eBay.com
-
krankenwagen
Professional
- Kontaktovať používateľa:
eBay.com
Cenovo sa oplati, no kvalitou su to cinske smejdy
Ked som kupoval ja, tak tych 5 ziaroviek ma vyslo asi 9€
-
Traktorista
Guru
Re: eBay.com
Chalani viem ze uz sa tu pisalo o precleni a dph pri balikoch zo zahranicia, no ak sa nenahnevate chcel by som si to ujasnit.
Planujem si objednat hodinky cez ebay v hodnote 180e aj s postovnym. platba cez paypal.
To ze budem platit + 20% dph z ceny 180e je iste? alebo to zavisi od "stastia"?
Balik pochadza z USA, NY. Preclia mi to? tusim som cital nieco okolo 3-5%...
dakujem za odpovede
Planujem si objednat hodinky cez ebay v hodnote 180e aj s postovnym. platba cez paypal.
To ze budem platit + 20% dph z ceny 180e je iste? alebo to zavisi od "stastia"?
Balik pochadza z USA, NY. Preclia mi to? tusim som cital nieco okolo 3-5%...
dakujem za odpovede
-
guess.whoo
Redeemer
podla mna zaplatis len 180x20%. A to asi nezavisi od stastia. Urcite su na to nejake metody podla ktory preclievaju baliky, takze sa na to nespoliehaj, ze sa tomu vyhnes 
Neviete po kolkych tyzdnoch pride objednana vec???? Aka je min cakacia doba,?? dikes
-
anyway
Light Star
To je individualne. Z Ciny alebo z USA to trva v horizonte od 1 tyzdna do 1 mesiaca.
-
guess.whoo
Redeemer
z anglicka niekedy pride aj za 3-4 prac. dni
-
rufus59
Light Professional
Zaleží akou poštou ti to pošlú hlavne podla nej sa to dá vydedukovať.
Čo sa stane keď nezaplatím za vydražené položky. Môžu mi tie peniaze strhnúť z môjho Paypal účtu aj bez môjho súhlasu ?
Pokiaľ viem , tak tieto firmy sú totiž prepojené a majú jedného majiteľa.
Vydražil som na EBAY 6 položiek. S predávajúcim sme sa dohodli hneď po vydražení prvej položky , že budem dražiť aj ostatné veci a on mi pošle len jednu zásielku. Cena poštovného je pri jednej zásielke 5.50 Libier. Dokonca sľubil ešte 40% zľavu na poštovné.
Po skončení všetkých aukcií som bol prekvapený , že musím platiť poštovné 33 libier za všetky položky osobitne 5.50×6 = 33 libier. Predávajúci nechce o 5.50 ani počuť a žiada plnú sumu.
Všetko sú to pamäte RAM do počítača , takže váha je minimálna.
Pokiaľ viem , tak tieto firmy sú totiž prepojené a majú jedného majiteľa.
Vydražil som na EBAY 6 položiek. S predávajúcim sme sa dohodli hneď po vydražení prvej položky , že budem dražiť aj ostatné veci a on mi pošle len jednu zásielku. Cena poštovného je pri jednej zásielke 5.50 Libier. Dokonca sľubil ešte 40% zľavu na poštovné.
Po skončení všetkých aukcií som bol prekvapený , že musím platiť poštovné 33 libier za všetky položky osobitne 5.50×6 = 33 libier. Predávajúci nechce o 5.50 ani počuť a žiada plnú sumu.
Všetko sú to pamäte RAM do počítača , takže váha je minimálna.
Strhnut ti to nemozu, ale mam pocit, ze ti mozu zakazat nakupovat. Prebehne vsak "vysetrovanie" a ked mas ako dokazat, ze ste sa dohodli na znizenom postovnom a predajca ho teraz nechce poskytnut, tak by si z toho mal vyjst bez ujmy. Prinajhorsom si zalozis novy ucet na ebay aj paypal a zacnes znova.
-
guess.whoo
Redeemer
cez co si komunikoval s predajcom? oficialne cez ebay? mas tie spravy pod svojim profilom v messages? ak hej tak ti daju za pravdu, ak nie tak mas smolu
-
Arkaz
Addict
Cawko. hladam niekoho kto by bol ochotny predat moj mobil na ebay-i. nakolko tma nemam ucet a radsej nez by som si ho vytvoril poziadam niekoho o predaj =) poslite mi spravu kto moze vdaka. Isto sa dohodneme
-
audiotrack
VIP
nakoľko sa ebay účet viaže na adresu, tak bez presťahovania si asi ťažko založíš nový účetGothaR napísal:Strhnut ti to nemozu, ale mam pocit, ze ti mozu zakazat nakupovat. Prebehne vsak "vysetrovanie" a ked mas ako dokazat, ze ste sa dohodli na znizenom postovnom a predajca ho teraz nechce poskytnut, tak by si z toho mal vyjst bez ujmy. Prinajhorsom si zalozis novy ucet na ebay aj paypal a zacnes znova.
-
guess.whoo
Redeemer
a preco by si tam nemohol zadat napr. kamaratovu adresu?
ja už mám druhy keďže na prvý som zabudol heslo, mám aj ten istý PP account a žiadny problémaudiotrack napísal: nakoľko sa ebay účet viaže na adresu, tak bez presťahovania si asi ťažko založíš nový účet
Skus postrasit s negativnym feedbackom v pripade ze chyba je na jeho strane a zle pochopil tvoju ponuku, aj ked bola zretelne postavena.Ak ti to strhne z uctu,co pochybujem, tak ziadaj od PP peniaze naspat.ramaya napísal:Čo sa stane keď nezaplatím za vydražené položky.....................majiteľa.
-
viper1993
Medium Professional
Nepoznate niekto nejaku sluzbu ako je shipito pre zasielanie veci z USA pre Nemecko? Respektive UK? Potrebujem totiz kupit jeden item z nemeckeho alebo UK ebay a seller silou mocou nechce poslat mimo Nemecka.
Dik
Dik
ja by som sa chcel spitat ako je to z clo ked chcem objednat alienware m17x z original alienware dell stranky, stoji 1400$ a chcem to cez shipito objednat. Neda sa to resp nejak oblafnut?
Nedá.dEn00 napísal:Neda sa to resp nejak oblafnut?
Horšie ako clo je , že ti vyrúbu zaplatiť aj DPH 20%
máš niekoho známeho na colnici? lebo notebook ti určite nenechajú len tak prejsť nie to ešte alienwaredEn00 napísal:ja by som sa chcel spitat ako je to z clo ked chcem objednat alienware m17x z original alienware dell stranky, stoji 1400$ a chcem to cez shipito objednat. Neda sa to resp nejak oblafnut?