efekty na el. gitaru cez PC
efekty na el. gitaru cez PC
zdravim. momentalne sa mi moc nechce kupovat novy efekt na elektricku gitaru, tak sa pytam ci neexistuje nejaky na PC :> gitaru s PC si prepojim v pohode, len tie efekty potrebujem, a nemam nazvys 2000sk thx za rady
urcite si si zozen na wareze CUBASE SX (so by som to bol za cloveka keby som neporadil lamky.net) pripadne niekde inde a co ziskas:
1. plno efektov ktore chces (takmer vsetky a kazdy si mozes nastavit ako len chces)
2. profesionalny program na spracovanie a produktovanie audia
tento soft nie je tazky ak mas intuitivne zmyslanie a velmi skor mozes dosiahnut co chces, a mozno aj viac....
1. plno efektov ktore chces (takmer vsetky a kazdy si mozes nastavit ako len chces)
2. profesionalny program na spracovanie a produktovanie audia
tento soft nie je tazky ak mas intuitivne zmyslanie a velmi skor mozes dosiahnut co chces, a mozno aj viac....
moment co sa tyka programov typu
Guitar Rig
GuitarFX Box
tak tam je to s meskanim takze, to je podla mna len na to aby si zistil ze ake efekty existuju a ako sa to da kombinovat, inac na hranie nie.
a ten CUBASE je o niecom inom. To je normalne soft na nahravanie hudby. nahras cistu gitaru a az potom na nu aplikujes efekt...
ale teraz ma napadlo ci drodo15, chce pouzivat tie efekty pri hrani, alebo pri nahravani...ked pri hrani, tak nieco ako plnohodnotu nahradu krabicky nepoznam...
Guitar Rig
GuitarFX Box
tak tam je to s meskanim takze, to je podla mna len na to aby si zistil ze ake efekty existuju a ako sa to da kombinovat, inac na hranie nie.
a ten CUBASE je o niecom inom. To je normalne soft na nahravanie hudby. nahras cistu gitaru a az potom na nu aplikujes efekt...
ale teraz ma napadlo ci drodo15, chce pouzivat tie efekty pri hrani, alebo pri nahravani...ked pri hrani, tak nieco ako plnohodnotu nahradu krabicky nepoznam...
plnohodnotna nahrada asi ani nie je. to omeskanie je velmi velke. raz som takto hral a vobec to neslo. bez efektov (co prislo do zvukovky, slo hned na vystup) sa to dalo, ale ked to uz malo fungovat cez efekt, tak prislo meskanie a fakt sa nedlo hrat. ked som hral nieco a zvuk prisiel neskor, tak sa to nedalo... jedine krabicka
alebo poelektrotechnicit trosku a dat dokopy daku schemu 
heh, schem je na nete do bludu....ale to neznamena ze to si spravis efekt za dva kilka
, predsa len tych suciastok tam je vela cize aj cena bude dost vysoka....neviem ci sa oplati si robit podomack, lebo:
- okrem ineho su vo vacsine schem aj ladiace kondenzatory, teda to ze krabicku vypajkujes neznamena to ze to hned pojde, a ladiace, hlavne starsieho typu sa fest tazko zhanaju, a nie je to sranda vyladit ak tam budes mat tri kusky...aby si to rozbehal.
- suciastok je tam po blud, cize by si musel byt fest makac zeby si tam nemal ani jeden studeny spoj...lebo to potom vsetko kontrolovat, to je tak zdrave na blazinec
- a do coho by si to osadil? nebolo by to az take pevne, cize by sa to skor znicilo....to si radsej kup krabicku BEHRINGERU
, vydrzi trochu dlhsie a bude mat najskor kvalitativne zvuk ako ta domaca, a vyjde ta asi na tolko ako suciastky
- okrem ineho su vo vacsine schem aj ladiace kondenzatory, teda to ze krabicku vypajkujes neznamena to ze to hned pojde, a ladiace, hlavne starsieho typu sa fest tazko zhanaju, a nie je to sranda vyladit ak tam budes mat tri kusky...aby si to rozbehal.
- suciastok je tam po blud, cize by si musel byt fest makac zeby si tam nemal ani jeden studeny spoj...lebo to potom vsetko kontrolovat, to je tak zdrave na blazinec
- a do coho by si to osadil? nebolo by to az take pevne, cize by sa to skor znicilo....to si radsej kup krabicku BEHRINGERU