Tomasko.. narážaš na samotný Elán alebo na súťažiacich?
//Tak s tým súhlasím.. pesničky majú v pohode, ale keď ich človek vidí, otvára sa mi nožík vo vrecku.. preto túto show pre istotu ani vôbec nesledujem.. akurát čo v práci začujem, jak sa kolegyne rozhorčujú..
vydolujme este nejake prachy z legendy, ked uz neveime spievat tak ako kedysi a ked uz nemozme vydat 25tu dosku s nazvom Ultra mega super hits of Elan ! ! ! ...
nordkapp_pb napísal:vydolujme este nejake prachy z legendy, ked uz neveime spievat tak ako kedysi a ked uz nemozme vydat 25tu dosku s nazvom Ultra mega super hits of Elan ! ! ! ...
Asi tak..celú túto súťaž nepozerávam...pretože ten rozboril je umelý..a je to len pretvárka..jediny,kto tam je ako tak normálny je Vašo Patejdl..inak tí dvaja ja som pán boh..a vy mi ležte pri nohách..tak mi to pripadá..takže to nepozerávam..
Cele je to trapne.... Ale spieva mi tam kamaratka tak jej drzim palec... Nech sa zviditelni aspon takto ked je chuda este taka mladucka a taky talent dpc... Stacila mi prva cast a to ich je**** hodnotenie... Teraz cakam len na nu a hodnotenie mam vlastne...
btw. Elanisti vedia hovno o hudbe alebo aspon hodnoteni a pekne to tam dokazuju... Kazdy vecer ich vsetkych v hodnoteni presti ich host...
som to videl raz a inak snazia sa z toho robit velku sou a nedari sa im to az miestami sa az smejem... specialne Rozboril... celkovo on by mal podla mna ostat pri tych vilomeninach a ziadneho takeho moderatora robit nema...
inak keby to neboli elan pesnicky tak to podla mna nevydrzi nikto pozerat dlhsie ako par minut
doteraz co som pozeral na pol oka, tak mi to pripadalo ako maximalna sracka ale dnes som pozeral asi 5 pesniciek a ak neratame toho tepleho "rockera" tak to bolo celkom fajn, hlavne co sa tyka vyberu songov, Elan spred roku 2000 je vysoko pocuvatelny
mna dviha zo stolicky uz to ako tam sedia..jak najvacsi frajeri..co sa spravania tyka..sem tam mi pripada, ze v tych poharoch pred sebou maju nejaky alkohol..Raza zvolili za "kata" aby sa to co najviac podobalo superstar a Haberovi ..bolo by to nudne keby kazdy hovoril "bolo to dobre"
Čo sa týka Elánu, pesničky majú dobré, len keby si toľko o sebe nemysleli, najmä Ráž, ešte Vašo sa dá, ten je v pohode.
Vilo si robí svoju prácu, robí z toho show, veď za to je platený.
A čo sa týka spevákov, tak sympatický mi je Otto a z báb Viki, ale dnes spievali naozaj hrozne.
Markiza mala Slovensko hlada SuperStar a zistila ze ludom sa spev paci tak preco nepokracovat v trende a ako + nedat tam nejaku obrovsku slovensku legendu?
videl som len utrzky jejto show ale nezaujala ma ani tak minimalne ako Superstar, prilis umele, hrane a vladne tam "korupacia" ked dvaja spevaci mohli spievat na OTO 2007 a ostatni nie
dakujem ale nemusim
To že tí dvaja spievali v Otovi nebolo preto že by ich vybrali, oni spievajú v tej skupine Fragile takže si zase nemysli že ich tam vybrali schválne alebo čo
Point napísal:mna dviha zo stolicky uz to ako tam sedia..jak najvacsi frajeri..co sa spravania tyka..sem tam mi pripada, ze v tych poharoch pred sebou maju nejaky alkohol..Raza zvolili za "kata" aby sa to co najviac podobalo superstar a Haberovi ..bolo by to nudne keby kazdy hovoril "bolo to dobre"
Neviem ci sa mylim..ale tak sa mi zda, ze v tych poharoch maju whiskey. Ved co ine by uz Raz mohol pit
...O celom tom programe si myslim to, co tu uz par krat odznelo...celkom nezazivne a pod.... Plus je divne pozerat sa na Jozefa Raza von Frankensteina, ktory je nuteny rozpravat do kamery viac, ako toho narozpraval pre vsetky televizne programy za cely zivot dokopy
Spievat vie {popripade kedysi vedel}...ale vyjadruje sa ako keby nedokoncil strednu skolu...tak mi to niekedy pripada...
Dival som sa ked davali prvy krat ukazky pred sportom, a ked som videl Rozborila jak tam prekracuje ako by... tak som nemal chut pozret ani prvych 5 minut. Nekukam to a myslim, ze je to len napodobenina SuperStar co viem z ohlasov. A ta ma nebavila tiez...