Ženský labyrint ako sa pratrí

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
BOGteam
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Ženský labyrint ako sa pratrí

Príspevok od používateľa BOGteam »

Pekný deň všetkým čítajúcim a aj nečítajúcim prajem ;)
Mal by som tu jeden menší problém, vlastne ani neviem či sa to problémom dá nazvať. Ale k jadru veci. Ako aj mnoho ludí predomnou aj ja som dostal pred pár rokmi do chatovacej mánie a tam som sa zoznámil pred viac ako 4 rokmi s jednou holkou. Vzťah sme mali obaja, ale rozumieť sme si rozumeli, tak prečo si nepísať. :) Prešli 4 roky. Momentálna situácia, ja nemám nikoho už viac ako rok, ona zhruba približne tiež. Zlom nastal v lete, keď sme sa po takom dlhom období stretli konečne a šli niekde vonku. Od vtedy sme už pár stretnutí mali a stále sme sa dobre zabavili, keďže z mojou výrečnosťou a otvorenosťou nie je problém tak kecanie prebieha úplne hladko. Píšeme si tie roky skoro stále denno denne, menšie hádky samozrejme pár krát už nastali, pár dní pauza, ale potom pekné zmiernenie situácie a porozprávaním sa dalo všetko znova do kopy :) Naozaj máme u seba prebraté hocičo hocikoho všetko čo sa len dá...zábrany nemáme pred ničím a naozaj si povieme skoro všetko. A tu je ten problém..."skoro" všetko. Už aj pred prvým stretnutím mi bola strašne sympatická. A stretnutiami sa nič nezmenilo, stále je a preto tu aj píšem.Zistil som že určité sympatie má aj ona ku mne ale velmi presne to nieviem definovať. Snažím sa to niekedy načrtnúť do našich rozhovor spýtať sa jej čo si o mne ona myslí a kadejakými kľukatými otázkami dospieť k záveru, keďže začínam byť čím ďalej tým viac zúfalejší. No podstatu veci mi nikdy nepovie. Keď sa jedná o iné veci tam je jedno čo rozoberáme. No svoj život konkrétne moja kategoria o nás. Tam je to non sens nič sa nedozviem.V tomto okruhu je strašne zatvorená. Proste neviem čo si o mne myslí, neviem či sa so mnou len nehrá a nevyužíva, neviem na čom som. Čím ďalej tým vaic myslím na ňu a dokonca už aj o nej niekedy snívam (a nie sú to sny o sexe:D). Ďalšia vec je. Že sa častokrát nedohodneme keď si plánujeme stretnutie. Keď ju chcem niekde zobrať dostanem odpoveď že sa jej tam veľmi nechce. A furt sa len prechádzame a kecáme si tie naše rozprávky. To je ďalšia vec. To som normálne nedokázal zistiť aj keď sa jej na to priamo pýtam čo by rada robila kde by rada šla. Lebo je mi to už troška také neustále chodiť len na prechádzku. Ináč je to asi sarkastická baba, ktorá ťažko a asi aj nerada vyjadruje svoje pocity ona sa radšej len baví. A ja som taký, ktorý keď nemá v niečom jasno tak si domýšla všelijaké veci a to mi robí dosť problémov. Máte neajký nápad ako jej prísť na stopu, aby som zistil čím jej som čo si o mne myslí či sa mi oplatí živiť nádeje že sa s ňou raz dám do kopy, alebo si ju mám vybiť z hlavy. Bez nej si už nedokážem predstaviť deň. proste mi chýba keď s ňu nie som v kontakte. Ja sa už viac nerozpisujem. Len mi napíšate niečo rozumného. Snažil som sa tu priblížiť slovami čo najlepšie dannú situáciu ale niekedy sa to všetko opísať nedá. :) Ďakujem za každú reakciu a pýtajte sa ma načo len chcete a čo je nejasné ;)
mi-chau
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mi-chau »

A je tu dalsia tema, na ktoru sa da odpovedat opat len slovom komunikacia.
Normalne to na nu vybal. Nebudem Ta klamat, mas co stratit.. ale pokial nerisknes, tak si takisto v situacii ktora ta evidentne nerobi stastnym. Poved jej to co si tu napisal nam. A nech Ta pvzbudi statistika, kt. hovori o tom, ze drviva vacsina zien by vztah zacala omnoho skor ako sa odhodlal ich partner. Vela stastia.
BOGteam
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Ale viac krát som zdôraznil, že proste je uzamknutá ohladom tej témy... nič z nej nedostanem pomaly. Rád by som na to šiel pekne pomaly a nevystrašil ju náhodou. Všetko jej tam vysypem niečo pochopí tak ako by nemala a som nahratý. Ale dávnejšie som jej už priznal, že sa mi páči, ale aj vtedy sa akosi vyhýbala odpovedi či by si vedela predstaviť so mnou niečo bližšie. Proste to nie je také jednoduché ako sa zdá. Mám takú domienku, že aj keď jej to tam všetko napíšem či prípadne aj poviem o5 sa vyhne odpovedi. Skôr by som potreboval takú radu. Ako to všetko sformulovať aby z toho nemohla jednoducho vycúvať a musela mi niečo povedať. Človek z nej niekedy ani nevychádza niektorým slovám či to myslí úprimne, alebo to vraví iba preto aby mi vyhovela. Niečo už vymyslím skúsim odhadnúť tú správnu situáciu a určité myšlienky jej tam zformulujem. Len keby náhodou..tak tá strata bude dosť bolestná. No nič prejdem si to hlavou... snáď mi aspoň raz aj šťastie zapraje... :)
spojka13
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spojka13 »

priama otazka: "chceš so mnou chodiť?" a žiadaj iba jedno značnu odpoveď "Áno alebo nie"... žiadne omačky okolo toho

/// a ešte ma napadlo, možno je lesba :D :D :D, to je ten horší pripad
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Jednoduche ultimatum. Bud jednoznacne da vediet, alebo nech ta netrapi.
BOGteam
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Ty vole... Teda mám byť drsný. To nie je moc moja parketa priznám sa. Ale keď tak nadtým uvažujem. Buď mi povie nie alebo áno aj jedna aj druhá odpoveď má svoje výhody, ale zas len jedna z nich má svoje trpké stránky. Diki za vaše reakcie.

PS: Lesba nie je na 99 percent... :D(aj keď človek nikdy nevie )
lienka123456
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa lienka123456 »

jj, chlapci maju pravdu, normalne to na nu vybal, povedz co citis, lebo takto sa budes trapit stale a nakoniec ta stale bude brat mozno ako kamarata, ked sa ona neodvazi spravit krok.. proste bud "muz cinu" ! Aspon budes vediet na com si, ako ta berie... povedz jej, ze sa chces s nou porozpravat a ze by si bol rad keby aj ona nieco ti na to povedala,.. Myslim, ze ked aj ty ukazes svoje pocity, tak sa aj ona vzchopi... Skus to, risk je zisk.. :-)len velmi na nu odpovedou netlac...tak primerane.. ;-) A ked ta bude odpovedou len natahovat, tak to nestoji za to...
Pow
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Pow »

Podľa mňa sa vyhýba odpovedi pretože jej stačí ten stav ako to je teraz, nepotrebuje jednoducho niečo viac... Ak sa jej spýtaš priamo a budeš chcieť odpoveď áno, alebo nie, pripadá mi to trošku divné a sám seba si neviem predstaviť.. Je to iba môj názor, ale podľa mňa ak baba niečo chce, tiež podnikne určité kroky.. Ona nepodnikla očividne nič, ale Ty už to cítiš na niečo viac.. Ďalej si myslím, že ak budeš chcieť priamu odpoveď, tak bude NIE.. A btw podobné skúsenosti s tým mám, avšak druhá strana bola priaznivejšia :)
BOGteam
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Diki pekne všetkým... viac odpovedí nie je potrebných...môžete to trebarz aj zavrieť...
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

ty potrebuješ aby ti dievča povedalo či ťa má rada viacej ako len kamaráta? ved kuknem na nu va vidím nie?
a kebyže ťa má rada iba ako kamaráta ty to na nu vyvalíš a začnem hovoriť o tom že ju máš rád tak ťa stopne a povie prestan lebo nechcem aby si pokazil naše kamarátstvo
Pow
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Pow »

Napíš ako to dopadlo potom :) Som zvedavý ako si sa rozhodol...
Neo-M
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Neo-M »

spojka13 napísal:priama otazka: "chceš so mnou chodiť?" a žiadaj iba jedno značnu odpoveď "Áno alebo nie"... žiadne omačky okolo toho

/// a ešte ma napadlo, možno je lesba :D :D :D, to je ten horší pripad
toto by zrobilo iba prvotriedne dilino

na dievca treba ist pomaly, moze sa priamo spytat co si o nom mysli, alebo jej on moze povedat ze si ju oblubil a dalej uz to ide samo, ale nie ci chce s nim chodit, to je bud rada zo srandy alebo nulova skusenost s babami.

a ked sa ta spyta ze kam by si rad siel napis,povedz jej hoci aj na kraj sveta len aby som bol s tebou, ja som tak zbalil svoju :D

dievcata taketo reci maju rady
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

uz je to dost dlho, aby si dostal od nej info ze ci to ma dalej zmysel. Proste ked nabuduce niekam spolu pojdete, tak ju pomalicky, pri konverzacii objim okolo pliec, alebo akoby z nicoho nic jej poloz svoju ruku na jej stehno, alebo ju chyt inde, proste niekedy musis preukazat ze si samec, a ze dokazes riskovat pripadne odmietnutie. Podla mna ak budes jemny a prirodzeny, tak proti tomu nebude nic namietat, alebo iba velmi mierne. Sa mi zda čudne aby sa dvaja schadzali vyse dvoch mesiacov a nedrzal si ju este ani za kozenky :wink: Podla mna na to vyslovene caka, a mozno supnete rovno do krikov..
Apropo, kolko mate rokov?
jano1507
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jano1507 »

prestne tak ako vravi Neo- m :D IDES KANEC NA NU :D inac ake si znamenie???viem ze to nehraje nejako rolu ale pripominas mi raka alebo leva ale mozem byt totalne vedla :D .net na co cakat doslova sa pyta ta holka :D jednoznacne si ta dobera zenska :D ja by som konal co najskor :D ky ti neutece ku inemu :D
a este ked sa tak rozpravate ze o rozpravkach ze az vas ot oboh nudi tak zenska je znudena chce to uz :D ked sa jej o spytas priamo tak ta bude mat za uchylaka :D bud dravy samec ukaz jej ze slova su nic oproti cinom :D nevem preco si kazdy mysli ze prave tato cesta je uchylna...samozrejme najprv to vsetko sprevadzaju konverzacie pochopenie atd atd ...prilis vela o sebe viete na to aby ste obli len kamarati
Napísať odpoveď