EMO-emocionalne slabi ludia

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dexter7007 »

ZitePunkom napísal:Aj v texte číslo 1 aj v texte číslo 2 si trošku serieš do huby.. ľudia sa oddeľújú názormi, štýlom, oblečením.. Ja štýly neodsudzujem, ja ich len nechápem(niektoré).. Počiatky emo neboli až také zlé, ale dnešné emo je mainstreem a ide o to byť cool.. k tomu samozrejme patrí partia 13 ročných detsiek, ktoré sa tvária tvrdo a smutne, ako keby im celý svet ubližuje a po prípade sa ešte režú.. uznávať a podporovať takýto štýl u mňa nie je to, čo by som hľadal.. a skôr sa na nich smejem.. bohužiaľ..
Minule sme s priateľkou boli v jednom obchode a prišiel tam jeden emák.. pozeral si topánky strašne smutným pohľadom a ja som mal bohužiaľ problém sa nesmiať.. Je to hlúpe kvôli štýlu obetovať zdravý rozum.. :D
no vydis....si mysllis ze ma nesere ze emo je komercne???ked to nikdo nepoznal to bola fasa vec.......vtedy tam nepobehovali nejake deti co pocuvaju yeplych tokio hotel OMG...menim na teba nazor sorry za tu spravu
fruxo napísal:dexter je dalsi exemplar ktory podlahol ... bude tu teraz rozpisovat ze je tazky emak a ostatni to len beru ako trend... od kedy si zrazu presiel na emo ? od vcera ? vtedy nebudem mat na teba ani slovo keby si cely zivot bol emocionalne slabsi typ a bolo by normalne zeby si sa "zaradil ku svojim"
uz som pisal ze emo pocuvam uz dlhsiu dobu......a vzdy sa musi raz zacat takze to je jedno kedy som zacal...a keby som zacal vcera tak nepoviem ze som tazky emak lol.....lebo to moze byt aj vec co sa mi iba na chvilku zapacila OMG....
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Ty si asi najviac z toho všetkého zakomplexované malé dieťa, ktoré si potrebuje riešiť svoje mindráky na diskusnom fóre, kde môžeš meniť identitu a za niečo sa skrývať.. seriem ja na celý TVOJ štýl. Vyjadril som sa tak, ako to beriem a ako to vidím. Môj názor nezmeníš.. pre mňa si len nejak ý pozer.. ale to nie je cieľom tejto témy a k tebe sa už vyjadrovať nebudem.. :)

//edit: čakal som, kedy sa rozhodneš k infantilnému rozhadzovaniu karmy.. mne je to jedno, celá karma.. ale keď niekto nevie písať, tak jednoducho nevie.. a môžeš si za to hádzať karmu, radšej by si mal viac čítať.. :wink:
Tempus7
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tempus7 »

Nemajte mi to za zlé, ale ja sa vždy dobre zasmejem ked vidím niakeho zmaľovaného Emáka :D
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

naposledy pisem sem bo to nema zmysel a necem sa hadat takze:mate mylne nazory len odcudzujete a to je chyba j sloboda nech si robi kazdy co chce si mozem vybehnut nahy a vam to moze byt jedno tak co sa starate ze kdo je smutny akto vesely atd....to uz fakt nemate co napraci a ohovarat???OMG...ja napriklad nenavydim hip hop ale nie hoperov....aj ked chodia podla mna ako sedlaci z vytahanymi nohavicami ale mne je to sumafuk niektory su fakt super ludia.......takze nechapem co riesite......byvam v piestanoch a tu je par emoakov a nikdo sa netvari smutne ba prave naopak....blbnu jak divy....uz sa nebudem vyjadrovat kteme lebo to nema zmysel fakt....
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

Podla mna tie nezletile EMAcky vyzeraju vyborne.
UjoNecro
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa UjoNecro »

Istým zvráteným spôsobom to je sexi, ale v zivote by som s takou nechodil po ulici :D
The Calvin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa The Calvin »

Zalezi ci je clovek emo iba vyzorom alebo aj skutkami pretotze to emo fashion trosku pochopim u dievcat u chlapcov nie pretoze to je jak trans

ale ak sa clovek sam reze thak je to kktina
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

UjoNecro napísal:Istým zvráteným spôsobom to je sexi, ale v zivote by som s takou nechodil po ulici :D
Tak staci najst taku, co sa boji cez den chodit po vonku a je to :) Po veceroch vyzera vsetko milnejsie pre spolocnost.
Tempus7
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tempus7 »

Indigo napísal:Podla mna tie nezletile EMAcky vyzeraju vyborne.
čo je presný opak nezletilých Emakov :D
UjoNecro
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa UjoNecro »

Indigo napísal:Tak staci najst taku, co sa boji cez den chodit po vonku a je to :) Po veceroch vyzera vsetko milnejsie pre spolocnost.
Ale v mojom veku ešte počúvať kydy nezletilej EMO dievčiny by ma priviedlo do hrobu. Vravím len že keď je to fakt pekná baba tak istým spôsobom ma to priťahuje avšak len v rámci toho večera.
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa mikkimikki »

dexter7007 napísal:naposledy pisem sem bo to nema zmysel a necem sa hadat takze:mate mylne nazory len odcudzujete a to je chyba j sloboda nech si robi kazdy co chce si mozem vybehnut nahy a vam to moze byt jedno tak co sa starate ze kdo je smutny akto vesely atd....to uz fakt nemate co napraci a ohovarat???OMG...ja napriklad nenavydim hip hop ale nie hoperov....aj ked chodia podla mna ako sedlaci z vytahanymi nohavicami ale mne je to sumafuk niektory su fakt super ludia.......takze nechapem co riesite......byvam v piestanoch a tu je par emoakov a nikdo sa netvari smutne ba prave naopak....blbnu jak divy....uz sa nebudem vyjadrovat kteme lebo to nema zmysel fakt....
ty si fakt asi vypatlany :D .. ty tuto nadavas jak vsetci odsudzuju emo a sam tu pises: HOPERI CHODIA PODLA MNA JAK SEDLACI ... ale ludia su to v pohode ... no jo - taktiez tu nikto nenapisal ze ,,emaci,, vsetci su nejaky blby alebo su divny len sa im asi nepozdava to asko sa obliekaju - a to obliekanie tu ty odbhajujes tym ze hoperi su obleceny jak sedlaci (cize oblecenim proti obleceniu) - to je s tvojej strany hadka typu - TY SI DEBIL ... ALE TY SI VACSI, ..... no uzasne :? ...

a taktiez sa musim zastat tu ostatnych uzivatelov ked uz do nich zas skaces a to zato ze kto sa ako tvari smutne/vesele - TVARIT SA SMUTNE KVOLI TOMU ZE SA TO SPAJA S EMOM JE STRASNA BLBOST NEMYSLIS - tychto ludi by som uz nazval POZERI jak to vy nazyvate falosnych emov :D

a ked tak si preciatj moj predchadzajuci prispevok k tomu obleceniu vzorom a pod ...

a este si napisal:
no vydis....si mysllis ze ma nesere ze emo je komercne???ked to nikdo nepoznal to bola fasa vec.......

UZ SI TA VIEM PREDSTAVIT AKO SI CHODIL ako ,,EMAK,, PREDTYM AKO TO PRISLO AKO MAiNSTREAM ...si ani nevedel ze nieco take existuje
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

UjoNecro napísal:Ale v mojom veku ešte počúvať kydy nezletilej EMO dievčiny by ma priviedlo do hrobu. Vravím len že keď je to fakt pekná baba tak istým spôsobom ma to priťahuje avšak len v rámci toho večera.
suhlasim, ako sa v nejakej teme o EMO-girls napisalo: ked je baba pekna mozes so sebou dorobit co chce a bude pekna stale
ZitePunkom: sa necuduj ze presiel ku infantilnemu rozdavaniu karmy, ved im emakom to kazdu ich pravidla: byt infantilny :smt078
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Calvin SFX napísal:Zalezi ci je clovek emo iba vyzorom alebo aj skutkami pretotze to emo fashion trosku pochopim u dievcat u chlapcov nie pretoze to je jak trans

ale ak sa clovek sam reze thak je to kktina
ak je to podla teba kktina tak si davaj pozor lebo si nachylny na tuto "chorobu" ...latentna forma sa prejavuje pisanim THAK namiesto TAK
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

UjoNecro napísal:Ale v mojom veku ešte počúvať kydy nezletilej EMO dievčiny by ma priviedlo do hrobu. Vravím len že keď je to fakt pekná baba tak istým spôsobom ma to priťahuje avšak len v rámci toho večera.
Nikdy som netvrdil opak :D Ale proste si nemozem pomoct, ze niektore emo outfity vyzeraju super. Su aj ulety, ale tak to vsade.
matus87
Expert
Expert

Príspevok od používateľa matus87 »

ono to tie deti prejde, EMO sa mi nepáči :smt096
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

dexter7007 napísal:medzi oblubene emo skupiny patria:ESCAPE THE FATE,PARAMORE,30 seconds to mars...a newiem kam zaradit avenged sevenfold-A7X....
30STM a A7x su odkedy emo? 30STM maju depresivny prejav a texty okrem toho nic, A7x okrem ciastocneho looku tiez nic.
a povedz mi ake emo si pocuval pred 5 rokmi? metallicu ne?

//deftones maju tiez poriadne depresivny prejav a nikto ani omylom nespomenie emo
//to video ma bzt parodia. ale je teda poriadne trapna. kebz aspon pekna bola xD
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

Mirak:Nie Metalicu ale Roba Kazika

BTW takto si ta predstavujem
http://www.ceknito.sk/video/164246 :lol:
in your world
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa in your world »

Momo46 napísal:Mirak:Nie Metalicu ale Roba Kazika

BTW takto si ta predstavujem
http://www.ceknito.sk/video/164246 :lol:
tak toto vážne nechápem, tak to je už čo :shock:
tie detská už vážne nevedia, čo so sebou

a myslím si, že 30STM nie je EMO, mne skôr ten spevák pripadá veselý.aspoň, čo som doteraz videla
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa mikkimikki »

in your world napísal:....blabla...mne skôr ten spevák pripadá veselý.aspoň, čo som doteraz videla
ako ja ta nechapem, TY SI STALE MYSLIS ZE EMO JE O TOM BYT SMUTNY ?!!! O_o
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

viem....hovoril som ze sem nenapisem ale dostal som sa k materialu... http://lela-emo.blog.cz/0805/jeffree-star
akoze toto je sila je to akoze scene styl.......totiz hovorili ste ze emo styl hranici s transvestitizmom......tak toto je co potom?!?........toto je akoze chalan model ktory je normalny heterosexual len sa oblieka takt...OMG
Napísať odpoveď