RIM urcite je vyborny system, ale zas Palm sa zobudil mozno az prineskoro modelom Pre, uvidime na predajoch. WM sice poslednu dobu stagnovalo, avsak uz chystaju 7 a 6.5 viac-menej uz je. Uvidime, kedy a v akej forme pride 7...Stopa napísal:ale zaspal, iphone os sice nie je konkurencia pre WM, ale taky RIM alebo palm urcite ano a tie systemy idu stale vpred narozdiel od WM ktore stagnuje
//autoeditácia príspevku ( 07 Jun 2009, 13:21 )
Apple si to nevybavil u Youtube, uz sa zobud, ide iba o to, v akom formate uzivatel da video na YT a podla toho ho iPhone prehra, alebo niepaychi napísal:cital si ty vobec moj prispevok ci si sa nanho len pozrel z dialky a videl si tam klucove slova a na tie teraz reagujes.. precitaj si vsetky moje komenty k tejto teme, nebudem sa tu uz dalej hadat. apple NEMAM rad kvoli tej ich politike a kvoli tomu ze nikoho nepustia do svojho systemu a vsetky aplikacie cenzuruju a dovolia ti urobit len to co chcu oni. pisal som o myslienke VOLNEHO SYSTEMU a principu komunity uplne nezavislych vyvojarov co sa samozrejme neda spajat s iphonom!
a este k tomu youtube, samozrejme ze niesu dostupne UPLNE vsetky vo formate mp4, ale myslel som to tak ze Apple si to u Youtube vybavil a ten zacal videa konvertovat kvoli nemu! Pretoze naco sa prisposobovat Youtube, ked sa Youtube moze prisposobit nam!!