eBay.com
-
JohnFrusciante
Star
-
GIGABYTE
King
- Kontaktovať používateľa:
Rozmýšlam, že by som odtiaľ niečo zobral respektívne psp, ale mám strach z platby a doručenia. Potreboval by som vedieť, či sa dá platiť priamo na pošte, ako keď si dáte poslať niečo na dobierku. Ďalej by som potreboval vedieť, aká je výška poštovného ? A čo ak sa stane, že namiesto psp mi príde Nokia 3310 ? 
ebay.co.uk
ebay.co.uk
-
dair
Guru wannabe
tak za prve, ako platbu mas jednu z moznosti PAYPAL co je nejaky prostrednik medzi tebou a bankou ktory ked ti nic nepride a vyhras spor, vrati ti peniaze.GIGABYTE napísal:Rozmýšlam, že by som odtiaľ niečo zobral respektívne psp, ale mám strach z platby a doručenia. Potreboval by som vedieť, či sa dá platiť priamo na pošte, ako keď si dáte poslať niečo na dobierku. Ďalej by som potreboval vedieť, aká je výška poštovného ? A čo ak sa stane, že namiesto psp mi príde Nokia 3310 ?
ebay.co.uk
Za druhe pochybujem ze ti niekto mimo SVK posle nieco na dobierku, s tym som sa fakt este nestretol
Za tretie... vyska postovneho? A co sa tu pytas? Opytaj sa predavajuceho. Co my vieme kde byva a ako to posle? Rozmyslaj lamka.
A za stvrte, ked ti dojde nokia namiesto psp, ako som uz spomenul, kontaktuj predavajuceho, mal by si sa dohodnut ze to posielas spet a on ti to ihned vymeni ako JEHO chybu. Ak nie a bol to nejaky scam, kontaktuj ebay a zacni spor o vratenie penazi. Budes musiet dokazat ze ti doslo co ti doslo a on ze poslal to co poslal a ako som povedal, ked vyhras, mas peniaze spet a jemu das zly koment co odradi aj ostatnych kupujucich pre buducnost (co nikto nechce). Preto kym nieco kupis tak si tie komenty precitaj a kup od ludi co predavaju vo velkom a vela takychto veci uz predali...
-
GIGABYTE
King
Ano, jasné... Poštovné som chcel vedieť aspoň tak približne z UK na SVK... Ale aj tak díkdair napísal:tak za prve, ako platbu mas jednu z moznosti PAYPAL co je nejaky prostrednik medzi tebou a bankou ktory ked ti nic nepride a vyhras spor, vrati ti peniaze.
Za druhe pochybujem ze ti niekto mimo SVK posle nieco na dobierku, s tym som sa fakt este nestretol![]()
Za tretie... vyska postovneho? A co sa tu pytas? Opytaj sa predavajuceho. Co my vieme kde byva a ako to posle? Rozmyslaj lamka.
A za stvrte, ked ti dojde nokia namiesto psp, ako som uz spomenul, kontaktuj predavajuceho, mal by si sa dohodnut ze to posielas spet a on ti to ihned vymeni ako JEHO chybu. Ak nie a bol to nejaky scam, kontaktuj ebay a zacni spor o vratenie penazi. Budes musiet dokazat ze ti doslo co ti doslo a on ze poslal to co poslal a ako som povedal, ked vyhras, mas peniaze spet a jemu das zly koment co odradi aj ostatnych kupujucich pre buducnost (co nikto nechce). Preto kym nieco kupis tak si tie komenty precitaj a kup od ludi co predavaju vo velkom a vela takychto veci uz predali...
// Pre autora k-.. Skús sa nad sebou zamyslieť, príspevok bol napísaný 26.7 2008, k- som dostal 26.8 2009, brain on, please.
-
dair
Guru wannabe
lenze to si nikde nenapisal a nikto z nas nevie citat tvoje myslienky.GIGABYTE napísal:Ano, jasné... Poštovné som chcel vedieť aspoň tak približne z UK na SVK... Ale aj tak dík
A CO MAS BAN NA GOOGLE.COM?
Pohladaj si anglicku post office a najdi kalkulator postovneho?
Co by si rad este aby sme za teba spravili?
(cekni PRICE FINDER, na ROYALMAIL.com)
-
NumBer_One
Star
-
NuSuey
Professional
stejnak meliete nezmysli .. pri kazdom predavajucom su postovne rozdielne.. treba .. kliknut na Other shipping services available - continue - pozriet sa ci tam je na vyber slovensko .. a tam vidiet shippingy..
ak tam slovensko nieje - tak vyuzit link "ask seller a question" a spytat sa ho za kolko ma shipping na slovensko ..
ak tam slovensko nieje - tak vyuzit link "ask seller a question" a spytat sa ho za kolko ma shipping na slovensko ..
nemusi, existuje take nieco ako reserve price
No mam taky problem predvcerom som zaplatil na ebay cez paypal ipod.Dosla mi smska ze platba bola uskutocnena a stiahlo mi sumu z uctu, ale dnes mi dosla dalsia smska a dozvedel som sa ze platba bola vykonana este raz a z uctu mi stiahlo dalsie peniaze.Koho mam poziadat o vratenie penazi? banku paypal predajcu?? 
chalani zaregistroval som sa na paypal vseto prebehlo uspešne mam aj tu embusovanu kartu ci nieco take heh, strhlo mi uz aj tie poplatky len terza mam cakat na nejaky overovaci kod a v stredu som si to aktivoval a uz nan cakma nejjako dlho nie?Kedy to pride a kde ho vlastne uvidim, mam tatrabanku kartu visu mam banking kde to teda uvidim poradte mi neikto pls 
Nechapem celkom ako sina to prisiel..reznick napísal:Predajca to MUSI poslat ak sa rozhodne ze to neposle samozrejme dostava negativne hodnotenie a upozornenie... v pripade ze to zopakuje hrozi mu ze bude z ebayu vyluceny. To iste plati aj pre nakupcu ktory sa rozhodne vydrazeny tovar nekupit.
Ved bud sa tam neda zadat vobec ziadna cena, len beres alebo neberes, alebo je tam moznost ze best offer. A ak das na best offer cenu hocikolko pod pozadovanou, je na predajcovi ci sa rozhodne ti to poslat. Vobec nemusi, moze to odmietnut kludne.