Elektrika v aute

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Mirec0052
Novice
Novice

Elektrika v aute

Príspevok od používateľa Mirec0052 »

Nazdar. Mám oct 1 combi. A chcem sa spýtať či je normálne že keď vypnem motor aj vyberiem kľúč tak môžem blikať diaľkovými, smerovky tiež blikajú, okna idu tiež dole bez kľúčika dať ( až po čase sa nedajú neviem z akého dôvodu, ako keby je tam interval. ) aj palubný displej mi nonstop svieti. Či je vypnutý motor, zamknuté odomknute auto. Proste furt. Teraz mám zapojený aj subwoofer a aj ten svieti nonstop. Rádio funguje normálne. Vypne sa spolu s kľúčikom keď ho vyberiem, aj sa zapne normálne. Neviem či je to bežne ale podľa mna by to nemalo ísť. Nie je to tam nejako dokrútené v tej elektrike? Ďakujem
Fuxxo
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Elektrika v aute

Príspevok od používateľa Fuxxo »

pokial mas vypnuty kluc, tak dialkovymi bliknes stale. smerovky po vybrati kluca musia ist len vystrazne. podla toho, na ktoru stranu nechas hodenu smerovku po vytiahnuti kluca, tak na tej strane ti ostanu svietit parkovacky. pouziva sa to pri parkovani v noci, ked trcis kusok do cesty, aby si bol ako prekazka viditelny.
co sa tyka okien, tak tie po vytiahnuti kluca funguju len na urcity cas (neviem presne ale cca minutu) alebo kym neotvoris dvere.. samozrejme za predpokladu, ze mas funkcne dverove spinace.. displeje po vytiahnuti kluca ukazuju len urcity cas (tiez cca minutu), ale neviem ako to ma octa, tie mozu zobrazovat stale.

ak ti subwoofer svieti, tak si skontroluj ci mas spravne zapojeny REMOTE kablik na SW. ak ho mas prepojeny s napajacim kablom +, tak je jasne, ze ti to bude svietit stale. ma byt zapojeny na remote kabel, ktory zapina radio pri otoceni kluca a vypina po vybrati kluca..
marek788
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa marek788 »

Na octavii svieti cas na displeji stale
Mirec0052
Novice
Novice

Aha. Áno čas svieti furt ale ja mám L&K a tam je ešte ten displejik v strede čo ukazuje info a ten svieti nonstop. On iba svieti na oranžovo ale nič neukazuje. Proste sa nevypne vôbec. Ten s subwoofer je normálne napojený ale je napojený aj na rádio. Na ten spínací kábel modrý. A ešte keď vytiahnem kľúč nemalo by mi prestať nabíjať napr. mobil cez tu zásuvku kde je zapaľovač ? Takze je to všetko v pohode ako má byt teda. Okrem toho displeja samozrejme
Fuxxo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fuxxo »

Na starsich modeloch ide zapalovac stale :) to, ze ti svieti maxidot alebo polodot, tak to veru neviem co moze byt za chyba, ale svietit to urcite nema...
Mirec0052
Novice
Novice

Dobre ďakujem. Ešte sa ťa môžem opýtať keď si už tu. Prezul som kolesa na letné a aj vyvážil. Na pravom prednom kolese ako by bola nejaká páska zachytená alebo čo. Pri otáčaní kolesá to vydáva zvuk taký cvakajúci. Čím ide rýchlejšie tým intenzívnejšie to robí ten zvuk. Vo vzorke nie je žiadny kamienok tak už neviem.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

pozri ci mas dobre dotiahnute kolesa..
nedaval si tam podlozky pod kolesa?
Mirec0052
Novice
Novice