elektróny
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
elektróny
nechcem uz dalej pisat o tomto v teme chcem kupit auto tak napisem sem .. mam 17" opel elektrony s letnymi gumami kde 2 su uz v koncoch a nemam ich zapisane v TP preto sa rozhodlo ze sa vymenia za mensie ktore v papieroch su , dizajn a styl ja nepotrebujem preto 17"ky nechcem , plus aj dost nicia napravu , capy a pod .. par ludi sa mi ozvalo na vymenu na 16"ky a jeden na 15"ky .. ide mi vlastne len o to aby som dosiahol to ze auto bude jazdit na com ma , co je v papieroch a co mu neskodi a snazim sa zohnat aj s dobrymi gumami nech nemam dalsie investicie , vzhlad ide bokom ... teraz ide o jednu jedinu otazku , a to kolko mam asi pytat doplatok ? ked sa to tak vezme budem rad ked sa mi to vymeni aj bez doplatku lebo ja tym len ziskam , no dnes som nasiel inzerat na moje elektrony bez gum za 400e .. tak ak mam pravo na nejaky doplatok 100€ tak preco nie ? kazde € mi je dobre , co vy na to ?
Re: elektróny
tak len aby som tumu rozumel 
mas 17" bez pouzitelnych gum a chces ich vymenit za 15" alebo 16" s gumami + doplatok?
tak vela stastia prajem
mas 17" bez pouzitelnych gum a chces ich vymenit za 15" alebo 16" s gumami + doplatok?
tak vela stastia prajem
-
uNreal_saTch^
Professional
a v prvom rade by sa zislo aj foto tych diskov, aby sme videli ci tam mas nejake stockove, alebo si zainvestoval do nejakych OZ Racing 
//aha uz citam ze opel elektrony...tak ci tak by bodlo foto v akom su stave
//aha uz citam ze opel elektrony...tak ci tak by bodlo foto v akom su stave
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
to su temy zas raz ... daj si inzerat na prislusne miesta a uvidis, ci sa niekto chyti
... hlavne tam nepis romany, ale hlavne fotky a popis disku, teda 17", priemer a typ stredovej diery, roztec a ET + ake gumy s tym pripadne davas a tie iste data napis o tych, ktore by si za to chcel 
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
tak sorry ak tato tema zavadzia , len absolutne nemam predstavu o cene ktoru by som za to mohol pytat ... inzeraty su , no zjavne ste nepochopili z mojho debilneho vysvetlenia co by som potreboval
-
RATZINGER666
Darca
ak to chces kupit aj s gumami a predavas bez gum, budes este rad, ak nebudes doplacat ty, a ak naozaj nebudes, dostanes iba nejake zlietane fuldy... zavisi to samozrejme aj od stavu diskov, ale ak budu v stave rovnakom, a ten clovek nebude chciet doplatok, tak to bude blbec 
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
ja k tomu pneu davam
akurat dve pneu su uz na pokraji smrti maju 2mm
// hej tych 100 € som prehnal , no mylim sa ked si myslim ze sa mi moc neoplati vymenit 17" ky za 15" ky len tak ?
// hej tych 100 € som prehnal , no mylim sa ked si myslim ze sa mi moc neoplati vymenit 17" ky za 15" ky len tak ?
-
RATZINGER666
Darca
tak ked sa to neoplati, tak nemen
tebe ide o pohodlie
znovati hovorim - tazko povedat, postni fotky tvojich diskov gum, a diskov a gum toho predavajuceho, potom sa mozme vyjadrit k sume... do inzeratu napis ''doplatok po dohode podla stavu''...
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
konecne sa mi do ruk dostal fotak ... dezen je na dvoch strasne maly ako som pisal http://picasaweb.google.sk/Ing.Zoidberg/Elektrony# idem to teda vymenit za 16" ky http://www.cool112.salem.sk/fotoalbum_c ... 068188.jpg s jeho doplatkom 40 ...
-
klm16
Medium Professional
popozeraj presne podľa TP či tie kolesá budú pasovať....
Priemer, šírka, ET. Rozteč by pasovať mala keďže obe sú od Opla...
To isté platí aj pre pneu. šírka x %výšky zo šírky /priemer. taktiež rýchlostný index.
/BTW: ty si tie 17, krásne zodral, za dažďa muselo byť fun s tým jazdiť....
Priemer, šírka, ET. Rozteč by pasovať mala keďže obe sú od Opla...
To isté platí aj pre pneu. šírka x %výšky zo šírky /priemer. taktiež rýchlostný index.
/BTW: ty si tie 17, krásne zodral, za dažďa muselo byť fun s tým jazdiť....
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
tusim ze na gumach nesedi s papierom nieco ale kaslat na to .. co uz narobim .. potom kupim gumy na to .. no ja som na tych 17"kach ani nejazdil
//v papieroch mam 205/50 r16 87s na 6Jx16/ET49 a tieto su 7Jx16 205/55/16 cize to profilove cislo je rozdielne a to 7J a 6J myslite ze to moze byt osadene ked je to ine ako v papieroch ? je to mensie .. sirka disku
//v papieroch mam 205/50 r16 87s na 6Jx16/ET49 a tieto su 7Jx16 205/55/16 cize to profilove cislo je rozdielne a to 7J a 6J myslite ze to moze byt osadene ked je to ine ako v papieroch ? je to mensie .. sirka disku
-
RATZINGER666
Darca
no sirka kola az tak rolu nehra, to policajti nemaju ako zistit, ale vyska profilu nesedi, co je problem trochu vacsi... kolko je tam tej gumy, ze by si ich aspon dojazdil?
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
gumy su nove
5 mm
-
RATZINGER666
Darca
hm, no mas to rozdiel v obvode 1865 a 1930, to uz je celkom dost... kazdopadne o tomto probleme vies, je uz len na tebe, ci to vezmes alebo nie... keby to boli zimne patnastky, tak ich od teba kludne kupim 
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
nikto mi nic lepsie neponukol , asi to vezmem a ked ma zastavia tak neviem
snad si to nevsimnu
-
RATZINGER666
Darca
oni aj tak povacsinou kuknu iba velkost rafkov a zvysok nejako neobzeraju... a ak to zistia, upozornia ta na to a ty ich budes musiet vymenit, podla mna to stoji za risk...
obrusit rozmery a potom sa odvolavat na parkovanie pri obrubnikoch
alebo defekt
-
uNreal_saTch^
Professional
neviem ake mate skusenosti vy, ale jedine kde mi pozerali gumy bolo na STK. Nestalo sa mi zatial vobec, ze by mi policajti pozerali kolesa.
-
RATZINGER666
Darca
... ani mne, a to tu uz nejaku chvilu tie cesty brazdim, holt, znamym pozerali, takze to nemozme zavrhnut...
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
elektrony uz mam a sedia skvele a moc pekne vyzeraju na tom aute
vdaka za pomoc