Elektronicka cigareta

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Elektronicka cigareta

Príspevok od používateľa jackb »

na eGo-T 1,3Ah sa mi odtrhla cast s gombikom od baterky. kamaratove snahy zachranit to boli marne a tak som kupil eGo-T upgrade 1Ah. vyzera to sice ako pistalka, ale viem ze sa uz o cast s gombikom bat nemusim, kedze je na baterke na pevno a nabija sa cez miniUSB v dolnej casti baterkty.
pietro007
Expert
Expert

Príspevok od používateľa pietro007 »

ahojte, zaujimalo by ma ako velmi skodi e-cigareta zdraviu ak je tam napln bez nikotinu ? mozno by som si nejaku kupil len neviem ako to je skodlive ... kedze otec fajci tiez ale normalne cigarety tak to je asi jedno ci ? :D
nasiel som nejaky eGO CE4 starter kit za 10 euro na nete ... je dobra ?
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Za 10€ starter kit? NEBER TO!

eGo CE4 je fajn, prave z jedneho taham a som velmi spokojny, no 10€ ta vyjde len baterka, nie cely kit. Su vacsinou lacnejsie ako samostatne kupovane, ale ak si to tak vezmes ze tam mas Baterku, CE4 a nabijacku, tak suma 10€ mi pride podozrivo nizka.
Posli odkaz na obchod.

A skodit to neskodi takmer vobec. Samozrejme, je to akoby si tahal ochuteny vzduch, takze ziaden hit ani nic, ja som svoje 0mg dal otcovi, kedze mi to ani nechutilo tahat.
pietro007
Expert
Expert

neviem asi s toho ale nic nebude ... rodicom to vadi a asi ich nepresvedcim ...neviem ako im vysvetlit ze to je iba "vodna para s prichutou"...pritom otec fajci normalne cigarety cize som pasivny fajciar.. A to je asi mnohokrat horsie od tohto vsak?
inac odkaz na shop je tu ... : http://www.cigareta-shop.sk/www-cigaret ... m-1100-mAh
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Hmmm, nejaka no-name ciga + nie su platcami DPH, preto taka nizka cena.

Toto rodicia vacsinou nepochopia. Vysvetli im, ze ked ocinko fajci, tak ti to skodi 10x viac, ako keby si fajcil normalnu cigaretu ty a keby ze fajci e-cigaretu s nikotinom, tak si skodi omnoho, omnoho menej a tebe vobec.
Ked ty fajcis bez nikotinu, tak skodlivost je takmer nulova.

Ak by nechceli aj tak, tak buzeruj otca, nech si kupi elektronicku on a nech ti prestane nicit zdravie, mozno zaberie :D
pietro007
Expert
Expert

A nevies mi napisat do SS nejake shopy kde maju tie cigarety prave?
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Staci precitat temu par stranok dozadu.

www.smoki.sk - odporucam
www.ejuice.cz
www.ecigaronline.com (slovensky shop, i ked pri poslednej objednavke im trvalo 2 dni, kym mi baterzku zabalili a poslali, no inak som spokojny).
Kybelvody
Star
Star

Príspevok od používateľa Kybelvody »

Neviete prosim, co robim zle ked ma trochu drhne pri tahani cigarety? Mohol sa dostat tabak niekde kde nemal? Vsetko je len par dni stare.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

akoze pri elektronickej ? ked pri elektronickej, tak sa moze stat ze mas pripalenu cievku, preto ta drhne, potom ta moze drhnut z pomeru latok, alebo z vyssieho obsahu nikotinu. Mna drhne ked mam viacej propylenglycolu ako glycerinu, preto mam radsej ked mam viacej glycerinu ako propylenglycolu lebo vtedy ma to nedrhne . . .
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Zdarec, kolega doniesol do prace ego-t s 650mAh a ma mensi zavit jak moja 1300vka. Vyrabaju tieto baterie (650tky) s rozlicnymi zavitmi, ci iba s jednym typom? Aku NOVU na to nasadim? Chcem nech si kupi nieco co mu nepraskne a chvilu vydrzi.
//ak nie novu, nieco kovove kvalitne, nie plastikove jednorazovky..
dik za kazdu radu (K+)

//autoeditácia príspevku (15 Okt 2013, 20:45)
Ale no tak chalani, potrebujem to surne. To sa tu nik nevyzna? Qwertak kde si?
qwerty-xyz

Mas uz odpisane v sukromnej sprave. Zavity by mali byt univerzalne. Okrem niektorych modelov. Okrem zlezenia ti farby ako mne po case a menenim hlavic mojej STV vivi nove nic nie je, ale ako som ti napisal treba pozriet kovove nove modely. Maju lepsie nasavanie a vacsiu kapacitu. Kurna. Ze ja som ti nepozrel znacky ked sim bol v predajni. Ach jo. Ospravedlnujem sa. A,e k hojku som sa dostal az teraz po offline precitani spravy a hned som odpisoval.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Ved zas neprehanaj. Tipek mal na tej baterke taky plastikovy zajdeny smejd este aj prasknuty.. tak som mu chcel poradit nieco serioznejsie, a moja Nova nepasovala. Uz som sa nahodne dopatral ze to je kompatibilne s mini VN v4.
qwerty-xyz

no ale to je na vonkajsie zavitnice, ze ?
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Ked uz, radsej ber STV novu.

Taktiez musis brat do uvahy to, ze Novy su na vnutorny zavit a CE su na vonkajsie zavity na baterkach.
Ja mam doma STV Novu, Vivi Novu a niekolko CE 4+ a so vsetkymi som spokojny a osobne musim povedat, ze vacsi hit maju prave CEcka.
A to ze ty si myslis ze je to jednorazovy plastik, neznamena, ze to tak aj je. Je to pomerne kvalitne, no ak na to sadnes, tak to hold prasknut moze.
Pre info CE = ClearEchomizer.

Musim castejsie kontrolovat volnu diskusiu :D
qwerty-xyz

vacsi hit, ale lepsie ako STV cko to nie je .... pretoze STV cko mas kovove, a ked na to sadnes, tak sa tomu nis nestane ... maximalne sa ti vyhodi z pantov spodna cast ktoru bez problemov zasrubujes naspat
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

A? Ved aj CEcko ti len vacsinou vyskoci a to zasunies s5. Ano moze aj prasknut, ale lepsi hit a mensia velkost je pre niekoho vyhodnejsia.
Ja v Nove vidim vyhodu vymeny spiralky aj ked je naplnena liquidom, toto sa v CEcku neda a bud liquid vylejes alebo nejako dofajcis aj na zaspinenej spiralke.

Ak c hce nieco kvalitne kovove tak STV alebo Vivi, inak v klude CEcko s cistym svedomim mozem len odporucat.

//autoeditácia príspevku (08 Nov 2013, 15:44)
Zdravím,

skúšal niekto Tumbler Tank? Ja som sa o ňom len nedávno dozvedel cez http://www.ejuice.cz/-clearomizer-tumbler-tank-3-5ml
No tam ho majú len v chrómovej verzii no našiel som aj http://www.alibaba.com/product-gs/14280 ... mbler.html no minimálny počet kusov je 5. Tak rozmýšľam či brať chrómový alebo sa niekto nájde a zobrali by sme spolu 5 kusov. Nemali by to byť fejky, tak uvidíme. Ja si jeden ale na 100% objednám.

Pozeral som recenziu a porovnával ho aj s STV Novou a obsah je rovnaký, pričom je CA menší, má väčší hit (vraj na STV používal 20mg liquid a na tomto tanku mal taký hit, že mu stačí 12mg) a o čosi lepší dym.
Ďalšia výhoda je, že má žhaviacu hlavu dole a nie hore, ako to má väčšina, takže knôtiky sú fakt veľmi krátke a to zmenšuje aj spotrebu liquidu, pričom sa lepšie inhaluje aj keď je liquid na dne.
Taktiež stred nie je z klasického plastu, ale z odolného, ktorý vydrží viac a nepraská.

zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

caute, kupil som si innokin lea, ma to zavit 510, aky clearomizer na to dam?
toto by slo http://www.aaacigareta.cz/Produkt.aspx?ProductID=141 ?

ak nie co? ked do googla dam "clearomizer 510" tak mi najde len tie hore spomenute. tak som z toho confused.

dikes moc.
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Toto su eGo zavity. eGo je zavit ktory sa sroubuje z vonku na baterku a potom 510 sa srubuje zvnutra.

Pozri sa tuto na cast v kruzku. Vidis tam dva zavity, vonkajsi a vnutorny. Ak nemas vnutorny, pojdu ti len CEcka co su na zavit eGo ak mas baterku co je preskrtnuta (nema vonkajsi zavit), pojdu ti len 510.
vvexp01new.jpg

Alebo si taktiez mozes kupit toto: http://ecigaretka.cz/prislusenstvi-a-na ... clear.html
stuff
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa stuff »

presne opacne to je ako pises.510 je vnutorny zavit a ego zavit je vonkajsi
Prílohy
ego-510-thread.jpg
ego-510-thread.jpg (36.17 KiB) 1922 zobrazení
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Jo moja chyba, ospravedlnujem sa :D

Splietli ma tie CEcka co poslal on s tym, ze to je 510 :)
Napísať odpoveď