Dve pracovne plochy

Informácie o software, ankety...
killa_bee
Star
Star

Príspevok od používateľa killa_bee »

Deti sa vysmievaju z command lajny? Od Win 2000 robim 90% administracie systemu tiez v command lajne. Jedina vec, co sa mi naozaj nesce takto riesit su WMIckove performance countre. Tu vec si radsej naklikam.
BlaDey
Spammer
Spammer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa BlaDey »

ja som mal 3 ...ale tak to zatazovalo moju slabu ramku ze som to zmazal :D

sa my zda nejake graf rozhranie AERO
Klayy
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Klayy »

killa_bee napísal:Deti sa vysmievaju z command lajny? Od Win 2000 robim 90% administracie systemu tiez v command lajne. Jedina vec, co sa mi naozaj nesce takto riesit su WMIckove performance countre. Tu vec si radsej naklikam.
Deti? Moj oco ma 48, je programator a nepouziva command line, lebo nepotrebuje. Tak pozor na reci ;)
chrono
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa chrono »

Klayy napísal:Deti? Moj oco ma 48, je programator a nepouziva command line, lebo nepotrebuje. Tak pozor na reci ;)
Ja nie som programátor a príkazový riadok používam, lebo sa tam dá veľa vecí urobiť rýchlejšie (ako v grafických programoch).
Ale toto bola (aspoň sa mi to zdá) diskusia o tom, či môže byť vo Windowse viac plôch. ;)
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

Zavulon napísal:Hmm aj vo Viste mozes spustat programy cez prikazy ale mne sa paci mat hromadu ikoniek na ploche ;-)..piece..ale nic proti linuxu :)...
hromadu ikoniek mam aj ja vo windowse ;) kazdemu sedi nieco ine a preto bolo vymyslenych viac moznosti pustania programov. a kazdy pouziva co mu vyhovuje :)
Napísať odpoveď