Pls potreboval by som helfnúť. Mám klasickú 6-strunovú španielsku gitaru.A kúpil som si na ňu El. ladičku DOWINA GT-007
A som z toho na prášky
Sú tam frekvencie
C
#C
D
#D
E
F
#F
G
#G
A
#A
B
A ja viem zatial len delenie na
E
H
G
D
A
E
Nevie niekto z vás ako ovládnuť tú sprostú ladičku?
Prikladám foto
EL. LADICKA
hm pisal som ti aj na pokeci
to je nahoda hm ale teraz j je to tak inak to je sila taku som ešte nevidel s tym štipcom : -) presne ako povedal H=B
proste na akú strunu brnkneš taký to bude mať ton a budu tam blikat na tej stupnici diody teda napr E najhrubšia struna - zasvieti E a ak nebude nula tak ju treba sa snažiť naladiť ak je v pluse tak povoliť ak je v minuse samozrejme pridať - ale pozor ak sú struny nove alebo aj stare tak treba s nimi pomaly teda natiahnuť a povoliť a zas natiahnúť a povoliť a tak ja mam ladičku s dysplayom kde mi ukazuje ručička kde a ako treba ladiť
ale aj toto je dobra čo máš
má velke plus ked ladíš si to možeš pripnúť na krk gitary
proste na akú strunu brnkneš taký to bude mať ton a budu tam blikat na tej stupnici diody teda napr E najhrubšia struna - zasvieti E a ak nebude nula tak ju treba sa snažiť naladiť ak je v pluse tak povoliť ak je v minuse samozrejme pridať - ale pozor ak sú struny nove alebo aj stare tak treba s nimi pomaly teda natiahnuť a povoliť a zas natiahnúť a povoliť a tak ja mam ladičku s dysplayom kde mi ukazuje ručička kde a ako treba ladiť
Kedy si mi písal na pokeci?Matej18 napísal:hm pisal som ti aj na pokecito je nahoda hm ale teraz j je to tak inak to je sila taku som ešte nevidel s tym štipcom : -) presne ako povedal H=B
//autoeditácia príspevku ( 22 Jun 2009, 21:13 )
P.S:Dakujem za radu.