emigracia,imigracia
Re: emigracia,imigracia
Netreba isť ani do UK, stačí isť aj do CR a akurát som si pozrel prípad, ako legálny ukrajinský migrant zabil slovenského pri bitke na ulici.
Ak sa to nestáva bežne, čo sa nestáva, tak je to len anekdotický prípad
Je uplne jedno co si kral mysli. Dolezite je, ze boj s gangami je v programe vlady, ktory predniesol len minuly tyzden. Je jedinec, ktory nema o politike ani paru moze cakat, ze sa program vyplni za desiatky hodin po oznameni.
vidis, tvoja obmedzenost nema konca kraja. budes opakovat tie najdebilnejsie rasisticke blbosti a ani sa nezamyslis napriklad na tym, ake nabozenstvo prevlada na juh od Sahary (obratnika, okolo ktoreho je, lebo vietor a morske prudy) a ani nad historiou oblasti. a este si hrdy na to, ze mas na haku vysvetlenie rovno od Africana.
O tej kriminalite vedome klames. Dal som ti aj svedske aj britske statistiky, tie ignorujes a klames.
Tak strasne nebezpecne to Malmö je, az sa tam ludom nestava nic zle. A ti strasni zlocinci maju problem prejst cez most a vycinat. Ak by to davalo zmysel inemu, tak nedbam. Ale, ze prave tebe.
Neexistuje korelacia medzi krajinou povodu a IQ. Mal by si prestat klamat a zit na pociatku minuleho storocia.
To co si za blbosti nasiel? Len aby si sa nemusel vyjadrit ku skutocnym statistikam, tak si najdes z prsta vycucane cisla, ako pri covide? Mal som za to, ze mas na viac. Skoda.
Zabavne je, ze vo svojej honbe po potvrdeni svojich bludov linkujes organizaciu, ktoru ridi cypersky Turek, ktory prisiel do Britanie bez toho, aby vedel anglicky. Ak by si bol konzistetny, a premyslal nad tym co zdielas, tak by mal spochybnit ci jeho IQ a ziadat jeho deportaciu do Rwandy
vidis, tvoja obmedzenost nema konca kraja. budes opakovat tie najdebilnejsie rasisticke blbosti a ani sa nezamyslis napriklad na tym, ake nabozenstvo prevlada na juh od Sahary (obratnika, okolo ktoreho je, lebo vietor a morske prudy) a ani nad historiou oblasti. a este si hrdy na to, ze mas na haku vysvetlenie rovno od Africana.
O tej kriminalite vedome klames. Dal som ti aj svedske aj britske statistiky, tie ignorujes a klames.
Tak strasne nebezpecne to Malmö je, az sa tam ludom nestava nic zle. A ti strasni zlocinci maju problem prejst cez most a vycinat. Ak by to davalo zmysel inemu, tak nedbam. Ale, ze prave tebe.
Neexistuje korelacia medzi krajinou povodu a IQ. Mal by si prestat klamat a zit na pociatku minuleho storocia.
To co si za blbosti nasiel? Len aby si sa nemusel vyjadrit ku skutocnym statistikam, tak si najdes z prsta vycucane cisla, ako pri covide? Mal som za to, ze mas na viac. Skoda.
Zabavne je, ze vo svojej honbe po potvrdeni svojich bludov linkujes organizaciu, ktoru ridi cypersky Turek, ktory prisiel do Britanie bez toho, aby vedel anglicky. Ak by si bol konzistetny, a premyslal nad tym co zdielas, tak by mal spochybnit ci jeho IQ a ziadat jeho deportaciu do Rwandy
je celkom smutné, že pán kráľ toho vie o politike tak málojackb napísal: 23 júl 2024, 3:49 Je uplne jedno co si kral mysli. Dolezite je, ze boj s gangami je v programe vlady, ktory predniesol len minuly tyzden. Je jedinec, ktory nema o politike ani paru moze cakat, ze sa program vyplni za desiatky hodin po oznameni.
Nuž, ako povieš
Odbáčaním sa síce snažíš ako obvykle zasrať diskusiu, ale obyvatelia MENA majú stále nižšie IQ ako priemerný Európan
Štatistiky kriminality v Malmö a Kodani ukazujú celkom jasné hodnoty, ak ich chceš ignorovať, prosím
Pán Cyperský Turek prišiel pravdepodobne legálne, tvoja snaha mixovať oba typy migrácie do 1 je už len obvyklým výstrelom do prázdna
P.S.: ani legálni migranti z MENA nie sú žiadni anjelikovia
Ty si sa menoval kralom? Uz styri roky ukazujes, ze na to skutocne mas.
Odbacas len ty svojim lzami a ignoranstvom. Kedze nie si tak blby, ako to hras, vies dobre, preco sa to priemerne IQ moze zdat nizsie ako u priemernych Europanov.
Presne tak, urcite tie "statistiky kriminality" ukazuju take vysledky na urovni statov. No ignoranstvo ta nuti klamat. Co keby si si urobil vylet do Kodane s cestou cez Most ty sam?
Ale ved ty tvrdis, ze vsetci z MENA maju nizsie IQ. Okrem toho, ak Cypersky Turek nevedel anglicky, nemal ani ten najzakladnejsi predpoklad asimilovat sa, preto by mal byt podla tvojich tabuliek vyhosteny do Rwandy a nie ho naucit anglicky a dat mu pristup ku vzdelaniu, s ktorym moze do statnej sluzby. A po nej klamat o inych imigrantoch.
Uz vies, preco je to IQ v MENA nizsie? A vies, ako nabozenstvo prevlada juzne od Sahary?
Ked nechces napises aj pravdu. Problem su fanaticki kazatelia, ktori vykricia dieru do hlav ludom, ktori potom robia blbosti. To plati aj u krestanov, ale ostanme v UK. Myslis, ze tieto priciny problemu prichadzaju zo svojich moslimskych krajin na nafukovackach, alebo na novucky pas a este teplo zalaminovane viza? A aj preto je integraciu lepsi niekto, kto riskuje zivot pri ilegalnom odchode z choreho rezimu v tuzbe dat sebe, alebo aspon svojej rodine pristup ku jedlu, zdravotnictvu a vzdelaniu, ako ten, koho chory rezim vysle pachat zlo celkom legalne.
Odbacas len ty svojim lzami a ignoranstvom. Kedze nie si tak blby, ako to hras, vies dobre, preco sa to priemerne IQ moze zdat nizsie ako u priemernych Europanov.
Presne tak, urcite tie "statistiky kriminality" ukazuju take vysledky na urovni statov. No ignoranstvo ta nuti klamat. Co keby si si urobil vylet do Kodane s cestou cez Most ty sam?
Ale ved ty tvrdis, ze vsetci z MENA maju nizsie IQ. Okrem toho, ak Cypersky Turek nevedel anglicky, nemal ani ten najzakladnejsi predpoklad asimilovat sa, preto by mal byt podla tvojich tabuliek vyhosteny do Rwandy a nie ho naucit anglicky a dat mu pristup ku vzdelaniu, s ktorym moze do statnej sluzby. A po nej klamat o inych imigrantoch.
Uz vies, preco je to IQ v MENA nizsie? A vies, ako nabozenstvo prevlada juzne od Sahary?
Ked nechces napises aj pravdu. Problem su fanaticki kazatelia, ktori vykricia dieru do hlav ludom, ktori potom robia blbosti. To plati aj u krestanov, ale ostanme v UK. Myslis, ze tieto priciny problemu prichadzaju zo svojich moslimskych krajin na nafukovackach, alebo na novucky pas a este teplo zalaminovane viza? A aj preto je integraciu lepsi niekto, kto riskuje zivot pri ilegalnom odchode z choreho rezimu v tuzbe dat sebe, alebo aspon svojej rodine pristup ku jedlu, zdravotnictvu a vzdelaniu, ako ten, koho chory rezim vysle pachat zlo celkom legalne.
Nie, ty si písal o kráľovi, že "Je jedinec, ktory nema o politike ani paru"
To priemerné IQ u priemerných obyvateľov MENA sa nezdá byť nižšie ako u priemerných Európanov, ono aj je
Ak sa ten pán dostal do krajiny legálne a plne sa integroval a darí sa mu, som za to rád
Do Rwandy mali putovať ilegálni migranti, nie legálni
V Malmö som z Kodane bol, vlakom
Vo vlaku v smere Kodaň->Malmö prechádzali policajti či colníci a od všetkých si pýtali preukaz totožnosti a pýtali sa na všetku batožinu
Nič to nemení na tom, že v Malmö je vyššia kriminalita ako v Kodani
Islam je chorá spiatočnícka ideológia, horšia ako iné náboženstvá
Pre integráciu je lepší ten, kto má predpoklady v krajine sa uchytiť, porušením zákona ešte pred príchodom dáva jasne najavo ako si potenciálnu krajinu cení a váži
Aj keby sa 10 % Afriky dostalo do Európy, Afriku to k lepšiemu nezmení a Európa bude zničená
tak určiteAle ved ty tvrdis, ze vsetci z MENA maju nizsie IQ.
To priemerné IQ u priemerných obyvateľov MENA sa nezdá byť nižšie ako u priemerných Európanov, ono aj je
Ak sa ten pán dostal do krajiny legálne a plne sa integroval a darí sa mu, som za to rád
Do Rwandy mali putovať ilegálni migranti, nie legálni
V Malmö som z Kodane bol, vlakom
Vo vlaku v smere Kodaň->Malmö prechádzali policajti či colníci a od všetkých si pýtali preukaz totožnosti a pýtali sa na všetku batožinu
Islam je chorá spiatočnícka ideológia, horšia ako iné náboženstvá
Pre integráciu je lepší ten, kto má predpoklady v krajine sa uchytiť, porušením zákona ešte pred príchodom dáva jasne najavo ako si potenciálnu krajinu cení a váži
Aj keby sa 10 % Afriky dostalo do Európy, Afriku to k lepšiemu nezmení a Európa bude zničená
Pointa s ukrajinským migrantom čo zabil bola tá, že aj legálny migrant môže spáchať trestný čin a navyšovať kriminalitu dannej krajiny.
Co je teraz vyššie písané, vidím to na další flamewar, šachová partia, popieranie reality, popieranie historie, nejde to nedá sa,.. pukance to istia
Co je teraz vyššie písané, vidím to na další flamewar, šachová partia, popieranie reality, popieranie historie, nejde to nedá sa,.. pukance to istia
Kubko sa pri tych odkazoch zmohol len na vykriky k jednomu z autorov, bezny argumentacny faul
ak by som sa nudil, tak spravim bingo s argumentacnymi faulami, ale nenudim sa
https://cs.wikipedia.org/wiki/Argumenta ... C3%AD_klam
v poslednej iteracii diskusie tam vidim zatial:
- red herring
- gish gallop
- argumentum ad lapidem
- argument vzbuzující soucit
- argumentum ad hominem
- straw man
- a mozno nejake dalsie
ak by som sa nudil, tak spravim bingo s argumentacnymi faulami, ale nenudim sa
https://cs.wikipedia.org/wiki/Argumenta ... C3%AD_klam
v poslednej iteracii diskusie tam vidim zatial:
- red herring
- gish gallop
- argumentum ad lapidem
- argument vzbuzující soucit
- argumentum ad hominem
- straw man
- a mozno nejake dalsie
Ked len vypichnem tvoj príspevok nad tým mojim, tak pozrime sa na to
" To priemerné IQ u priemerných obyvateľov MENA sa nezdá byť nižšie ako u priemerných Európanov, ono aj je " - ak tak potvrdili výskumy
" Ak sa ten pán dostal do krajiny legálne a plne sa integroval a darí sa mu, som za to rád " - dostať sa aj susedovi legálne na pozemok je ok
" Do Rwandy mali putovať ilegálni migranti, nie legálni " - sú aj legálny migranti, ktorí celkom obanovali, že šli do UK a nie inde.
" Vo vlaku v smere Kodaň->Malmö prechádzali policajti či colníci a od všetkých si pýtali preukaz totožnosti " - bežný postup policajných zložiek medzi normálnymi krajinami.
" Islam je chorá spiatočnícka ideológia, horšia ako iné náboženstvá " - spiatočnicka v zmysle fanaticky konzervatívna, neschopná posunuť sa moderným smerom ? Pozrime na Turecko, tam to už celkom prestáva platiť. Islamský fanatizmus a sekty je problem, nie náboženstvo.
" Pre integráciu je lepší ten, kto má predpoklady v krajine sa uchytiť, porušením zákona ešte pred príchodom dáva jasne najavo ako si potenciálnu krajinu cení a váži " - príklad porušenia zákona prišlo na polsko-bieloruskej hranici pobodaním polského vojaka zo strany migranta.
Integrácia je komplexnejšia téma, o tom sa tu popísalo minulý rok dosť. Konkretne tebe netreba vysvetlovať v tom nevidim problem na diskusiu.
" To priemerné IQ u priemerných obyvateľov MENA sa nezdá byť nižšie ako u priemerných Európanov, ono aj je " - ak tak potvrdili výskumy
" Ak sa ten pán dostal do krajiny legálne a plne sa integroval a darí sa mu, som za to rád " - dostať sa aj susedovi legálne na pozemok je ok
" Do Rwandy mali putovať ilegálni migranti, nie legálni " - sú aj legálny migranti, ktorí celkom obanovali, že šli do UK a nie inde.
" Vo vlaku v smere Kodaň->Malmö prechádzali policajti či colníci a od všetkých si pýtali preukaz totožnosti " - bežný postup policajných zložiek medzi normálnymi krajinami.
" Islam je chorá spiatočnícka ideológia, horšia ako iné náboženstvá " - spiatočnicka v zmysle fanaticky konzervatívna, neschopná posunuť sa moderným smerom ? Pozrime na Turecko, tam to už celkom prestáva platiť. Islamský fanatizmus a sekty je problem, nie náboženstvo.
" Pre integráciu je lepší ten, kto má predpoklady v krajine sa uchytiť, porušením zákona ešte pred príchodom dáva jasne najavo ako si potenciálnu krajinu cení a váži " - príklad porušenia zákona prišlo na polsko-bieloruskej hranici pobodaním polského vojaka zo strany migranta.
Integrácia je komplexnejšia téma, o tom sa tu popísalo minulý rok dosť. Konkretne tebe netreba vysvetlovať v tom nevidim problem na diskusiu.
Áno, potvrdili tak výskumy
Ataturk sa snažil vytvoriť progresívny sekulárny štát, v poslednej dobe sa im to celkom kazí
Ataturk sa snažil vytvoriť progresívny sekulárny štát, v poslednej dobe sa im to celkom kazí
Erdogan nie je dobrá volba, veru kazí. V bohatších arabských krajinách ženy turistky odhalené na pláži, kompromis zo strany Moslimov a Islamu.
akceptovat, ze ma nejaky narod alebo obyvatelia oblasti nizsie IQ, nie je rasizmus, ale popis reality
nechapem, ze to ti laviciari tak prezivaju
vobec mi nevadi, ze Korejci alebo Japonci maju vyssie IQ ako Slovaci, naopak, tesi ma ich uspech
asi je to o osobnom nastaveni cloveka
equality of opportunity vs equality of outcome sa pretlaca ako tema, vidim, ze aj jackb tomu prepadol
este k tvojej predchadzajucej otazke - vadia mi vsetky nabozenstva, to krestanske sa aspon dostalo do 19. storocia, ziadna vyhra, ale aspon nieco
islam je aktualne mentalne v roku 1446, presne ako v ich kalendari
nechapem, ze to ti laviciari tak prezivaju
vobec mi nevadi, ze Korejci alebo Japonci maju vyssie IQ ako Slovaci, naopak, tesi ma ich uspech
asi je to o osobnom nastaveni cloveka
equality of opportunity vs equality of outcome sa pretlaca ako tema, vidim, ze aj jackb tomu prepadol
este k tvojej predchadzajucej otazke - vadia mi vsetky nabozenstva, to krestanske sa aspon dostalo do 19. storocia, ziadna vyhra, ale aspon nieco
islam je aktualne mentalne v roku 1446, presne ako v ich kalendari
Jedine tí Korejci z Južnej Kórei. Tí Korejci z KLDR sú ovplyvnovaní propagandou a braním drog, tam IQ nebude viac než priemerné.
Japonci dajme tomu, ale IQ matematicky uplatnené pri tvorbe technologii je iné, než IQ vyhodnotenia napr krízových situácii.
" islam je aktualne mentalne v roku 1446, " - keby hej tak to by potom nedovolili v 2024 ženám chodiť polonahé po plážach.
Moslimský muži by nemohli mať cudzokrajné ženy ako manželky. Sportovci z moslimských štátov by nemohli hrať za iné športové kluby v kresťanských štátoch, lebo športové moslimské kluby by to brali ako žoldnierstvo/zradu aj voči náboženstvu a pod.
Japonci dajme tomu, ale IQ matematicky uplatnené pri tvorbe technologii je iné, než IQ vyhodnotenia napr krízových situácii.
" islam je aktualne mentalne v roku 1446, " - keby hej tak to by potom nedovolili v 2024 ženám chodiť polonahé po plážach.
Moslimský muži by nemohli mať cudzokrajné ženy ako manželky. Sportovci z moslimských štátov by nemohli hrať za iné športové kluby v kresťanských štátoch, lebo športové moslimské kluby by to brali ako žoldnierstvo/zradu aj voči náboženstvu a pod.
Nie som si úplne istý, čo myslíš tým posledným odsekom, môžeme pokračovať v téme náboženstvo
Juj, tak som urobil preklep. Prepac. Jasne, ze ty zo seba robis jedinca, ktory o politike nema ani paru, ak si myslis, ze za tyzden napisu zakon a uvedu ho do praxe tak, ze v prvy den budu mat zatknutych vsetkych gangstrov.beardie napísal: 23 júl 2024, 8:25 Nie, ty si písal o kráľovi, že "Je jedinec, ktory nema o politike ani paru"
Nie, nie je.To priemerné IQ u priemerných obyvateľov MENA sa nezdá byť nižšie ako u priemerných Európanov, ono aj je
Ale on prisiel bez naznaku predpokladov uchytit sa. Ak ako pises nizsie, mal byt najhorsie a podla tvojej tabulky mal byt deportovany.Ak sa ten pán dostal do krajiny legálne a plne sa integroval a darí sa mu, som za to rád
Ziadatelia o azyl.Do Rwandy mali putovať ilegálni migranti, nie legálni
No hej, ale dolezity je prave ten opacny smer. Z toho "najnebezcnejsieho miest na Zemi" do peknej pokojne KodaneV Malmö som z Kodane bol, vlakom
Napriek tomu su zeny z MENA ci Afganistanu lekarky ci farmaceutky a tych ateistickych ci krestanskych Anglicaniek na tie miesta vela nie jeIslam je chorá spiatočnícka ideológia, horšia ako iné náboženstvá
Takze pan Sulik starsi sa nemal uchytit ako zubar, Risko sa nemal naucit nemecky tak, aby mohol do ziveho vysielanie v telke, lebo prisli ileglanePre integráciu je lepší ten, kto má predpoklady v krajine sa uchytiť, porušením zákona ešte pred príchodom dáva jasne najavo ako si potenciálnu krajinu cení a váži
Takze uz vies preco sa ti zda IQ cloveka, ktory si dovoluje narodit sa v MENA nizsie ako IQ Europana?
Inak je velmi divne vidiet len tvoje posty. Zaujali ma v tom dve veci: tvoje "bingo" a obvinenia mna z podpory lavicactva. Konzistentne, Sebastian, konzistentne.
Netusim co s tymi odkazmi chces. Su to halucinacie dakych divnych ludi. Cakam kym sa vyjadris ku oficialnym datam. Zda sa, ze asi ale opat v mode ako pri SARS 2 - radsej sa budes zastavat vymyslenych cisel, ktore sa ti pacia, akoby si mal priznat, ze si nemal pravdu a klamal si, lebo oficialne data su ine ako si zelas.
Ano to dáva zmysel, že ak dostanú ľudia z MENA šancu tak sa môžu rovnako uchytiť v škole, v práci, naučiť sa jazyky v EU, ako aj Europania.
beardie - situácie z 15 storočia sa už neopakujú v 21 storočí. V 15 storočí moslimovia (napr Turci) podporovali pirátstvo na základe šírenia Islamu.
V dnešnej dobe keby turecké pobrežie prepadnú somálsky piráti (zločinecký Moslimovia), tak by ich Turci netolerovali žiadnym spôsobom.
No a čo sa týka športovcov, Moslimovia z 15 storočia by netolerovali aby arabský, turecký športovci pôsobili v Europe. V 21 storočí sa to toleruje.
beardie - situácie z 15 storočia sa už neopakujú v 21 storočí. V 15 storočí moslimovia (napr Turci) podporovali pirátstvo na základe šírenia Islamu.
V dnešnej dobe keby turecké pobrežie prepadnú somálsky piráti (zločinecký Moslimovia), tak by ich Turci netolerovali žiadnym spôsobom.
No a čo sa týka športovcov, Moslimovia z 15 storočia by netolerovali aby arabský, turecký športovci pôsobili v Europe. V 21 storočí sa to toleruje.
jackb:
vidim jednu otazku, takze odpovedam, i ked nepriamo: priemerne IQ obyvatela MENA je nizsie ako priemerne IQ Europana
uz su to 3 dni, co som o tom napisal, nezda sa, ze by si mal chut protiargumentovat, iba nahanas posty, smelo pokracuj
Blastbit:
vyberas si divne veci, ale ok
vidim jednu otazku, takze odpovedam, i ked nepriamo: priemerne IQ obyvatela MENA je nizsie ako priemerne IQ Europana
uz su to 3 dni, co som o tom napisal, nezda sa, ze by si mal chut protiargumentovat, iba nahanas posty, smelo pokracuj
Blastbit:
vyberas si divne veci, ale ok
Porovnavanie rozdielov medzi storočiami v Islame. Co myslel jackb tým Sebastianom?
moje meno
Bolo mi vtedy jasné že Oskar je vymyslené meno. Vy sa poznáte viac než iní ludia na fore a zároveň sa doťahujete, urážate celé roky ?
K téme - názor na toto ? https://www.aktuality.sk/clanok/ZtsRay8 ... j-skupiny/
K téme - názor na toto ? https://www.aktuality.sk/clanok/ZtsRay8 ... j-skupiny/