Tu stranku co som ti dal tak checkuj sem tam su tam multiaudio streamlinky rusky a cesky a pokial najdes web kde cez nejaky player bezi daka telka co chces tak sa da vytiahnut link. Na tej atranke su bezne aj ceske nova cinema a aj cool a vsetky primy
//autoeditácia príspevku (26 Sep 2013, 18:57)
Tu stranku co som ti dal tak checkuj sem tam su tam multiaudio streamlinky rusky a cesky a pokial najdes web kde cez nejaky player bezi daka telka co chces tak sa da vytiahnut link. Na tej atranke su bezne aj ceske nova cinema a aj cool a vsetky primy
Epg databaza pre simple tv player
Re: Epg databaza pre simple tv player
riesite tu sice epg, ale nechcem zakladat novu temu
mam stranku s odkazmi na tv stanice, ale ako ich dostanem do STP tak aby aj isli?
mam stranku s odkazmi na tv stanice, ale ako ich dostanem do STP tak aby aj isli?
posli mi ju do ss a skusim dat request nech to stade vytiahnu
a ako sa da vytiahnuť ten link tej stránky ?
to ja neviem pouziva sa wireshack a estenieco ja davam chalanom weby a oni tovyberu pokial sa da
-
DJRoccoiNc
Novice
Ahojte, ja som skusal pridat tie databazy, no nejde mi to, pomozete mi s tym? a este jedna vec.
mam v prehravaci iba linky na markiza, dajto a doma v hd, ma niekto link aj na joj a joj plus?
mam v prehravaci iba linky na markiza, dajto a doma v hd, ma niekto link aj na joj a joj plus?