ebay + your account has been suspended

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
mspeedo
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

ebay + your account has been suspended

Príspevok od používateľa mspeedo »

Ahojte, mam takyto problem. Vcera som si zaregistroval novy acc na http://www.ebay.com, aby som mohol kupit digitalnu zrkadlovku od niekoho z taiwanu za dobru cenu. Bol to overeny predajca s tisickami predanych kusov a 99.5% pozitivnym feedbackom... no nekup to. Tak som sa registroval, hned na to som to kupil a zaplatil cez paypal... vsetko ok, transakcia zrealizovana. Predajca poslal majl, ze nech si poslem poziadavky ako to zabalit a tak... Tak som mu to vsetko napisal a cakal na odpoved. Dnes rano mi prisiel email... ale z ebay, zo spravou:

Kód: Vybrať všetko

MC115 FPA NOTICE: eBay Registration Suspension - User Agreement - xxx   

Hello xxx ([email protected]),

As part of eBay's security efforts, your account has been suspended pending additional account verification. To appeal this suspension, please go to: 
http://pages.ebay.com/help/account/suspended-accounts.html

Unfortunately, during the suspension you won't be able to use eBay in any way, including using existing accounts or registering new accounts. Any remaining listing fees are due right away and will be charged to the billing method you selected.

We understand this may be an inconvenience for you. However, keeping the marketplace safe is our top priority.

Sincerely,

eBay Trust & Safety team

This action was taken in accordance with the "Abusing eBay" section of the User Agreement. Review the User Agreement here:
http://pages.ebay.com/help/policies/user-agreement.html
Stretol sa niekto s takymto pripadom? Vobec neviem aky dovod mali na suspendovanie mojho accountu... ked som googlil, nasiel som viacero ludi, ktorym takto zablokovali acc. Po prihlaseni na ebay mi pisalo, ze im mam FAXOM poslat oskenovane dokumenty (vodicak, obciansky a vypis z bankoveho uctu)... tak som im to ako debil siel "faxovat", lebo email asi nepoznaju ... Skusenosti ostatnych boli take, ze im acc potom odblokovali. Preco mi acc blokli mi vsak nenapisali, napisali len, ze niektore acc sa im zdaju byt viac podozrive ako ostatne a maju pravo ich bloknut! .. no comment

Lenze par hodin na to, ako mi blokli acc mi pisal predajca, ze vsetko mi pripravi podla poziadaviek a posle... a par minut na to poslal dalsi majl, ze ma problem, lebo moj acc "is not registered". Ale ak som ten fotak uz riadne zaplatil... ma mi ho poslat na uvedenu adresu a nie sa starat o to, ci mam alebo nemam bloknuty acc na ebay nie? Ci on ma pravo mi to neposlat, kym nebudem mat acc znova aktivny? Tym lemram z ebay to uz trva cely den a zatial ziadna odpoved.

:smt098
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Re: ebay + your account has been suspended

Príspevok od používateľa ramaya »

Sú to hajzli. Ak si to zaplatil , tak neviem čo sa starajú o tvoju adresu. Je to proti zdravej logike.

Celkovo mám dojem , že Slovensko ešte stále neberú ako rovnocenného partnera. Asi si myslia , že tu žijeme v jaskyniach.
Napísať odpoveď