mirak2 napísal:a odkial si nabral ze toto dievca je emo ? dobre je trapna (a britney duplom ) ale nema s emo nic ale absolutne nic...
eh, to je asi chlap (aspon to tak vyzera na thumbnailoch na ostatnych videach) a taktiez som nepspozoroval ziadne emo, ani Britney nie je nejako extra emo spevacka
axXis napísal:To je nic...pozri si toto
myslim, ze ked tu uz na nich tolko nadavame, je nacase si vypocut co si o EME myslia oni sami
ty vole tak to je hruza:) teda myslim tie nazory a odpovede, co sa tyka looku tak sa mi dost veci tam pacilo, ale to je vedlajsie...
prave pre toto netvrdim o sebe ze som EMO, len ze sa mi to paci, lebo nechcel by som byt hanbou niekoho stylu, niekoho kt. do toho vidi a uz je v tom dlho
Zdá sa mi že to ich oblečenie je okopírované od typického oblečenia iných hudobných štýlov s par úpravami a vlastných prídavkami.
Inak vidím veľa mládencov ako si to tak poobliekaní smerujú do školy. Ja osobne by som sa neodvážil v takom oblečení prísť do školy, ani v tom čo aj ja nosievam po vonku:D
inak som videl takého maníka ako si to vykračuje do školy v čiernych teniskách s ružovými šnúrkami, to je vrchol nevkusu teda:D chlapci si asi takto koledujú o šikanu pravdepodobne
jimino napísal:predchadzajuci prispevok zhrniem takto : len debil (chlapec) si da ruzove snurky, make-up a ofinu dlhu pol metra. proste ucel svati prostriedky.
je to vec nazoru to iste mozes povedat ze len debil chlapec si da siroke 2m gate, handrove tricko po clenky,3kg zlate retaze... (a to nie som zastanca emo,ale ucesy sa mi pacia)
uces je nahodou v pohode.... A vobec, nemam rad ked niekoho kto ma EMO uces no nie 1/2m (proste fajn stylovy podla mna) automaticky "zEMUju". Hovno svate... Je to len ESTETICKA vec (ak samozrejme nemaju cely style len z EMO idealu - tym padom sa meni povod/umysel co ho k tomu nutilo). Ja napr.hole hlavy a prikratke strihy povavazujem za chlapsku slabost bo sa prisposobuju blbemu idealu ze chlap ma vyzerat jak vymlety militant a boja sa strachu zo konzervativnej spolocnosti ze by inac boli vraj buzici a pritom by im to sk..... seklo v mnoho pripadoch. Je to neosobne. samozrejme je par face-ov ktorym to k skeletu pristane, no citit kedy sa to nehodi.
Koli tomu ze EMO su psycho tak su k ucesom predsudky, no v skutocnosti vyzeraju tie trochu fantasy styles fakt dobre. Ale sak ja nic, ked to niekomu zdvihne sebavedomie byt s predsudkami ze co je viac ako 3cm je slaboch je to fajn
ja som tu "myslienku" EMO nepochopil a asi ani nepochopim....ked si niekto reze ruky tak mi to ako styl nepride ale skor mi to pride ako keby mal ten clovek cim skor navstivit psychologa (psychiatra) ... co sa tyka vyzoru tak povedze ze pokial je to v nejakych rozumnych mierach je to urcite tolerovatelna vec ale pokial sa to prehana napr. ked baba cez vlasy nevidi ani meter pred seba tak to mi pride nielen nevkusne ale urcite aj neprakticke.
ku EMO, nech si každý robi čo chce, pokiaľ tým neobmedzuje iných. Nech si kludne chodie oblecený ako chcú, spravaju sa ako chcu, pocuvaju co chcu.. Nepaci sa mi alebo ani mi to nevadi..
Keso napísal:je to vec nazoru to iste mozes povedat ze len debil chlapec si da siroke 2m gate, handrove tricko po clenky,3kg zlate retaze... (a to nie som zastanca emo,ale ucesy sa mi pacia)
a to iste zas možeš povedat že len debil si da napasovane triko a uzke nohavice .. jednoducho každy štyl bude mat tych ktory to budu odsudzovat a to je tu smutne..
marek63 napísal:a to iste zas možeš povedat že len debil si da napasovane triko a uzke nohavice .. jednoducho každy štyl bude mat tych ktory to budu odsudzovat a to je tu smutne..
mozno pravda ale uznaj ze styl EMO je niecim nad ostatne styly. Je to nieco ine !!!
ProfionQQ napísal:mozno pravda ale uznaj ze styl EMO je niecim nad ostatne styly. Je to nieco ine !!!
je to prinajmensom DIVNÉ
je to len extravagantne, tak isto sa urcite pozerali na ludi/muzikantov/fanusikov ktori povedzme v 70. rokoch s nastupom rock n rollu a hard rocku, nosili dlhe vlasy, vypasovane zvonove nohavice...alebo v 80. a 90. rokoch na metalistov co chodili v roztrhanych riflach a este dlhsimy vlasmy a potetovane a s piercingom, alebo na hip hoperov vo vreciach a siltovkach zrovnatelnych s heliportom, teraz nastupuje proste emo, isty cas to bude vychytene vsetci sa budu zastavovat nad tym, ze co to je a pod, je to len dalsi styl, preco ludia nepochopia, ze clovek je tvor spolocensky a vacsina sa snazi niekam patrit, kazdemu sa paci nieco ine a nemalo by sa sudit podla obalu?
Akurat dnes som si pozrel The Incredibles a zjavne tam ta neviditelna dievcina ma s EMO dost spolocne Plus aj ta holka z filmu Beetlejuice (alebo nejaky taky podobny styl ako EMO)...
boarderpp napísal:co hovorite na tychto ludi??? celkovo o EMO
a ci si myslite ze vela ludi je ´´EMO´´ ale len stylovo oblieka sa tak alebo sa im paci ake vlasy maju,lebo vlasy maju podla mna dobre ale celkovo su tak trozku vadny
co som sa ja pytal kamaratov co maju taky uces tak to len preto ze sa im paci uces ale EMO styl tak to ne