyskusaj stahnut najnovsi firmware ale neviem ci to pomoze kedze ti to robi na obidvoch mechanikach
RobertHammer napísal:Ide o problem s mediami DVD+-RW,ale ked ho vlozim prazdne tak ukazuje ze je RW,ale ked nieco nanho napalim,tak mi ukazuje ze je DVD-ROM a plne a nejde vymazat
ake je to presne rw? ake mas rychlosti podporovane na mechanikach?
ci si napalka nehodila DVD-ROM booktype teda preto to nejde skus si stiahnut utilitu na zmenu na DVD+RW a hadam pojde ak ti to robi aj pri DVD-RW tak to bude chyba inde
mne robi zase pri dvd-rw tdk ze v pocitaci nenacita obsah disku teda tvari sa ako prazdne. Hoci napalovat a prepisovat ide-paradoxne. Toto medium vyuzivam na pozeranie filmov v stolnom dvd prehravaci ten ho zazrakom berie