Ebay problém

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
arnysimilar
Light Expert
Light Expert

Ebay problém

Príspevok od používateľa arnysimilar »

1.1.2013 som vydražil na Ebay Joystick Microsoft Sidewinder 2 ForceFeedback za 125 EUR s poštovným od profi nemeckého predajcu mdalkowski. Chcel som spraviť na joyi ešte jednu malú úpravu, vravel, že má toho veľa, tak som čakal a čakal a prešvihol som 45 dňovú ochrannú lehotu. Dnes je tomu už 120 dní a nemám ani joystick, ani nechce vrátiť peniaze. Zistil som, že nie som jediný, kto má podobný problém. Našiel som Rusa mikestork, tomu tiež neposlal joya a tiež prešvihol ochrannú lehotu.
Ebay dáva ruky preč, že si to máme vyriešiť s predajcom sami - pekné od nich. Na riešenie cez Interpol je to malá suma a aj keď tam mám kamaráta, nedávam tomu veľkú nádej.
Predajca je profík, denne predáva množstvo vecí a má viac ako 11000 pozitívnych hodnotení. Jedinú cestu vidím, trošku mu tie hodnotenia pokaziť, aby sa spamätal a nepodvádzal chudákov z východnej Európy. Keď som vydražil druhý joy, nezaplatil za neho, počkal 7 dní a dal mu negatívne hodnotenie, bol dosť vykolajený (na ten prvý zaplatený som ani nestihol dať negatívne hodnotenie, som ja ale hlupák).
Preto hľadám ľudí, ktorí by mi pomohli, majú Ebay, kúpia od neho ten joystick, počkajú týždeň a potom mu napíšu negatívne hodnotenie s nasledovným komentárom:
"arnysimillar paid on january and received any joystick or money back"
Vopred ďakujem a uvedomujem si, že môžete za to dostať negatívne hodnotenie od neho, ale myslím si, že za tú spravodlivosť to stojí.
cinges
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Ebay problém

Príspevok od používateľa cinges »

A skusil si to riesit aj cey paypal, nielen cez ebay..? Kludne by som mu dal negativne hodnotenie, ale zase nechcem, aby mi on dal negativne hodnotenie.. :)
Napísať odpoveď