emigracia,imigracia

Diskusie na politické témy...
Solo_Kamen
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: emigracia,imigracia

Príspevok od používateľa Solo_Kamen »

Ďalší dôkaz toho, že anarchistom, antifákom a iným magorom je pojem právny štát úplne cudzí. Keď si predstavím, že by som vlastnil hotel, ktorý by som na určitú dobu musel zavrieť z akýchkoľvek príčin a obsadili by mi ho takíto nájazdníci, tak by som ten hotel osobne prišiel vystrieľat.

Moja velmi blízka rodina vlastní jeden velmi starý v podstate neobývaný dom (v podstate ruina, ktorá ruinou ostane ešte minimálne 5 rokov). Ak by sa nejakí poštahaní anarchisti rozhodli sa tam nasťahovať počas dvoch tretín roka, kedy tam nikto z nás nechodí, tak ver tomu, že by som sa postaral o to aby odtial velmi rýchlo vypadli. A bude mi jedno či to bude z pomocou policajných zložiek alebo bez nej, po dobrom alebo s použitím hrubého násilia.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Fíha, tu niekto moc pozeral kovbojky. :D
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

Podobná organizovanosť ma prekvapila v Osolskom (tak sa to skloňuje?:D) squate Blitz, kde som istú dobu pomáhal. Pravidelné schôdze, rozpisy, každý vedel čo má robiť. Ruka v ruke s tým išli však aj niektoré nezmyselné pravidlá, napríklad priniesť tam Coca-Colu bolo zakázané, no típci vo vnútri pokojne fajčili Malrlborky.
hughito
Redeemer
Redeemer

Ale na tom nie je nič prekvapujúce práve. Ale tak to pravidlo s nejakou Colou je blbosť. :)
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

hughito napísal:City Plaza, ktorý obsadili a kde ubytovali utečencov
to sa pomaha, ked tu najzlozitejsiu vec, cize zabezpecenie ubytovania, za nich niekto vyriesil predtym :lol:
Solo_Kamen
King
King

hughito napísal:Fíha, tu niekto moc pozeral kovbojky. :D
Nie, iba sa čím ďalej tým viac presvedčujem o tom, že niektorých ľudí od páchania zločinu mierumilovné a čestné metódy neodradia. A keď na to polícia začne kašlat, tak je otázkou času, kedy niekomu rupne v bedni.

Krom toho, čo je zlé na tom, že nedovolím bande hipisákov okupovať pozemok, ktorý ja alebo moja rodina vlastníme? :smt033
DEVZYO1G
Addict
Addict

myslím že o tvoj pozemok nikto záujem nemá, neboj sa :lol:

ale pokojne onanuj nad tými predstavami ako biješ hipisákov :D
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Preco ten pozemok proste nezaminujes, ked tam nie ste?
Solo_Kamen
King
King

Takže obaja schvalujete zaberanie cudzích pozemkov zločincami, hej? Palec hore chlapci, dobrí ste :)

EDIT: čo by ste poradili človeku, ktorému niekto zaberie hotel/pivnicu/pozemok/whatever? Aha, už viem. Najprv skúsim nájazdníkov pochopiť. Potom s nimi diskutujem o tom, že by mali odísť. A keď po mne začnú hádzať hovná, tak pritvrdím. LETÁKOVÁ KAMPAŇ. Veľké letáky z nápisom prosím odídte z môjho pozemku.... to ich naučí.
DEVZYO1G
Addict
Addict

ako pravý online hrdina by som ich prišiel vystrielať :roll:

ale seriózne, pozri si nejaké prípady squatingu - väčšinou ide o štátom/mestom vlastnené objekty ktoré sa dlho nepoužívajú, aj keď mesto tvrdí že sa plánuje rekonštrukcia, každý vie aká je skutočnosť. (viď Vila Milada v Prahe. Nedávno to bolo 8 rokov odkedy squaterov vyhnali, a vila je stále opustená a chátrajúca. https://cs.wikipedia.org/wiki/Vila_Milada)
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Mno štátne, ale to je nejaká náhoda, že vždy keď squatterov vyhodia, tak je zabratá nemovitosť zdemolovaná ešte viac, že keby nebola zabraná ?
Náš právny poriadok pozná aj pojem správu cudzej veci v dobrej viere, čo podľa mňa neodpovedá squattovej realite. Fakt je to iba náhoda, že to obsadzujú tí neslušní squatteri ?
DEVZYO1G
Addict
Addict

Tak prísť tam a začať niečo demolovať je samozrejme blbosť, to sa asi zhodneme. Ja osobne si myslím že to je skôr tak, že keď už vedie že budú vyhodený, tak to tam začnú ničiť "z princípu", resp. sú tam nejaké pokusy o barikádu a obranu atď.

Taká Klinika v Prahe je teraz v oveľa lepšom stave v akom bola predtým než tam squateri prišli.
Solo_Kamen
King
King

DEVZYO1G napísal: je skôr tak, že keď už vedie že budú vyhodený, tak to tam začnú ničiť "z princípu", resp. sú tam nejaké pokusy o barikádu a obranu atď.
na čo nemajú žiadné právo a zastávať sa takýchto ľudí je maximálne retardované.
DEVZYO1G
Addict
Addict

a chcieť ich strielať (a chváliť sa o tom na internete) nieje retardované?
Solo_Kamen
King
King

je to posledná možnost ked všetko ostatné zlyhá a daný človek, ktorý sa nemôže dovolať práva a príde o ohromný majetok z toho zmagorí. Nechválim sa, len hovorím, že nemám dosť pevné nervy na to aby som nechal niekoho sa po mne takto voziť.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

zabyvanie cudzej nehnutelnosti moze byt dost velky problem pre skutocneho majitela. V niektorych statoch juznej Europy, napr v Spanielsku je zakon, podla ktoreho nemozes len tak vyhnat z vlastneho domu/bytu cudziu osobu az pokial neprebehne sudny proces. Takze asociali zgrupujuci sa castokrat prave z imigrantov robia taku vec, ze v case nepritomnosti majitela bytu/domu sa mu do tychto priestorov nasilne dostanu s tym ze nic neodnesu, len vyuzivaju priestor pre svoju potrebu. Skutocny majitel ich podla zakona nemoze len tak vyhnat, musi to dat na sud a pokial sud neprebehne a neda mu za pravdu, tak nemoze nic robit ani policia nema pravu mu pomoct. A dotycni asociali to velmi dobre vedia a ich cielom ani nieje priestory obyvat ale dotlacit majitela k tomu aby z casovych dovodov im zaplatil "vypalne" za to ze dom/byt dobrovolne opustia podstatne skor ako prebehne sud, co kludne moze trvat aj pol roka.
DEVZYO1G
Addict
Addict

bububu, treba uviest aj kontext a to ze spanielsko ma neskutocne velky pocet praznych bytov ktore patria najma bankam, a prave tie su castokrat cielom squaterov, ktorí vobec nemusia byt ziadni asociali alebo hipisaci, su to napriklad aj ludia ktorým banka zobrala domy

teraz sa chudak solo_kamen bude bat ze sa mu nejaky asocial votrie do spotenej izby :lol:

samozrejme ze situacie kedy organizovane gangy takto obsadzuju byty a nasledne ich ponukaju za profit sa dejú, ale stale ide vacsinou o byty ktoré su vlastnené bankami
hughito
Redeemer
Redeemer

DEVZYO1G napísal:myslím že o tvoj pozemok nikto záujem nemá, neboj sa :lol:

ale pokojne onanuj nad tými predstavami ako biješ hipisákov :D
Teraz si to vystihol, tieto "predstavy" o strieľaní a topení.. vypovedá to podľa mňa o nejakej osobnej frustrácii, ešteže máme tie internety.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

"Sedm z deseti uprchlíků jsou ekonomičtí migranti, tvrdí OSN"

http://www.tyden.cz/rubriky/zahranici/e ... 36882.html
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

https://www.facebook.com/zvolsiinfo/pos ... 4336402910

o tom ako "utecenci" zanechali neporiadok pred "portalom Eurotunelu" (v Belgicku) a ako to bolo naozaj
Napísať odpoveď