Elektronicka cigareta

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
stuff
Light Expert
Light Expert

Re: Elektronicka cigareta

Príspevok od používateľa stuff »

erytrocyt:Itaste VV má nastaviteľnú voltáž. Vieš ako ju využiješ? Nijak. Mám cigarety z reg.napätia, aj bez a fajčím tú bez.

ja vyuzivam regulaciu napetia stale.ak nahodim 1,6ohm hlavu nastavim si napetie z hruba na 3,3-3,5v. ked dam hlavu 2,4ohm pridam napetie.cim vyssie napetie tym skor sa rozhavy spirala a lepsie to pary.
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Tak potom asi velmi nevies, co s tym robit :)

Cim vyssie napatie, tym skor sa ti nazhavi a mas aj vyssi HIT. Toto co si napisal je kravina.
stuff
Light Expert
Light Expert

aky si ty mudry :D
keby ze napetie dvyhnem na 1,6ohm hlave z tych 3,5v na viac tak sa dvihne aj hit
ale zas hlava 2,4ohm alebo 2,8ohm nepary nic moc na 3,5v a aj hit ma slabucky alebo treba potom dlhsie zhavit a tahat pokial sa spiralka vobec rozhavy.ego baterie uz vobec nepouzivam,hlanym tahunom u mna su VV gripy kde si nastavim optimalne volty ku spiralke.rano ak chcem slabsi hit tak znizim volty cez den trosku pridam a vecer ku pivu si to napeckujem nech to kope :D
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Stuff: ja som reagoval na erytrocyta a nie na teba. Ak si to poriadne precitas, tak pochopis, ze pisem vlastne to iste co ty.
stuff
Light Expert
Light Expert

jaj tak sorry,zle som to pochopil :smt006
Heartless
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Heartless »

mi-chau napísal:Asi tak hodinu do zadu som si dal praska z bielej marlborky a skoro som sa povracal. Lutujem ze som si tuto vec nekupil aspon tak 2roky dozadu. Zajtra mi pridu na postu dalsie aromy. :)
horke, ze? :lol: :smt059
titan14
Novice
Novice

Príspevok od používateľa titan14 »

Ahojte všetci. Mám otazku na ten mesh? Mal ho v šufliku už dlhšiu dobu, týžden dozadu som si ho konečne vytvoril, aj s opletom aj bez(tam ho dobre vypalil zoxidoval samozrejme) namotané 2,2ohm, na vision spinner to mám ideal na 4-4,3v , vše ok až na tú kovovu chuť . Je to normalne, alebo niečo neurobil ako som mal?
stuff
Light Expert
Light Expert

mesh sa musi zabehnut.odpar asi 1ml liquidu a ta kovova pachut by sa mala stratit
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Ake mate skusenosti s Inawera aromami? Su mensie, lacnejsie a hlavne 10ml je pre mna aj tak zbytocne vela na jednu chut..
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

mam kokos a ciernu ribezlu, kokosu treba dat viacej. na 10 ml kludne drbni aj 15-20 kvapiek, aspon sa to zvyrazni. Ciernej ribezle zase mozes aj menej, to je silne ako svina, ked das viacej lutovat nebudes ale to budes mat uz docista ako by si ich mal v ustach.

ostatne som zatial neskusal, na foto dole uvidis preco som este nestihol, to co uvidis su mnou robene tak je troska "problem" to vytahat, mam 2x4mg, 2x 2,5 mg, a 3x 0 mg ....
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Ja mám doma 2 FA a asi 5 Inawera a som pomerne spokojný :)

Len tým ovocným príchutiam alebo príchutiam typu karamel, treba fakt dať tak 7 dní na vyzretie.
Momentálne ťahám Black Label 5 a po 3ch dňoch sa hodnotenie z 1*, zmenilo na 7* (z 18* :D), ten karamel postupne zreje a čím Ďalej, tým to chutí lepšie.

Ale čo som počiil tak FA má trochu lepšie tie arómy, ale to je asi podľa vkusu a kým neporovnáš, tak na to neprídeš.
qwerty-xyz

ja za seba mozem povedat ze ten kokos a ribezlu trebalo tiez nechat odstat, skusal som to aj po troch dnoch, aj po piatich, bolo to dobre, ale nejako ma to nehecovalo, naopak ked som ich rozdal, a presli cca dva tyzdne, tak mi prisla sms ze je to BOZSKE. :) tak reku neviem, asi pockam na dalsie pokym to postoji trocha na policke.
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Hold, ja som si spravil len 3 mixy a este chcem 4ty. No nemam ziadne ine naplne tak musim cocat toto co som si namiesal a pekne postupom casu od namiesania az do dnesneho rana som tahal Black Label 5 a kazdym dnom mi chutila viac.

Teraz som si nalial Virgin Cherry, ktora mi v prvy den celkom aj chutila ale mala hnusnu koncovku. Teraz ju taham a hodnotenie z 4ch hviezdiciek stuplo na 10 (stale z 15tich).

Kedze pouzivam ten soft co som tu hodil ( http://www.eliquidator.cz/download.html ), a tam i mozes v receptari skusat recepty, potom ich mozes hodit do casti miesacka. Ja im tam postupne menim hodnotenia a vzne, cim dlhsie stoja, tym vyssie ich maju.

Zajtra skusim Exotic, ten mi na zaciatku moc nechutil a radsej som ho nehodnotil, tak uvidime.
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

ludia, nestretli ste sa s tym, ze vam clearomizer robi malo dymu? mam teraz 2 nove iclear 10 http://www.smoki.sk/product/elektronick ... 0-mah-432/ a raz to ide a raz to nejde. treba to zabehnut alebo je problem v baterke???
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Sice som tento kusom nemal, ale moze byt vybitou baterkou alebo len sa nestiha dostavat liquid ku spiralke, alebo mas zasvinenu spiralku :)
qwerty-xyz

u mna to je napr jednoznacne baterkou, ....
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

tak neviem, lebo stary clearomizer ide bez problemov, tie 2 nove su ako zakliate :/ pojdem sa asi spytat do obchodu.
qwerty-xyz

nepocitujes slabsie alebo silnejsie potiahnutie ? ak ano chyba moze byt v pristupe vdzuchu.
rozpalil si ich uz poriadne ? cca 100 potiahnuti kym to je "zajazdene" ....
maju spravny odpor ? nebral si nieco extra s inym odporom ? rsp nedal ti predajca iny odpor ako ma byt ?
Doliehaju ti dobre na baterku?
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

btw, funguje vam stranka smoki? lebo mne ukazuje 404. ale intrakovy net je zabezpeceny tak ako je, takze sa to do stale zvalovat prave na to...
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Jo funguje v pohode :)

A natrafil som na nieco zaujimave http://www.smoki.sk/product/clearomizer ... -3-ml-427/
Napísať odpoveď