emigracia,imigracia
Re: emigracia,imigracia
Sulikovci boli nelegalni migranti?
Ak neEmigrovali ileglane, tak urcite podvodom, co nevrha dobre svetlo, tak cakali na azyl. Rwanda scheme sa nevymedzuje ku legalnosti ziadatelov o azyl.
https://lordslibrary.parliament.uk/uk-r ... -a-treaty/
Rwanda Scheme je na odplasenie - chces do Britanie ako azylant? To urcite. Mozes ostat v Rwande ako utecenec, ak splnis podmienky.
https://lordslibrary.parliament.uk/uk-r ... -a-treaty/
Rwanda Scheme je na odplasenie - chces do Britanie ako azylant? To urcite. Mozes ostat v Rwande ako utecenec, ak splnis podmienky.
nelegálne opustili krajinu, keďže počas vtedajsej totality boli také zákony
Tie zákony ale odporovali medzinárodným dohovorom, takže skôr neboli ilegali
S touto migraciou sa to porovnávať nedá
Nejak som stale nepochopil tu obsesiu Sulikom. Myslim, ze ich situacia a sucasna situacia sa dost odlisne.jackb napísal: 03 nov 2023, 11:43 Kto vie, ako by sa citili Sulikovci s malym Riskom, ak by cakali na moznost zit v Zapadnom Nemecku v dakej genocidnej krajine.
A aj keby neboli, nejak neberiem odkial prameni presvedcenie ze to, ze im to kedysi bolo dovolene musi automaticky znamenat, ze to bolo spravne.
piatocek
Lebo tato diskusia bola restartovana tym, ze som sa v teme o Politike vyjadril, ze ho nemam rad pre jeho hlupe reci o migratnoch, ked som migrantom ja a bol nim aj on. A ze ked uz nebude kandidovat do NR SR, mozno konecne budem moct volit SaSku. No a tak sa restartoval diskusia o migracii.Johnnny napísal: 03 nov 2023, 15:12 Nejak som stale nepochopil tu obsesiu Sulikom. Myslim, ze ich situacia a sucasna situacia sa dost odlisne.
A aj keby neboli, nejak neberiem odkial prameni presvedcenie ze to, ze im to kedysi bolo dovolene musi automaticky znamenat, ze to bolo spravne.
beardie postol clanok o rakuskej verzii Rwanda scheme, s tym, ze sa Sulikovi plni vizia. zopakujem, ze asi tazko, lebo ak by svoju Rwanda scheme Rakusko malo v case emigracie jeho rodiny, tak by ich Zapadne Nemeckom mohlo ako ziadatelov o azyl deportovat na opacny koniec sveta... a o Sulikovi by nikto nevedel. pochybujem, ze to je jeho vizia.
vtipy su inde, Izreal a Palestina maju ine temy...
Sulik ale predsa nikdy nepovedal, ze ludia nemaju nemaju mat pravo migrovat, takze stale celkom nerozumiem.jackb napísal: 03 nov 2023, 15:52 Lebo tato diskusia bola restartovana tym, ze som sa v teme o Politike vyjadril, ze ho nemam rad pre jeho hlupe reci o migratnoch, ked som migrantom ja a bol nim aj on. A ze ked uz nebude kandidovat do NR SR, mozno konecne budem moct volit SaSku. No a tak sa restartoval diskusia o migracii.
Navyse doba sa vyvija. Ludia ktori stravili polovicu zivota v autach so spalovacim motorom ich dnes zakazuju, pritom su cistejsie a bezpecnejsie nez kedykolvek predtym. A napriek tomu, ze s nimi dajme tomu uplne nesuhlasim, tymto konfrontovat ich by mi fakt nenapadlo.
Sulik v skutocnosti tuto viziu v minulosti prezentoval, takze opat nesuhlasim
Ale migracia je stale rovnaka. Tak ako v stredoveku, tak ako v 19. a na zaciatku 20. storocia. Tak pocas 20. storocia a na zaciatku tohoto.
Takze ak Sulikovci chceli vyssiu zivotnu uroven a preto riskovali zivot pri uteku, je tazko predstavitelne, ze ich syn toto upiera inym. Lebo storocia je to jedno a to iste - chcem sa mat lepsie - na tom mieste by som sa mohol mat lepsie - tak vyrazim na cestu.
Sulik prezentoval viziu: "ak chce ist niekto do Nemecka, tak moji rodicia, tak my ich vyhostime na rovnik do krajiny po genocide"? Nemyslim.
Takze ak Sulikovci chceli vyssiu zivotnu uroven a preto riskovali zivot pri uteku, je tazko predstavitelne, ze ich syn toto upiera inym. Lebo storocia je to jedno a to iste - chcem sa mat lepsie - na tom mieste by som sa mohol mat lepsie - tak vyrazim na cestu.
Sulik prezentoval viziu: "ak chce ist niekto do Nemecka, tak moji rodicia, tak my ich vyhostime na rovnik do krajiny po genocide"? Nemyslim.
hned za slovom 'ak' si to mohol ukoncit, pretoze vsetko dalsie je len fantazia a ak nemas stroj casu, tak historiu nezmenisjackb napísal: 03 nov 2023, 15:52ak by svoju Rwanda scheme Rakusko malo v case emigracie jeho rodiny
ten piatocek bol presne pre teba a len ty si sa k tomu vyjadril, zaujimave
inak, nie je to vtip, ciastocne je to pravdive, ciastocne hyperbolizacia, ale ten zaklad tam je
btw Pakistan vyhostuje asi 1,5M Afgancov spat do Afganistanu, v ziadnej europskej metropole nevidim masove protesty, mozno preto, ze to robi jedna islamska krajina druhej
ma to miesto povinnost prijat ho?chcem sa mat lepsie - na tom mieste by som sa mohol mat lepsie - tak vyrazim na cestu
nie, on prezentoval viziu 'ak chce ist niekto do ZE, tak ho najskor pozdrzime v Afrike a do ZE sa dostanu len preverene osoby'Sulik prezentoval viziu: "ak chce ist niekto do Nemecka, tak moji rodicia, tak my ich vyhostime na rovnik do krajiny po genocide"? Nemyslim.
cize to, co hovori ten clanok, ktory som pridal
nerozumiem tomu tvojmu upinaniu sa na minulost, je to dost divne
nazory sa menia, niekedy aj o 180 stupnov, sam si toho prikladom
Ja si teda naozaj nemyslim, ze Sulikovci boli sucastou nejakych hufov ktore sa valili do Europy. Co je to za nezmysel, ze je migracia stale rovnaka ? Preboha, kazda krajina, alebo region je schopny prijat nejake mnozstvo utecencov bez toho aby to na nich malo zasadnejsie negativne dopady. Toto chces snad popierat ? Po prekroceni tejto hranice je nutne to nejakym sposobom riesit, alebo by som to od pricetnych politikov minimalne cakal. Len aby som mal jasno, ty si volil PS ?jackb napísal: 03 nov 2023, 16:11 Ale migracia je stale rovnaka. Tak ako v stredoveku, tak ako v 19. a na zaciatku 20. storocia. Tak pocas 20. storocia a na zaciatku tohoto.
Nie, Sulik prezentoval svoju viziu napriklad takto:
taky konicek: alternavina historiabeardie napísal: 03 nov 2023, 16:18 hned za slovom 'ak' si to mohol ukoncit, pretoze vsetko dalsie je len fantazia a ak nemas stroj casu, tak historiu nezmenis
zrejme to tak je.ten piatocek bol presne pre teba a len ty si sa k tomu vyjadril, zaujimave
inak, nie je to vtip, ciastocne je to pravdive, ciastocne hyperbolizacia, ale ten zaklad tam je
preto je prekvapiva podpora primernych Britov Ukrajine. tiez si mohli povedat: Sovieti si robia zle, kaslat na nich. a tie ukrajinskej vlajky su na domoch stale...
no tu asi bude Pakistancov viac ako Afgancov, takze take protesty by velmi rychlo skoncili.btw Pakistan vyhostuje asi 1,5M Afgancov spat do Afganistanu, v ziadnej europskej metropole nevidim masove protesty, mozno preto, ze to robi jedna islamska krajina druhej
zaujimave je, ze skotsky premier, potomok migrantov z Pakistanu. je lider Skotskej narodnej strany (SNP). je praktikujuci moslim a zaroven bojovnik za prava LGBTI+ ludi. jeho svokrovci su v Gaze...
nema.ma to miesto povinnost prijat ho?
to ale s Rwanda Scheme nema nic spolocne, lebo ta hovori o tom, ze z Rwandy sa nevratia ani ti uspensne prevereni.nie, on prezentoval viziu 'ak chce ist niekto do ZE, tak ho najskor pozdrzime v Afrike a do ZE sa dostanu len preverene osoby'
cize to, co hovori ten clanok, ktory som pridal
s kontrolou mimo Europy som suhlasil, ak si spomenies. problem bol, ze sme nenasli miesto, kde by nebola vojna alebo pust. alebo obe zaroven.
lebo minulost vysvetluje pritomnostnerozumiem tomu tvojmu upinaniu sa na minulost, je to dost divne
nazory sa menia, niekedy aj o 180 stupnov, sam si toho prikladom
bol snad Sulik vitac? alebo ako to myslis s otocenim o 180°. tak ako migrant nemozem kritizovat inych migrantov, tak ako clovek, ktory nazory zmenil, nemozem kritizovat tych, ktori ich zmenili.
specifikuj "hufy", lebo vychodni Nemci riskovali zivot, aby sa dostali na Zapad. Juhoslovanov asi ich vlastni nestrielali, v zapadonemeckom priemysle pracovali Turci uz od povojnovej obnovy, Africania sa tam tiez nezjavili po vytukani cheat kodu na pisacom stroji...Johnnny napísal: 03 nov 2023, 16:32 Ja si teda naozaj nemyslim, ze Sulikovci boli sucastou nejakych hufov ktore sa valili do Europy. Co je to za nezmysel, ze je migracia stale rovnaka ? Preboha, kazda krajina, alebo region je schopny prijat nejake mnozstvo utecencov bez toho aby to na nich malo zasadnejsie negativne dopady. Toto chces snad popierat ? Po prekroceni tejto hranice je nutne to nejakym sposobom riesit, alebo by som to od pricetnych politikov minimalne cakal. Len aby som mal jasno, ty si volil PS ?
migracia je rovnaka v presne tom, ako som to napisal.
prisli Mongoli/Tatari a obratili krajinu hore nohamiu a kral pozval Nemcov. niektori si to vydnotili, ze im bude lepsie a prisli. potom prisli Turci na Balkan. utekali ludia a kral im dovolil usadit sa. Turci isli dalej, v horach nikto zit nechcel, tak krat pozval Rumunov, Poliakov a Rusinov. niektori vyhodnotili, ze im bude lepsie a usadili sa. zurila protireformacia. v Cechach mali pocit, ze na lavom brehu Moravy sa budu mat lepsie, tak prisli a dovoli im usadit sa... na Slovensku sa ludia naozaj nemusia hrat na ostrov, kde nikdy ziadni cudzinec nepachol. preto slovenske mesta vyzeraju tak ako vyzeraju, lebo niekto kto vladol dovolil cudzincom usadit sa. bola by zaujimava alternativna historia: co by bolo, ak by neprisli Nemci, Chorvati a Bosniaci, Valasi, Cesi, lebo by ich starousadlici vyhnali prec.
No a potom zacali ludia odchadzat. Na Dolnu Zem, za ocean... a USA na Ellis Island brali vsetkych zaradom - aj deti a stare babky, nielen ludi do priemyslu a polnohospodarstva.
Takze urcite by mali krajiny ci regiony cudzincov prijmat ak im maju moznost ponuknut pracu.
Volil. V juli, ked som hlas posielal nebol pre mna nikto iny volitelny a zaroven zvolitelny.
dakujem. to bola recnicka otazka. ak som Sulika nechcel pocuvat na Aktualitach, tak ho budem pocuvat z jeho YT kanala? jeho nazory sa mi protivia. len "ladovce" som su musel pustit, lebo som neveril, ze to zneho vypadlo.Nie, Sulik prezentoval svoju viziu napriklad takto
ale kdeze, zakladna neznalost
o Ukrajincov ide az v tretom rade, daleko predtym je pokorenie Rusov z historickych dovodov a obchod
ten, co vyzyval na prijatie kde-koho z ME a snad uplne vsetci mu to dali zozrat?zaujimave je, ze skotsky premier, potomok migrantov z Pakistanu. je lider Skotskej narodnej strany (SNP). je praktikujuci moslim a zaroven bojovnik za prava LGBTI+ ludi. jeho svokrovci su v Gaze...
novidis, staci trosku pouvazovat a hned zo seba na prvu sukas spravne odpovede, len tak dalej!nema.
sa hovori? isto?to ale s Rwanda Scheme nema nic spolocne, lebo ta hovori o tom, ze z Rwandy sa nevratia ani ti uspensne prevereni.
voila, krestanska Rwanda, problem vyriesenyproblem bol, ze sme nenasli miesto, kde by nebola vojna alebo pust. alebo obe zaroven.
o tebe pisembol snad Sulik vitac? alebo ako to myslis s otocenim o 180°.
toto je velmi obmedzeny nazortak ako migrant nemozem kritizovat inych migrantov
doubletak ako clovek, ktory nazory zmenil, nemozem kritizovat tych, ktori ich zmenili.
alebo som tu ironiu nepostrehol
vseobecny rozhladdakujem. to bola recnicka otazka. ak som Sulika nechcel pocuvat na Aktualitach, tak ho budem pocuvat z jeho YT kanala?
No vidis a ja napriklad vidim rozdiel v tom ked po vojne, alebo akejkolvek povedzme katastrofe je prilev novych ludi vitany, resp skor nevyhnutny a tym ked sa obyvatelia nejakej, ci uz vojnou ohrozovanej, alebo proste chudbnej krajiny/zemi/regionu svojvolne rozhodnu, ze sa hufne, v nekontrolovatelne velkych poctoch presuvaju do krajiny ktora sa im prave zapaci a pride mi zvratene, ze si niekto naozaj realne mysli, ze by ta krajina mala mat povinnost ich prijat. Nemyslim si ano, ze malo zapadne nemecko povinnost prijat Sulikovcov, mohli ich kludne otocit spat a nepovedal by som ani "n". Tak ako nepoviem ani "n" napriklad na Kanadu, ktora by zrejme nepustila ani mnajackb napísal: 03 nov 2023, 22:54 specifikuj "hufy", lebo vychodni Nemci riskovali zivot, aby sa dostali na Zapad. Juhoslovanov asi ich vlastni nestrielali, v zapadonemeckom priemysle pracovali Turci uz od povojnovej obnovy, Africania sa tam tiez nezjavili po vytukani cheat kodu na pisacom stroji...
migracia je rovnaka v presne tom, ako som to napisal.
prisli Mongoli/Tatari a obratili krajinu hore nohamiu a kral pozval Nemcov. niektori si to vydnotili, ze im bude lepsie a prisli. potom prisli Turci na Balkan. utekali ludia a kral im dovolil usadit sa. Turci isli dalej, v horach nikto zit nechcel, tak krat pozval Rumunov, Poliakov a Rusinov. niektori vyhodnotili, ze im bude lepsie a usadili sa. zurila protireformacia. v Cechach mali pocit, ze na lavom brehu Moravy sa budu mat lepsie, tak prisli a dovoli im usadit sa... na Slovensku sa ludia naozaj nemusia hrat na ostrov, kde nikdy ziadni cudzinec nepachol. preto slovenske mesta vyzeraju tak ako vyzeraju, lebo niekto kto vladol dovolil cudzincom usadit sa. bola by zaujimava alternativna historia: co by bolo, ak by neprisli Nemci, Chorvati a Bosniaci, Valasi, Cesi, lebo by ich starousadlici vyhnali prec.
No a potom zacali ludia odchadzat. Na Dolnu Zem, za ocean... a USA na Ellis Island brali vsetkych zaradom - aj deti a stare babky, nielen ludi do priemyslu a polnohospodarstva.
Takze urcite by mali krajiny ci regiony cudzincov prijmat ak im maju moznost ponuknut pracu.
Volil. V juli, ked som hlas posielal nebol pre mna nikto iny volitelny a zaroven zvolitelny.
dakujem. to bola recnicka otazka. ak som Sulika nechcel pocuvat na Aktualitach, tak ho budem pocuvat z jeho YT kanala? jeho nazory sa mi protivia. len "ladovce" som su musel pustit, lebo som neveril, ze to zneho vypadlo.
Pride mi trochu mimo argumentovat stredovekom, pretoze to bol skratka diamentralne odlisny svet a hlavne z pohladu vas progresivcov, takze si neviem celkom dobre predstavit, ze by ste chceli mnohe z ich sposobov a pristupov a rieseni cohokolvek aplikovat na sucasnu dobu.
Ja napriklad nijak extra netuzim po tom aby boli migracne vlny sprevadzane napriklad zabijanim, alebo nahradzanim povodneho obyvatelstva. Mozno keby v tej amerike povodni obyvatelia pocuvali Sulika, neskoncili by v rezervaciach.
Chapem. Proste si sa rozhodol ze Sulika nemas rad na zaklade jeho nazorov ktore si odmietas vypocut.
priemernych Britov (s preklepom) si necital? myslis, ze babicke, ktore byva na hornom konci mojej ulice ide o pokorenie Rusov z historickych dovodov a o obchod? podla mna si ona pamata, alebo vela pocuvala od svojich predkov ake to bolo ked im bombardovali domy, chceli ich nechat zamrznut, vyhladovat. preto stale Ukrajinu podporuje.beardie napísal: 03 nov 2023, 23:09 ale kdeze, zakladna neznalost
o Ukrajincov ide az v tretom rade, daleko predtym je pokorenie Rusov z historickych dovodov a obchod
nuz, nie kazdy je ako Sulik, vsakzeten, co vyzyval na prijatie kde-koho z ME a snad uplne vsetci mu to dali zozrat?
hned prvy odsek v linku, ktory som sal vyssie. ci?sa hovori? isto?
Those removed to Rwanda and whose claims were successful would not be eligible to return to the UK but could settle in Rwanda as refugees. Those with unsuccessful claims could be removed from Rwanda to a country in which they have a right to reside.
premeras ako je to daleko z Libye do Kigali, prosim?voila, krestanska Rwanda, problem vyrieseny
ty nemas rad komunistov. pustas si podpredsedu NR SR, aby si sa utvrdzoval v tom aky je to organ?vseobecny rozhlad
Vidis, a ja som ti vypisal ako sa Slovensko vysporiadavalo s hufmi ludi, ktorym povedali, ze tam im bude dobre. Aspon, ze na zavere toho odseku sa zhodneme.Johnnny napísal: 04 nov 2023, 6:01 No vidis a ja napriklad vidim rozdiel v tom ked po vojne, alebo akejkolvek povedzme katastrofe je prilev novych ludi vitany, resp skor nevyhnutny a tym ked sa obyvatelia nejakej, ci uz vojnou ohrozovanej, alebo proste chudbnej krajiny/zemi/regionu svojvolne rozhodnu, ze sa hufne, v nekontrolovatelne velkych poctoch presuvaju do krajiny ktora sa im prave zapaci a pride mi zvratene, ze si niekto naozaj realne mysli, ze by ta krajina mala mat povinnost ich prijat. Nemyslim si ano, ze malo zapadne nemecko povinnost prijat Sulikovcov, mohli ich kludne otocit spat a nepovedal by som ani "n". Tak ako nepoviem ani "n" napriklad na Kanadu, ktora by zrejme nepustila ani mna
My progresivici? Ja som napisal, ze nebolo koho ineho volit, kto by mal sancu byt zvoleny. To je snad aspon trochu ine od hltania a stotoznovania sa s kazdym slovom predsedu.Pride mi trochu mimo argumentovat stredovekom, pretoze to bol skratka diamentralne odlisny svet a hlavne z pohladu vas progresivcov, takze si neviem celkom dobre predstavit, ze by ste chceli mnohe z ich sposobov a pristupov a rieseni cohokolvek aplikovat na sucasnu dobu.
Ja napriklad nijak extra netuzim po tom aby boli migracne vlny sprevadzane napriklad zabijanim, alebo nahradzanim povodneho obyvatelstva. Mozno keby v tej amerike povodni obyvatelia pocuvali Sulika, neskoncili by v rezervaciach.
Su migracne vlny spravadzane zabijanim? Teda, Henry Acorda nemal s migrancou vlnou nic a aj tak mu nefetovany nacek odkopol hlavu... Neviem ci je primer s povodnymi obyvatelmi Severnej Ameriky, popripade s Prvymi narodmi Kanady, dobry napad. Ich sa nikto nepytal. Tak ako ked Moskva rozvazala ludi po Sovietskom Zvaze a teraz to robi zlobu. Tiez nemali domci velmi na vyber.
ano. to z Nemecka som si napriek vsetkemu pustil. je fajn, ze to nemal postrihane ako ini politici: 'aha ako som im nalozil', ale nechal tam aj negativne reakcie na neho. v kontexte s tou diskusiou mi to prislo ale najabsurdnejsie. byvaly imigrant hovori ludom z jeho hostitelskej krajiny co maju robit. Nemcom, ktori uz prijali desiatky tisic azylantov on hovori, ze Slovensko nemoze prijat 800.Chapem. Proste si sa rozhodol ze Sulika nemas rad na zaklade jeho nazorov ktore si odmietas vypocut.
No, Slovensko sa doteraz nevysporiadalo napriklad s ciganmi. Alebo to mozno zalezi od toho ako to vysporiadanie sa definujes.
S tym predsedom, ktoreho som v poslednych volbach nekruzkoval
Porovnavat to s povodnymi obyvatelmi Severnej Ameriky atd naozaj nie je dobry napad a snazil som sa v tom prispevku aj naznacit, ze by som sa celkovo nerad odkazoval pri rieseni sucasnych problemov odkazoval na stredovek. Ale imho z ineho dovodu ...
Migranti o ktorych je rec sa pytaju ? Nemyslim. Postoj EU je dnes uz podstatne odmietavejsie a euforia opadla (presne podla slov Sulika v tom videu) a oni to napriek tomu skusaju. Vitany teda naozaj nie su. Rozdiel je akurat v tom, ze vtedy boli migranti ti silnejsi, dnes su ti slabsi.
Ja som sa narodil v komunizme. Nevybral som si to, proste sa to stalo. Vychovali ma "komunisti" (nieze by teda boli v strane, su to obycajni robotnici).
Pride Ti tiez absurne, ze s mysliankami a hlavne implementaciou "komunizmu" u nas nesuhlasim ? To je zvlastne.
S tym predsedom, ktoreho som v poslednych volbach nekruzkoval
Porovnavat to s povodnymi obyvatelmi Severnej Ameriky atd naozaj nie je dobry napad a snazil som sa v tom prispevku aj naznacit, ze by som sa celkovo nerad odkazoval pri rieseni sucasnych problemov odkazoval na stredovek. Ale imho z ineho dovodu ...
Migranti o ktorych je rec sa pytaju ? Nemyslim. Postoj EU je dnes uz podstatne odmietavejsie a euforia opadla (presne podla slov Sulika v tom videu) a oni to napriek tomu skusaju. Vitany teda naozaj nie su. Rozdiel je akurat v tom, ze vtedy boli migranti ti silnejsi, dnes su ti slabsi.
Ja som sa narodil v komunizme. Nevybral som si to, proste sa to stalo. Vychovali ma "komunisti" (nieze by teda boli v strane, su to obycajni robotnici).
Pride Ti tiez absurne, ze s mysliankami a hlavne implementaciou "komunizmu" u nas nesuhlasim ? To je zvlastne.
ta druha cast je potvrdenie toho porazenia Ruskajackb napísal: 04 nov 2023, 10:08 priemernych Britov (s preklepom) si necital? myslis, ze babicke, ktore byva na hornom konci mojej ulice ide o pokorenie Rusov z historickych dovodov a o obchod? podla mna si ona pamata, alebo vela pocuvala od svojich predkov ake to bolo ked im bombardovali domy, chceli ich nechat zamrznut, vyhladovat. preto stale Ukrajinu podporuje.
btw, kedy Rusi ci Sovieti bombardovali UK naposledy?
som zvedavy na dalsie volby, lebo hentake vyjadrenia sa panovi ministrovi urcite vratia, nie v dobromnuz, nie kazdy je ako Sulik, vsakze
to vytrhnutie z kontextu robis schvalne alebo len tak podvedome?hned prvy odsek v linku, ktory som sal vyssie. ci?
seriozne, rob so sebou niecoThis introduced a scheme that would see some people with asylum applications deemed inadmissible by the UK flown to Rwanda to have their asylum claims processed there. The UK deems most asylum applications as inadmissible if the applicant has passed through a “safe third country” before making an onward journey to the UK. Those removed to Rwanda and whose claims were successful would not be eligible to return to the UK but could settle in Rwanda as refugees. Those with unsuccessful claims could be removed from Rwanda to a country in which they have a right to reside.
gcmap hovori, ze rovnako ako z VIE do DXB, uplna pohoda, okolo 5 hodin one-waypremeras ako je to daleko z Libye do Kigali, prosim?
ak mi niekto predostrie argumenty az pod nos a operuje s nimi, je vhodne si ich aspon zbezne prejstty nemas rad komunistov. pustas si podpredsedu NR SR, aby si sa utvrdzoval v tom aky je to organ?
takze viem, ze Ovcomrd vymenil fotku Matky za Cheho
vdaka tomu som schopny argumentovat, kedze poznam postavenie protistrany
Seriozne treba konfrontovat niektorích s realitou ale aj s historiou.
Inak jackb asi myslel babičku zo SR nie z UK. Resp možno babičku ktorá žila v SR a potom sa pretahovala ako mladá do UK.
Lebo inak mi tiez nedáva zmysel, kedy bombardovali Rusi alebo Sovieti UK.
Inak jackb asi myslel babičku zo SR nie z UK. Resp možno babičku ktorá žila v SR a potom sa pretahovala ako mladá do UK.
he? Nemci bombardovali britske mesta pocas oboch svetovych vojen. chceli Britov vyhladovat neobmedzenou ponorkovou vojnou. nebyt podpory z US a zapojenia dominii tak ani jednu z vojen nevyhra. a ked Nemci bombardovali mesta na juhu a v strede Anglicka, ludia v bezpecnejsej casti prijmali deti z tychto miest. A v ludoch tato ochota pomahat nezanikla. Treba ta s historiou a realitou konfrontovat kazdu chvilu. Rob so sebou nieco.Blastbit napísal: 04 nov 2023, 19:36 Seriozne treba konfrontovat niektorích s realitou ale aj s historiou.
Skoti nebudu volit Tories. Labours and LibDems maju za kolaborantov s Londynom. To by musela SNP postavit lepsie kandidata.beardie napísal: 04 nov 2023, 17:39 som zvedavy na dalsie volby, lebo hentake vyjadrenia sa panovi ministrovi urcite vratia, nie v dobrom
Toto podla mna absurdne nie je.Johnnny napísal: 04 nov 2023, 10:52 Ja som sa narodil v komunizme. Nevybral som si to, proste sa to stalo. Vychovali ma "komunisti" (nieze by teda boli v strane, su to obycajni robotnici).
Písal si o Rusoch ako bombardovali UK. Teraz píšeš o Nemcoch, takže ti nerozumiem. Počkám si na odpoved.
citácia - "priemernych Britov (s preklepom) si necital? myslis, ze babicke, ktore byva na hornom konci mojej ulice ide o pokorenie Rusov z historickych dovodov a o obchod? podla mna si ona pamata, alebo vela pocuvala od svojich predkov ake to bolo ked im bombardovali domy,"
citácia - "btw, kedy Rusi ci Sovieti bombardovali UK naposledy?"
citácia - "priemernych Britov (s preklepom) si necital? myslis, ze babicke, ktore byva na hornom konci mojej ulice ide o pokorenie Rusov z historickych dovodov a o obchod? podla mna si ona pamata, alebo vela pocuvala od svojich predkov ake to bolo ked im bombardovali domy,"
Ked tam citas, ze som napisal, ze Rusi bombardovali UK, tak si to mysliBlastbit napísal: 04 nov 2023, 23:28 Písal si o Rusoch ako bombardovali UK. Teraz píšeš o Nemcoch, takže ti nerozumiem. Počkám si na odpoved.
Agresor ako agresor.