Easy (t-mobile)
Easy (t-mobile)
Vedel by mi niekto poradit, chcem kupit easy kartu- predavaju ich aj v novinovych stankoch alebo treba ist priamo do predajne t-mobile?
Re: Easy (t-mobile)
Byvalo to tak ale teraz musis ist do Predajne a predlozit Obciansky Preukaz ...
Nedáš k+
?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Kani: Pochybujem o tom, ze sa kedysi dala SIM karta kupit v stanku, kedze dlhodobo prevlada na Slovensku problem, ze sa daju karty kupit len v predajni ci autorizovanych predajnach na obciansky preukaz. A proti takemuto niecomu uz dlho bojuje tusim Telekomunikacny urad alebo ministerstvo, pretoze to je nejake obmedzovanie ci co to. V Cesku si napriklad mozes kupit kartu hocikde v novinovom stanku.
No téma je vyriešená tak ak sa autor nenahnevá opýtam sa tu aj ja.
-----------------------------------------------------------------------------------
Dá sa dobiť kredit na nejakej inej EASY karte z mojej karty?
Myslím, že zo svojho kreditu dobijem inú kartu. Nie je to voľba 1-2 po zavolaní na *50?
Díky za odpovede
-----------------------------------------------------------------------------------
Dá sa dobiť kredit na nejakej inej EASY karte z mojej karty?
Myslím, že zo svojho kreditu dobijem inú kartu. Nie je to voľba 1-2 po zavolaní na *50?
Díky za odpovede
-
hojko
Site Admin
radek21: Z Easy na Easy asi nie, pozri si na stranke T-Mobile sposob dobijania. Kedysi bolo mozne posielat kredit z Prima karty na Primu, ale Easy nic take nemalo, teda aspon si nespominam na to. Takze sposob dobijania je asi len cez internet/internet banking, dobijacie kupony, bankomat a este aj cez mobil s pausalom.
-
Sphinx
Addict
koli tomu ze tieto cisla sa nedaju vystopovat a moze zavolat niekam ze je tam bomba pripadne inak sa vyhrazat.. a nik ti na to nepride zavoas zahodis kartu a si zahojeny.. lenze ked maju OP tak vedia na koho je cislo pisaneJumperAL napísal:
Len neviem preco pri kreditovych kartach potrebuju obcianske preukazy.