Energeticke napoje
-
r3mus
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
no a mame tu pekny dokaz ze su navykove a po case stracaju ucinnost :DDD no mne staci na diskoteku jeden energy drink a jedna energy tycinkaDj-XxX napísal:Pravidelne t.j. 2x denne pijem Kamikaze.... A ked mam nocne disko tak aj 5x denne....
Nechcem sa zastávať Red Bull-u ale skús porovnať aj ostatné zloženie - ako obsah cukru, taurínu, B6 piridoxínu a podobnefifty88 napísal: Inac som aj porovnaval obsah kofeinu redbullu s inymi "lacnejsimi energetickymi napojmi, a obsah je takmer rovnaky...
Kofeín a cukor je síce najdôležitejší obsah energeťáku ale napr B6 podporuje nervový systém, čiže to nie je len o tom a slogan "telo i myseľ" nie je len tak.
Čo do účinkov absolútna špička sú Kamikaze a Red Bull, ale fakt je že Kamikaze zrejme nepoužíva Tutti Frutti príchuť a preto nechutí až tak dobre.
-
wintermute
Light Star
ty si spojil moju temu z touto?GothaR napísal:kompi: ked nie je RedBull, tak aj Hell dobre padne, ale chut ma podla mna trochu horsiu. Semtex neviem porovnat, davno som ho nemal.
//autoeditácia príspevku ( 10 Jan 2010, 13:39 )
pridavam članok o tom ako dievča čo vypilo 4 red bully zomrelo.
http://zdravi.centrum.cz/novinky/2009/2 ... vas-zabit/
koment k članku
keď dakto vypije naraz 4 drinky tak sa necuduj že jednoducho mu zlyhá srdce a neviete sčim to pomiešala.
ďalšia vec v članku daktore veci prehaňaju.
ked si dá človek raz za čas jeden neuškodi mu!!
a tie rady na konci niesu na škodu
//autoeditácia príspevku ( 10 Jan 2010, 13:42 )
to iste sa stalo aj mne pri drinku z lidlu len osvečenné nápojeStoporko napísal:zhruba pred tyzdnom som pil na prednaske energetak Boom a nehorazne mi to zryhlilo tep, dvihlo tlak (pulz bol lahko nahmatatelny) a mal som neprijemny pocit zavrate. Od vtedy uz len osvedceny redbull alebo tu oranzovu blbost z Billy za 12sk v plastovej flasticke. No co sa tyka stavu "po pouziti a vyprchani ucinkov" jednoznacne u mna vedie redbull
energetaky pijem zasadne v kombinacii s cokoladovou tycinkou/inym zdrojom rychlej energie, inak ich pitie nema vyznam a skodi organizmu este viac
-
Royalflush
Guru wannabe
Re: Energeticke napoje
Hoj,
Mam otazku - dostal som strasnu chut na redbull, ale momentalne som chory a beriem antibiotika, nebude to vadit?
//Thx
Mam otazku - dostal som strasnu chut na redbull, ale momentalne som chory a beriem antibiotika, nebude to vadit?
//Thx
-
Shark NX
Addict
RF nemal by s tym byt problem. Mne Energetaky pocas choroby aj pomahaju vdaka zvysenemu obsahu vitaminov.
kompi ... Nj niekto lahne po 4 RedBulloch a ked som mal minuly rok na Koncerte Markusa Schulza 11 RedBullov za cely vecer (21:00 - 7:00) ani som nepocitil ucinok. Sice som to nemiesal z Alkoholom.
kompi ... Nj niekto lahne po 4 RedBulloch a ked som mal minuly rok na Koncerte Markusa Schulza 11 RedBullov za cely vecer (21:00 - 7:00) ani som nepocitil ucinok. Sice som to nemiesal z Alkoholom.
-
r3mus
Medium Star
njn redbull - vodka je skvela kombinacia
ten ucinok asi nic neprekona... trosku ma ale prekvapilo ze sa to v poslednej dobe objavilo v napojovych listkoch... nie je to nebezpecne?? osobne by som aj tak nikdy nedal viac ako 1 za vecer 
-
Shark NX
Addict
RedBull to na Plechovke priamo nezakazuje ... Zato ostatne Energetaky (Semtex, BigShock, UP a pod...) maju na plechovke vyslovene napisane: Nemiesat s Alkoholom
vcera som hadam po polroku kupil energetak - bol to kick a neskutocne mi rozhadzal zaludok...to ze ma zalomilo po nom do postele, to ani nevravim.. akosi jedine co na mna ucinkuje a aj mi chuti je red bull sugarfree, ale radsej fungujem na zelenom caji...
som si kupil kamikaze je na nom ze je pre ludi od 15 nevadi ked mam 14 môzem ho z kludom vypit?