EMGETON M8/MEIZU M8

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
D!eSel_78
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D!eSel_78 »

Stopa napísal:ale zaspal, iphone os sice nie je konkurencia pre WM, ale taky RIM alebo palm urcite ano a tie systemy idu stale vpred narozdiel od WM ktore stagnuje
RIM urcite je vyborny system, ale zas Palm sa zobudil mozno az prineskoro modelom Pre, uvidime na predajoch. WM sice poslednu dobu stagnovalo, avsak uz chystaju 7 a 6.5 viac-menej uz je. Uvidime, kedy a v akej forme pride 7...

//autoeditácia príspevku ( 07 Jun 2009, 13:21 )
paychi napísal:cital si ty vobec moj prispevok ci si sa nanho len pozrel z dialky a videl si tam klucove slova a na tie teraz reagujes.. precitaj si vsetky moje komenty k tejto teme, nebudem sa tu uz dalej hadat. apple NEMAM rad kvoli tej ich politike a kvoli tomu ze nikoho nepustia do svojho systemu a vsetky aplikacie cenzuruju a dovolia ti urobit len to co chcu oni. pisal som o myslienke VOLNEHO SYSTEMU a principu komunity uplne nezavislych vyvojarov co sa samozrejme neda spajat s iphonom!
a este k tomu youtube, samozrejme ze niesu dostupne UPLNE vsetky vo formate mp4, ale myslel som to tak ze Apple si to u Youtube vybavil a ten zacal videa konvertovat kvoli nemu! Pretoze naco sa prisposobovat Youtube, ked sa Youtube moze prisposobit nam!!
Apple si to nevybavil u Youtube, uz sa zobud, ide iba o to, v akom formate uzivatel da video na YT a podla toho ho iPhone prehra, alebo nie :roll:
Napísať odpoveď