emigracia,imigracia

Diskusie na politické témy...
baldorex
Addict
Addict

Re: emigracia,imigracia

Príspevok od používateľa baldorex »

Smutné je že si ešte aj musíš namýšľať že mi niekto ako ty stojí za lustráciu. Ty si naozaj úplne mimo :) Svoje komplexy si riešil s niekým iným :).

Skús ešte niečo prekrútiť, alebo rovno napísať nejaké nové klamstvá čo tvrdím, nech sa pobavíme ešte viac.

Naozaj si myslíš, že napadnutý turista kvôli vlajke je adekvátna reakcia na brutálne znásilnenie a útok na poľskú (to veľa vysvetľuje však) dvojicu ľuďmi, ktorých import sem podporuješ?
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa jackb »

ty si poriadny srab. ked nemas argument, tak ma zacnes oslovovat menom, aj ked sme sa nepredstavili. a ked ti tecie do topanok, pises o docasnej vieske, ktoru ani len nevies vysvetlit.

no a na zaver ti sibe tak, ze si namyslis, ze link na Palestincavov profil je reakcia na uchylakov z Konga.

pri vysvetlovani: a) mojho krstneho mena b) "docasnej viesky" este pridaj c) ako a cim podporujem import obyvatelov Konga na Slovensko
baldorex
Addict
Addict

Ale ale ale. Opäť klamstvá.
Teba neoslovujem menom, tvoje meno som použil vždy keď som hovoril s inou osobou.

Ja ti naozaj nemám čo vysvetľovať. Ja voči tebe používam argumenty, ty za mňa píšeš vyjadrenia a vymyslené hlúposti predostieraš ako moje názory. To je naozaj úbohé a srab si akurát tak ty, keď sa k tomu musíš uchyľovať, čakal som od teba viac.

Svoju podporu importu si tu vyjadril veľmi veľa krát, za čo si vyslúžil aj náležitú kritiku.
jackb
Redeemer
Redeemer

na fore pouziv nick, mas ma preto oslovat nim. aby sme boli fer, poziadal som ta, aby si sa predstavil aj ty, to si odmietol.

ty mna obvinis z toho, ze podla mna je napadnutie Palestinacana horsie ako uchylaci z Konga a places, ze ja podsuvam svoje vymysly ako tvoje nazory

tak velmi podporujem import, ze uz treti rok som za to, aby sa okamzite zacalo kontrolovat v existujucich taboroch a diplomaticky sa dosiahlo budovanie novych mimo Europy.

ano ty mi nemas co vysvetlovat, ked je tvoj pseudoargument "docasna vieska", alebo tebou vyskratkovana nenavist mna voci Vychodoeuropanom
no ale ake tvoje hluposti mi este pripises?
baldorex
Addict
Addict

Jakubko, ty mi naozaj nebudeš diktovať čo a ako mám robiť :)

Toho vlajkonosiča si sem nedal ako reakciu na to znásilnenie? Určite nie? Ja viem, ty tej poľke dopraješ kultúrneho obohatenia, ktoré je ti tak blízke...
To len ty môžeš vymýšľať konštrukcie a podsúvať? Keď si to dovolím ja voči tebe, tak už vykrikuješ, choď si utrieť soplík :)

No, už to ide vážne do ot a nediskusia s tebou ma nudí, osobné invektívy poprosím do ss alebo karmy, ktorú aj tak nesledujem :)
jackb
Redeemer
Redeemer

:smt081 takze ked napisem, ze v Skotsku som zazil polske gettha, ze Poliaci odmietaju integraciu do britskej spolocnosti, rovnako ako moslimovia z vasich clanockov... tak... doprajem Polke burtalne znasilnenie. ty si uplne mimo.

to znasilnenie sa tu riesilo, ked sa stalo. reagovat na rakusky bulvar a ceasarov cynizmus som skutocne nemal zaujem a vsimol som si ho az ked si zacal plackat.

do OT si to zatiahol ty, ked si ma prestalkoval a zistene informacie si zacal pouzivat ako pseudoargumenty
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Je nejako ticho okolo situácie v Afrike ale nie úplne:

- všetci, čo sú cudzinci z Afriky v Líbii všetci idú automaticky do väzenia, bez výnimky, aj tí, čo u nich aj robili, aj tí idú do väzenia, je dosť čudné, že aj tí, čo u nich robili aj tých zatvárajú,
- už nie je možné ísť cez Líbiu na more, zastavili pašerákov,
- väznice sú plné cudzincov, sú v podmienkach, že u nás keby tu tak niekot zaobchádzal hoci so zvieratami tak by asi išiel do väzenia,
- všetci sa vracajú späť odkiaľ prišli, bez výnimky, je to jedno odkiaľ prišli, žiaden azyl, nič také všetkých vyhosťujú kade ľahšie,
- Líbia za túto špinavú prácu čaká od EU peniaze,
- zrazu je aj nemožné možné a trasa cez more sa uzatvára úplne,
- po tichu sa realizuje Austrálsky model na mori a sú koncentračné tábory, aspoň že ich nezabíjajú plynom a postrekmi,
- doslovne nepovedia, že koľko ich je vo väzení ale že v Líbii takto uviazlo 500 tisíc migrantov, že by ich už bolo toľko zavretých?

Tu je relácia SRF - švajčiarskej verejnoprávnej televízie, netvrdí to nejaký debil na fasbuku, detailné videá, informácie o čom sa v EU nehovorí: https://www.srf.ch/play/tv/10vor10/vide ... 79ed5228b4

Oproti týmto praktikám je Viktor Orbán bojovníkom za nelegálnu migráciu a priamo ochrancom migrantov. No ale západné krajiny môžu všetko, lebo dvojitý meter, oni už realizujú masové koncentračné tábory migrantov v Afrike, oni môžu. A čo ľudia nevidia, nevedia, to im nevadí.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

jackb napísal:keby, ako ste mi zelali mna znasilnili
Možno to bude hra a túžba tvojho podvedomia, ale nepamätám si, že by to niekto napísal. :lol:
jackb
Redeemer
Redeemer

-AA- napísal:Možno to bude hra a túžba tvojho podvedomia, ale nepamätám si, že by to niekto napísal.
baldorex napísal:Ten chlapec vedec má také klapky na očiach, že aj keby ich znásilnili oboch naraz, tak bude tvrdiť že je všetko ok a bola to iba štatistická chyba :)
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Spomínali sme tu chuligánov, ktorí zaútočili na černocha v MHD. Teraz sa okrem tohto rieši aj "kauza" fotky prváčikov v škole, ktorá vyvolala vlnu urážok a vyhrážok na internete až do takej miery, že rodičia daných detí sa o ne boja (boli tam vyhrážanie zabitím, bomby v škole, plus klasika výzvy na splyňovanie a pod.). Gratulujem všetkým ľuďom aj tu na fóre, ktorí prispievajú k týmto náladám v spoločnosti. Musíte byť na seba pyšní.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

hughito napísal:Gratulujem všetkým ľuďom aj tu na fóre, ktorí prispievajú k týmto náladám v spoločnosti. Musíte byť na seba pyšní.
Ak sa nažíš v niekom vyvolať pocit vinny tak len pripomeniem, že na vine si v prvom rade ty a tvoje komunisticko rovnostárske názory a predstavy o beztriednej multirasovej spoločnosti ktoré ako sám možeš vidiet aj tieto prípady vyvracajú.
baldorex
Addict
Addict

baleorex napísal: Ten chlapec vedec má také klapky na očiach, že aj keby ich znásilnili oboch naraz, tak bude tvrdiť že je všetko ok a bola to iba štatistická chyba :)

jackb napísal: keby, ako ste mi zelali mna znasilnili
[/quote][/quote]

Kto ti želal znásilnenie? Opäť klamstvo? Či len tvoja túžba?
Alebo akým logickým kotrmelcom si vydedukoval to "želanie"...

Začínam mať pocit, že ty robíš niekde na vrátnici vysokú školu ublíženého života :)
jackb
Redeemer
Redeemer

emigracia,imigracia

dokazes ty vobec prezentovat svoje myslienky?

to o nenavisti k Vychodoeuropanom, ale aj to, ze vlastne robim manualnu pracu uz vymyslel, chlapik, ktory tu prisiel na par dni.

skus nieco vlastne [emoji3]
baldorex
Addict
Addict

Ľuďom s tvojim IQ evidentne nie, ale netrápi ma to :)
hughito
Redeemer
Redeemer

kali520 napísal:Ak sa nažíš v niekom vyvolať pocit vinny tak len pripomeniem, že na vine si v prvom rade ty a tvoje komunisticko rovnostárske názory a predstavy o beztriednej multirasovej spoločnosti ktoré ako sám možeš vidiet aj tieto prípady vyvracajú.
Jasné, tvoje neonacistické srdiečko plesá pri týchto prízemných prejavoch, lebo sa akože dokazujú tvoje teórie. Čo čakať od takého odpadu..
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

kali520 napísal:Ak sa nažíš v niekom vyvolať pocit vinny tak len pripomeniem, že na vine si v prvom rade ty a tvoje komunisticko rovnostárske názory a predstavy o beztriednej multirasovej spoločnosti ktoré ako sám možeš vidiet aj tieto prípady vyvracajú.
Vieš mi prosím vymenovať 3 veci, za ktoré nemôžu komunisti alebo židia, prosím?
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Ja nie som veľký fanúšik primitívne rasistických prejavov, aj keď ich chápem ako reakciu na neprirodzený stav vecí. Riešením je povešať a internovať všetky druhy komunistov za vlastizradu a cudzincov pokiaľ možno civilizovane poslať do krajín pôvodu.
hughito
Redeemer
Redeemer

Tak povešať či internovať? Inak fajn, neonacisti chcú komunistov "vešať a internovať," teda dokonca s nimi naložiť horšie ako s "inou, podradnou" rasou, ktorú stačí len deportovať (dokonca civilizovane, heh, až mi slza vytiekla) do krajiny pôvodu.. ale pozor - teraz sem prídu miestni experti a povedia, že komunizmus a nacizmus je to isté. :lol:
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Keď už potrebuješ otvárať históriu, hájiť seba neznamená mať problém s inými rasami, to len komunisti vytvárajú (napr. importom cudzincov dnes) mizériu všade a pre všetkých bez rozdielu.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

hughito napísal:Tak povešať či internovať? Inak fajn, neonacisti chcú komunistov "vešať a internovať," teda dokonca s nimi naložiť horšie ako s "inou, podradnou" rasou, ktorú stačí len deportovať (dokonca civilizovane, heh, až mi slza vytiekla) do krajiny pôvodu.. ale pozor - teraz sem prídu miestni experti a povedia, že komunizmus a nacizmus je to isté. [emoji38]
To určite nie, komunizmus je výrazne horší, nielen z počtu obetí
Napísať odpoveď