Chcem sa iba spytat. Mam pripojenie do netu cez LAN-ko. Pouzivam iba notebook a chcem aby som sa mohol pripojit na net v celom dome (a nie len v tej izbe kde je LAN kabel). Bude mi tento ROUTER stacit na rozvod WiFi siganlu? Dom je dost velky a steny su hrube tak 40cm. THX za odpovede
Router
Ak nie hodte mi sem odkaz co mi odporucate vy.
router bude stacit, no nerataj s tym, ze budes mat stabilny (ak vobec nejaky) prijem wifi v kazdej izbe... Neda sa to nejak vseobecne povedat, ktory ano, ktory nie...
Oki THX ide mi vlastne iba o to byt tak 10 15 metorov od routera z bookom to mi staci plus sem tam ked sa budem pohybovat na prizemi lebo je to poschodovi dom.
Mam este otazku ... je tam administracia cez router. Ale neda sa napr. blokovat IP aj cez nejaky program? lebo ked chcem blokovat IP v routery tak to musi restartovat cely router (trva to 2min.) Ja mam na mysli nieco take ze dam blokovat a hned za niekolko sekund bude dana IP blokovana. THX ... ale myslim ze take asi neexistuje nic
Blokovat to chces na tom "druhom" PC predpokladam, ze? V tom pripade musis akekolvek blokovanie robit na prvku cez ktory prechadza traffic, v tomto pripade teda routri. Ak to chces iba pre svoj PC, tak logicky Firewall.
ok,diky. No cenu som porovnaval oproti tomu,co ponukaju v T-come k programom nejaky Vigor router za 4000 tak to si mozu nechat. Tych 2,5 do toho vrazim at to fici