EMPOREA - online flash hra beta

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Stenky
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

EMPOREA - online flash hra beta

Príspevok od používateľa Stenky »

Tak ma napadlo ze spravim kamaratovmu projektu troska reklamu. Sice sa jedna o betatest a ostra sa nahodi az po case, je tato beta plne funkcna a hratelna (az na drobne kozmeticke upravy). JE FREE (aj beta a aj ostra bude)

Herny styl sa podoba Travianu alebo Insomnii ale uz hned na prvy pohlad vidno ze graficky je tato hra na hodne vyssej urovni. Herny system samotny je tiez dobre prepracovany.

Takze kto ma chut sa pustit do klikania online budovatelskej strategie tak s chutou do toho.
A kto tu hru odsudzuje ako Travian #15823 tak ma smolu :P
Zatial na nu boli same dobre ohlasy (hlavne vdaka krasnej a prepracovanej grafike) a po predvadzacke hry pred managerom z EA tento skonstatoval ze sa jedna o next-gen online strategicku klikacku ;)

Avsak je to len beta a zo 150+ registrovanych hracov, aktivne klika tak 20-30. Co sa sice da povazovat za uspech, ale nieje to ta prava orechova rezanica :D

Takze uz naozaj koncim: www.emporea.org ;)
Prílohy
Unit Zepelin.JPG
Inner City.JPG
World Map.JPG
BX
Addict
Addict

Príspevok od používateľa BX »

Treba uznat ze to je naozaj pekne a vyzera to na prvy pohlad aj prehladne, ale nehravam travian, vlastne nehravam ziadnu takuto hru, tagze nebudem hrat ani toto ;)
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

Ja som take hluposti tiez nehraval, toto je prva moja :) ale dostala ma fakt :) Ked ma kamarat programator Emporei pozyval na betu tak som ho asi 5x poslal do prdele :D
Napísať odpoveď