emigracia,imigracia

Diskusie na politické témy...
beardie
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: emigracia,imigracia

Príspevok od používateľa beardie »

aj v Rinkeby si sa bol pozriet?
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Je veľmi zaujímavé ako napr. v Nemecku rôznymi štatistikami potvrdzujú, že obyvatelia sú za migráciu, že skoro všetci sú podľa prieskumov za (možno okrem 15% čo volia AFD) ale keď si človek pozrie hlasovania na nete a názory v príspevkoch, tak skôr to vyzerá opačne, že veľká väčšina je proti a úplne jasne odmieta a len malá časť je za.

Tu je napr. výsledok hlasovania, ktorý je na konci článku o minulotýždňovom stretnutí predsedov vlád EU. Otázka je, či treba európske riešenie, alebo aby azylantov riešila každá krajina samostatne tak ako to chcú.

A zázrakom aj napriek propagande 70% nie je za európske riešenie ale že to rieši každý sám ako to chce. A je to na welt čo je úplne jasne mainstream propaganda za migráciu nie nejaká včera spravená fiktívna stránka alebo fasbúk skupina.

A ešte pre tých, čo tu tlačia migrantskú propagandu tak asi ma obvinia, že som toto nakreslil alebo sfalšoval alebo získal kto vie odkiaľ (lebo vychádzajú zo seba, že oni klamú 24/7 tak zrejme musia kalamať všetci ostatní) tu je aj link: https://www.welt.de/politik/ausland/art ... under.html
Prílohy
welt01.jpg
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Cesar napísal:Je veľmi zaujímavé ako napr. v Nemecku rôznymi štatistikami potvrdzujú, že obyvatelia sú za migráciu, že skoro všetci sú podľa prieskumov za (možno okrem 15% čo volia AFD) ale keď si človek pozrie hlasovania na nete a názory v príspevkoch, tak skôr to vyzerá opačne, že veľká väčšina je proti a úplne jasne odmieta a len malá časť je za.
ak by sa malo Slovensko spravat podla diskusii, tak je bud:
a) Tiso vyhlaseny prezidentom, tak ako prvy Kim v Koreii
b) stane sa neoddelitelnou sucastou Ruskej Federacie
c) nova vlada vyhlasi ministerstvo boja s chemtrails a ocovanim sposobujucim "autenticke deti"

existuju hlasna mensina a ticha vacsina.
tym, ze som emigroval, tak mam pristup ku sirsej vrstve nazorov len cez socialne siete. vdaka tomu som pred volbami v roku 2016 mal pocit, ze v paralamente bude aj O2H - velka proruska koalicia.
dalsi priklad klikaciek su kotleby a konspiratori. podla tych mal vyhrat parlamentne volby. ved dost jeho fanusikov prislo opakovane klikat. Prorok Eliáš Sprostáš sa zase zdielal, ze noviny ohovaraju Adelu, za to, ze sa jej paci jeho casopis. Par tisi ludi vyklikalo a Prorok sa zadusal, ze to je hlas celeho Slovenska.

beardie, nie. mal som limitovany cas. mozno nabuduce.
v porovani s Bratislavou, kde ludi zabijaju na Obchodnej, nielen pri Pentagone alebo na ceste do Agemu, tak bol stred Stockholmu pocas mojej navstevy pokojny. tak isto, ak hrozi znasilenie na kazdom mieste a v kazdej chvili (ved statistiky), tak sa podla toho Svedky, ktore som videl neobliekaju ani nespravaju. dievca vo veku okolo 18, viac vyzlecene ako oblecene, same v po zotmeni v parku by bolo ohrozene aj v Sade Janka Krala, ci v Mestskom Parku v BB.
stale plati to z mojho predosleho pripevku: nebolo to 5 rokov zivota na tom mieste, ani 6 opakovanych a tyzden dlhych navstev, takze nerobim zavery
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

Koľko vrážd bolo na obchodnej za posledných 10 rokov?
jackb
Redeemer
Redeemer

ked som pred rokmi spracuval mapu zlocinu, tak sa nedali zohnat statistiky na jednotku nizsiu akou bol kraj. myslis, ze dnes sa da uz najst pocet vrazd podla cisla domu?
Cesar
Addict
Addict

@jackb: Nikto ťa nenúti čítať fašistickú a ruskú propagandu. Kde to čítaš? Na sme.sk, welt.sk. rt.com alebo kde? Ja nič také ani nevidím, nevyhľadávam ich špecializované stránky a nečítam fasbúk, tak sa s tým nestretávam, keď to vyhľadávaš je to tvoja vec.

Budúci rok budú voľby do EU parlamentu, tam sa ukáže čo chcú ľudia a čo chcú aj dostanú.
baldorex
Addict
Addict

jackb napísal:ked som pred rokmi spracuval mapu zlocinu, tak sa nedali zohnat statistiky na jednotku nizsiu akou bol kraj. myslis, ze dnes sa da uz najst pocet vrazd podla cisla domu?
Myslel som si že máš keď dokážeš suverénne tvrdiť

"v porovani s Bratislavou, kde ludi zabijaju na Obchodnej"
Cesar
Addict
Addict

Pred pár mesiacmi bol zabitý niekto z Filipín alebo odkiaľ, tak to už znamená, že Bratislava a hlavne Obchodná ulica je nebezpečné miesto, no go zóna, kde ti s veľkou pravdepodobnosťou hrozí zavraždenie keď tam vstúpiš. Nepočul si, na Obchodnú v BA už ani polícia nechodí, majú strach z ozbrojených gangov, ktoré sa tam celý deň pohybujú. :D
jackb
Redeemer
Redeemer

Cesar napísal:Nikto ťa nenúti čítať fašistickú a ruskú propagandu.
je pravda, ze rozklikavat komentarove sekcie nemusim, no tam je to plne fasistov, rusofilov a inych blbcov. a je uplne jedno, ci je to TA3, sme, N, bbc. Ruske Taraniny same siria hluposti, takze sa tam da cakat este vacsi pocet ich fanusikov, ako na weboch "kde chodia prezentovat svoj nazor".
Cesar napísal:Budúci rok budú voľby do EU parlamentu, tam sa ukáže čo chcú ľudia a čo chcú aj dostanú.
za UK je tam UKIP. strana, ktora mala v Parlamente jedineho poslanca pocas celej svojej historie. takze zastupenie EP len tazko reflektuje co chce vacsina ludi. je to podla mna skor o mobilizacii volicov takychto roznych obskurnych stran.
baldorex napísal:"v porovani s Bratislavou, kde ludi zabijaju na Obchodnej"
na zaciatku leta zabili Filipinca. su z toho videa z bezpecnostnej kamery. odporucam pozriet.

myslim, ze prichadzame do momentu, kedy si na mna zacal pred vyse rokom utocit: ja som vtedy napisal, ze za 4 roky by som si vo velkych mestach aspon jedno gettho nevsimol. a nastal problem, ze co to je, ze ked som ja nevidel, tak preco by to nebolo. mam pocit, ze ty teraz ides napisat, ze kvoli tomu, ze okrem Henryho vrazdy nebola ziadna medializovana, tak sa ina nestala a Obchodna je bezpecna :)
pekny zaciatok pracovneho tyzdna

\\
Cesar napísal:Obchodná ulica je nebezpečné miesto, no go zóna, kde ti s veľkou pravdepodobnosťou hrozí zavraždenie keď tam vstúpiš. Nepočul si, na Obchodnú v BA už ani polícia nechodí, majú strach z ozbrojených gangov, ktoré sa tam celý deň pohybujú
slameny panak. tak nechces mojich, nedavaj mi svojich. za kladne vybavenie dakujem
baldorex
Addict
Addict

Už som ti písal, že keď v gette žiješ, je to pre teba štandard a preto ho nikde nevidíš... Teda až na to poľské.... To je ale tvoj problém.

Btw koľko vrážd sa stalo na "obchodnej" ulici hlavného mesta krajiny kde žiješ?
jackb
Redeemer
Redeemer

baldorex napísal:keď v gette žiješ
a sme opat pri tom, ze som moslimsky Rom zakukleny v ghette. len ti to nevychadza ku tej docasnej vieske, kde gettho ani vzniknut nemoze :D
aspon sa drz imaginarneho sveta, ktory si vytvaras a nedefekuj si do dutiny ustnej.
baldorex napísal:Btw koľko vrážd sa stalo na "obchodnej" ulici hlavného mesta krajiny kde žiješ?
od 0 do n, kedze si zabudol udat casovy usek :smt006
plus si tiez nemyslim, ze by Metropolitna policia viedla statistiky podla post code, ale mozem sa mylit.
baldorex
Addict
Addict

Tak dajme posledných 10 rokov a keď nemáš štatistiky, stačia aj príspevky z médií. :) Ghetto bratislavskej obchodnej ulice to prežije :).
jackb
Redeemer
Redeemer

preco ideme porovnavat Oxford street a Obchodnu, ked som napisal, ze sa vrazdy stavaju tak v centre BA, ako aj v "ohrozenych zonach" a pocas mojej navstevy bolo centrum Stockholmu pokojne?

okrem toho, islo by o porovnanie hrusiek a jablk, lebo na BA mas cely kraj, kriminalne statistiky mas na Oxford street a jej minmalne stvrt milovy perimeter. a su len za 8 rokov...

http://www.ukcrimestats.com/Postcode/W1D1BS
https://www.minv.sk/?statistika-krimina ... ublike-xml
mozes si stiahnut a spocitat nasilne trestne cinny. ak by Briti viedli statistiky poctu vrazd, tak mozme porovnavat tie.
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

čarnogursky sa vydal na triedny vylet do bakanej Viedne a vo svojej skolskej slohovej praci vlastne zistuje ze to tam je uplne v pohode :lol:

https://www.hlavnespravy.sk/jan-carnogu ... ne/1528486
baldorex
Addict
Addict

Nezačal si to ty?

"v porovani s Bratislavou, kde ludi zabijaju na Obchodnej"

Keďže tu bývam a žiadne jatky tu nie sú, tak som sa ťa pýtal...
jackb
Redeemer
Redeemer

Nahral si mi na to, aby som ti dal ochutnat tvoju vlastnu medicinu, ale na tvoju uroven sa neznizim :)

Co si teda vydedukoval z porovnania Oxfrod street a Bratislavskeho kraja vo vztahu ku kriminalite v centre Stockholmu?
baldorex
Addict
Addict

Ja chcem vedieť viac o vraždách v Bratislave. Porovnávať si začal ty.

Ja na rozdiel od teba v ghette nebývam, tak to vnímam citlivejšie.... Je mi jasné že je to pre teba prirodzené prostredie....
jackb
Redeemer
Redeemer

uz nebyvam v "docasnej vieske"? ziadal som ta, aby si si neseral do huby, tak preco to robis? :nono:

dam ti tu citaciu este raz, lebo vieme, ze ty nevies citat s porozumenim, ked ti to nevyhovuje.
jackb napísal:v porovani s Bratislavou bol stred Stockholmu pocas mojej navstevy pokojny
ze nerozumies tomu co je pristavok vo vete, nie je moja chyba. skor by si sa mal hanbit, ze "moslimsky Rom" to vie :)

jednoducho sa uz nezhadzuj a skus konecne niecim do diskusie prispiet.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Obchodna je uplne v pohode, chodim tade skoro denne, pomali kazdy treti clovek je tam potmavsi a nevyzeraju ze by sa niecoho bali. Policajne auta sa tam prevazaju jedno za druhym, to ze sa tam raz zacas nieco smutne prihodi je z dovodu velkeho mnozstva ludi a krciem..
jackb
Redeemer
Redeemer

ok. takze Obchodna je v pohode. zabili chlapika, zeny sa stazuju na verbalne obtazovanie, ale tak su tam krcmy. ved tam chodite, ci rovno byvate, takze to plati.

no nestretnut sa v getthom v UK, ci nemat problemy s moslimami je znak a) zivota v jedej z no go zon; b) vyznavania islamu; c) kulturnoneomarxistickeho slnieckarstva. a automaticky neplati nic co napisem, ved vy ste videli videa a citali media.

krasne dvojite meranie. dakujem.
Napísať odpoveď